Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید یكشنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

آیا می دانید چگونه یک فایل صوتی 2 مگابایتی را در دو فلاپی جای می دهند؟ اگر نمی دانید اینجا کلیک کنید.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
اعلام برنامه دومین همایش آموزشی LUGIR در تهران
946 بار مطالعه شده است
 
 
LUGIR.org

دومین همایش آموزی عمومی گروه کاربران لینوکس ایران (LUGIR) روز پنج شنبه هفته جاری (۲۳ تیرماه ۱۳۸۴) برگزار می‌شود. شرکت در این همایش برای کلیه کاربران علاقه‌مند آزاد و رایگان می‌باشد. از کلیه کاربران علاقه‌مند دعوت می‌شود در این همایش شرکت نمایند. برنامه همایش عبارتست از معرفی میزکارهای KDE، Gnome، Xfce و IceWM، آموزش نصب و پیکربندی مقدماتی سرویس‌دهنده آپاچی در دبیان گنو/لینوکس، معرفی پارسیکس گنو/لینوکس، جلسه پرسش و پاسخ عمومی و جلسه پرسش و پاسخ طرح ملی لینوکس فارسی.


 
 
نوشته شده توسط: Abbas  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
حفره امنیتی خطرناک در Acrobat Reader
848 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

بنا به خبرگزاری جمهوری اسلامی: شرکت تولیدکننده نرم‌افزارهای "آدوب" اعلام کرد محصول "آدوب ریدر" (‪ (Adobe Reader‬این شرکت دارای یک حفره امنیتی خطرناک است. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، نرم‌افزار "آدوب ریدر" محصولی برای به اشتراک‌گذاری و مشاهده اسناد رایانه‌ای با فرمت "پی دی اف" است که حفره تازه شناسایی شده در نگارشهای ویژه سیستم عامل "یونیکس" از آن، مشاهده شده است. هکرها می‌توانند با استفاده از این حفره تازه شناسایی شده در نرم افزار "آدوب ریدر"، از طریق ایمیل کردن فایلهای آلوده دارای فرمت "پی دی اف" ، به رایانه‌های کاربران سیستم‌عامل "یونیکس" نفوذ کنند. در صورتی که کاربر این فایل آلوده را باز کند، کنترل کامل هارد دیسک خود را ندانسته در اختیار نفوذگران قرار خواهد داد. شرکت "آدوب" هم‌اکنون "پچ" اصلاح‌کننده حفره امنیتی محصول "آدوب ریدر" را در سایت اینترنتی خود قرار داده و از کاربران این نرم‌افزار درخواست کرده است آن را دانلود و نصب کنند. شرکت "آدوب" بیشتر به علت اراسه دو نرم‌افزار گرافیکی پرکاربر "فوتوشاپ" و "آکروبات" و همچنین معرفی فرمت فایلهای اسناد رایانه‌ای "پی دی اف" به شهرت کنونی دست پیدا کرده است. محصول "آدوب ریدر" این شرکت، نرم‌افزار رایگانی است که "آدوب" از سال ‪ ۱۹۹۳‬تاکنون حدود ‪ ۵۰۰‬میلیون نسخه از آن را در اختیار کاربران قرار داده‌است.


  
 
 
نوشته شده توسط: matarodi  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: ریچارد استالمن و انحصارطلبی مایکروسافت
968 بار مطالعه شده است
 
 
GNU

مدتی پیش مایکروسافت در US patent Office یک پاتنت جدید ثبت کرد. ریچارد استالمن در مقاله‌ای جالب این انحصارطلبی مایکروسافت را مورد بررسی قرار می‌دهد. برای مطالعه‌ی این مقاله در سایت رسمی FSF می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۸ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: اتصال از ویندوز به فدوراکور
923 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

آیا دو سیستم لینوکسی و ویندوزی می‌توانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند؟ پاسخ بله است، شما می‌توانید از طریق برنامه‌ی SAMBA و به اشتراک گذاشتن فایل‌ها در لینوکس و یا ویندوز به سادگی ارتباطی بین لینوکس و ویندوزتان برقرار کنید. سایت reallylinux.com در مقاله‌ای کوتاه به بررسی روش به اشتراک گذاری فایل‌ها میان ویندوز و گنو/لینوکس پرداخته است.برای مطالعه‌ی مقاله کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۸ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: ششمین کنفرانس سالانه دبیان
829 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

ششمین کنفرانس سالانه دبیان در دپارتمان کامپیوتر دانشگاه هلسینکی از تاریخ 9 تا 17 جولای برگزار خواهد شد. متخصصان و توسعه دهندگان دبیان و نرم افزارهای آزاد از سراسر جهان در طی یک هفته فشرده در کارگاههای آموزشی و سمینارها شرکت خواهند داشت. هدف اصلی از ملاقات توسعه دهندگان دبیان علاقه شدید به پیشرفت کاربران دبیان اعلام شده است. در طی برگزاری سمینار توسعه دهندگان دبیان با مشتاقان درباره معرفی هر چه بیشتر آن گفتگو خواهند نمود. برنامه های کنفرانس هنوز به طور قطعی اعلام نشده و در طی برگزاری کنفرانس به اطلاع همگان خواهد رسید. در این یک هفته سمینار چندین کارگاه آموزشی، برنامه سازی، برنامه های نمایشی و بحث و گفتگو انجام خواهد شد.

  
 
 
نوشته شده توسط: matarodi  در تاریخ پنجشنبه، ۱۶ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی تصویری TummiX 0.9
867 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

سایت OSDir.com در ادامه‌ی بررسی‌های تصویری خود از توزیع‌های مختلف لینوکس، این بار به بررسی توزیع TummiX پرداخته است. TumiX یک توزیع پرویی است که بر اساس Slackware و نسخه‌ی زنده‌ی آن Slax ایجاد شده است، این توزیع از میزکار KDE استفاده می‌کند و دارابودن امکانات مولتی‌مدیا در آن کاملا مشهود است. هدف این توزیع دانشگاه‌ها و کالج‌ها و مراکز آموزشی پرو است که به آن‌ها کمک می‌کند تا GNU/Linux را بهتر بشناسند.
برای مشاهده‌ی این تور تصویری اینجا کلیک کنید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ پنجشنبه، ۱۶ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
قانون Software Patent توسط پارلمان اروپا رد شد!
910 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

به نقل از تکنوتاکس: با آرای ۶۴۸ رای موافق در برابر ۱۴ رای مخالف، پارلمان اروپا رای بر رد Software Patent داد! اعضای پارلمان معتقد هستند Software Patent باعث محدود کردن خلاقیت‌ها، ایجاد محدودیت در تجارت شده و نمی‌تواند دانش بشری را با ثبت انحصاری محدود کرد. این امر را می‌تواند مدیون فعالیت شدید دوست داران نرم‌افزارهای آزاد و بازمتن برای جلوگیری از تصویب این قانون دانست. امروز روز بزرگی برای گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد و بازمتن است! برای اطلاعات دقیق‌تر اینجا و اینجا را ببینید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۶ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
دومین همایش آموزشی LUGIR در تهران برگزار می‌شود
852 بار مطالعه شده است
 
 
LUGIR.org

دومین همایش آموزشی و پرسش و پاسخ گنو/لینوکس در تهران با مشارکت اعضای LUGIR (گروه کاربران گنو/لینوکس ایران) طی هفته جاری برگزار خواهد شد. از تمامی کاربران گرامی دعوت به عمل می‌آید تا در این همایش شرکت کنند. برنامه دقیق همایش، محل و زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: نگاهی سرد به فدوراکور۴
889 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

سایت TuxTops یک بررسی از نسخه‌ی جدید فدورا کور انجم داده.در این بررسی به نقاط قوت و ضعف‌هایی از این نسخه اشاره شده است که مهم‌ترین ضعف باگ‌های بسیار زیاد فدورا کور است؛ از طرفی به امکانات زیادی که در نسخه‌ی جدید اضافه شده‌اند اشاره شده است، یکی از امکاناتی که به نظر نویسنده‌ی مقاله بسیار جالب است پانل RedHat preference است که باعث سرعت و سادگی کار با این نسخه شده است.برای مطالعه‌ی این بررسی کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
لینوکس؛ ارزان، انعطاف‌پذیر و پایا
999 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

آیا لینوکس در برابر یک سیستم عامل اختصاصی مانند ویندوز، گزینه بهتری برای تجارت و کار‌های اداری است؟ لینوکس طی سال‌های اخیر با ارتقاء قابل توجهی به یکی از رقیبان مهم مایکروسافت در بازار تبدیل شده است و امروزه در بخش‌های مهم اداری، سرور‌های وب، DNS، FTP، دیوار‌های آتش و نظارت بر شبکه‌ها و همچنین در نرم‌افزار‌های دسکتاپ به کار می‌رود. به علاوه، یکی از محصولات سرور لینوکس، مورد استفاده 80 درصد شرکت‌ها قرار داشته و علاقه به کاربرد آن در سیستم‌های رو‌میزی هم رو به رشد است. نفوذ سریع لینوکس به ادارات و سازمان‌های حکومتی بدون شک به کیفیت، امنیت و بهره‌وری بالای آن مربوط می‌شود.


 
 
نوشته شده توسط: ali_pourian  در تاریخ چهارشنبه، ۰۸ تیر ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   11121314151616263646566676869707172737475767778798081828384858687888999109   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux