Click Here to Go HomePage http://www.gnu.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

برای پیدا کردن فایل های کاربران دیگر در دایرکتوری خانگی خود از این دستور استفاده کنید:

find /home/your_user_name -user user_name -print

در قسمت user_name نام کاربری را که می خواهید از وجود فایل هایی با مالکیت او با خبر شوید را تایپ کنید.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
دوره های جدید آموزش لینوکس بین المللی در دانشگاه شریف
9229 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

دوره های جدید LPIC-1 از 28 تیر ماه و LPIC-2 از 24 تیر ماه در دانشگاه صنعتی شریف آغاز خواهد شد.

دوره LPIC-1 روزهای دوشنبه و چهارشنبه و دوره LPIC-2 نیز روزهای پنجشنبه از ساعت 9 صبح نا 6 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

 
 
نوشته شده توسط: مهمان  در تاریخ شنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۸۹
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی 3.0 برنامه OpenOffice.org
9437 بار مطالعه شده است
 
 
OpenOffice.org

برنامه‌ی OpenOffice.org یکی از جایگزین‌های Microsoft Office برای لینوکس‌ و سایر یونیکس‌ها است، از طرفی جایگزین Microsoft Office برای کسانی است که می‌خواهند در Windows نیز از برنامه‌های آزاد استفاده کنند. پس از مدتی تقریبا طولانی نسخه‌ی 3.0 این برنامه منتشر شد. برای دریافت این نسخه می‌توانید به صفحه‌ی دریافت‌های OpenOffice.org مراجعه کنید. بسته‌های Deb و rpm نیز نسخه‌های ویندوزی برای این این نسخه آماده‌ی دریافت هستند. از جملع تغییراتی که پیش از هر چیز دیگر مشاهده می‌شود می‌توان به صفحه‌ی اول sooffice اشاره نمود.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای استفاده از GNU/GPL
8703 بار مطالعه شده است
 
 
GNU

‏SFLC یا The Software Freedom Law Center یک راهنما برای کسانی که قصد استفاده از مجوز GNU/GPL را برای برنامه‌های خود دارند منتشر کرد. این راهنما به چگونگی استفاده از GNU General Public License به عنوان یک مجوز آزاد می‌پردازد و به برنامه نویسان و شرکت‌ها کمک می‌کند تا بتوانند بدون تخدی از قوانین کپی رایت و نقض کردن GNU/GPL از این مجوز استفاده کنند. در حقیقت با توجه به تخدی‌هایی که شرکت‌های بزرگی کانند Ausu در استفاده از برنامه‌های GPL مرتکب شده بودند SFLC تصمیم گرفت تا این راهنمای ۸۰۰۰ کلمه‌ای را منتشر کند تا بتواند از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کند. برای مطالعه‌ی این راهنما به زبان انگلیسی می‌توانید اینجا کلیک کنید. در تلاشیم تا ترجمه‌ی فارسی این مستند را نیز برای علاقه مندان برنامه‌های آزاد و نیز برنامه نویسان منتشر کنیم.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: مصاحبه با میگوئل دیکازا و Mono
10060 بار مطالعه شده است
 
 
Mono


سایت DesktopLinux در مصاحبه‌ای با «میگوئل دیکازا» آغاز کننده‌ی پروژه‌ی GNOME به بررسی نسخه‌ی شماره ۲.۰ از Mono می‌پردازد. Mono 2.0 حدود دو هفته‌ی پیش منتشر شد و انتظار می‌رود با انتشار این نسخه، تعداد هر چه بیشتری از برنامه های تهسه شده برای Net. از این پس برپایه‌ی پلتفورم GNOME توسعه پیدا کنند. Miguel در مصاحبه‌ی خود به ویژگی‌های Mono 2.0 می‌پردازد و به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا باید از لینوکس به عنوان پلتفورم اجرایی استفاده کنیم، همچنین درباره‌ی سازگاری Mono 2.0 با برنامه‌های فعلی سخن می‌گوید، برای مطالعه‌ی این مصاحبه می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: مهاجرت ویکیپدیا از ردهت به اوبونتو
9919 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

نگهدارنده و مسئول سایت wikipedia یعنی Wikimedia Foundation در خبری اعلام کرده است که ۴۰۰ سرور خود را برپایه‌ی Ubuntu استانداردسازی نموده است و از این پس به استفاده از Ubuntu نسخه‌ی سرور برای مدیریت Wikipedia خواهد پرداخت. سایت ویکیپدیا روزانه ۲ میلیون صفحه نمایش می‌دهد و در پنج نقطه‌ی جغرافیایی پراکنده شده است. به نقل از ComputerWorld's این نقل و انتقال از سال ۲۰۰۶ آغاز شده است و در حال حاضر ویکیپدیا برپایه‌ی سرورهای Ubuntu در حال سرویس دهی می‌باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: خط فرمان شفاف با tilda
11962 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

برنامه‌ی tilda نیز مانند بسیاری دیگر از برنامه‌های شبیه ساز ترمینال است با این تفاوت که یک ترمینال بسیار سبک است و دو قابلیت جذاب را برای کاربران فراهم می‌کند، یکی tranparency یا شفافیت را و دیگری bordeless بودن یا عدم نمایش چهارچوب کنار پنجره را، این قابلیت‌ها tilda را به یکی از برنامه‌ّای شبیه ساز ترمینال بسیار زیبا و جذاب برای میزکارهای گرافیکی تبدیل می‌کند. برای نصب tilda در دبیان و پارسیکس و سایر توزیع‌های برپایه‌ی دبیان مانند Ubuntu می‌توانید از دستور apt-get install tilda استفاده کنید. تنظیمات برنام بسیار ساده هستند، اما در صورتی که مایل به آشنایی بیشتر با این برنامه هستید می‌تونید به این مقاله مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: دومین نسخه‌ی بتای Amarok 2 منتشر شد
9016 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

گروه توسعه‌ی Amarok در یک آگهی خبر از انتشار دومین نسخه‌ی بتای Amarok 2 دادند، از عمده تغییرات این نسخه می‌توان به جایگزین کردن SQlite با MySQL-embeded اشاره کرد، استفاده از MySQL-embeded به Amarok این امکان را می‌دهد تا از سرعت MySQL برای انجام‌کارها استفاده کند و انتظار می‌رود جستجوی موسیقی در این نسخه از Amarok سرعت بیشتری داشته باشد. علاوه بر این استفاده از سرویس LibriVox برای جستجوی Lyric ها دوباره به Amarok افزوده شده است. همچنین پشتیبانی از Lyricwiki نیز افزوده شده و تعداد بسیار زبادی bug نیز از میان برداشته شده‌اند. برای مشاهده‌ ی لیست کامل Bugfix و امکانات افزوده شده می‌توانید به آگهی انتشار مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: POS های جدید و لینوکس
10133 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

حتما زمان خرید از طریق کارت‌های بانکی در فروشگاه‌های کوچک و بزرگ دستگاه‌های POS یا Point Of Sales را مشاهده کرده‌اید. همچنین در رستوران‌ها، فرودگاه، فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز POS ها بسیار معمول هستند. شرکت NEC دستگاه‌های POS جدیدخود را با مدل TwinPOS 5500 و 3500 به تازگی ارائه نموده است که در این POS از لینوکس به عنوان سیستم عامل استفاده می‌شود. این POS دارای صفحه‌ی لمسی و مقاوم دربرابر گردو غبار و مایعات است، می‌توانید زمان سفارش این POS قابلیت MSR را نیز سفارش دهید. صفحه‌ی این POS دوازده اینچی است و یک پردازنده‌ی Intel Celeron ULV 600MHzای را در خود جای داده است. در مدل 5500 نیز می‌توانید تا دو پردازنده AMD Athlon 64 را نیز استفاده کنید. کارت شبکه 10/100 Ethernet و USB و حافظه‌ی 512 از دیگر امکانات این POSها است. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید اینجا را مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: سایت رسمی ICANN و Drupal
10874 بار مطالعه شده است
 
 
Drupal

ICANN یا

Internet Committee for Assigned Names and Numbers نیز آغاز به استفاده از Drupal به عنوان CMS وب سایت خود کرده است. برای مشاهده‌ی این سایت می‌توانید به آدرس: http://public.icann.org مراجعه کنید. Drupal یک CMS آزاد تحت مجوز GNU/GPL است که با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و از اغلب پایگاه‌های داده به عنوان Backend استفاده می‌کند. تعداد بسیاری از ارگان‌ها و شرکت‌ها و گروه‌ها از این CMS برای راه اندازی وب سایت خود استفاده می‌کنند مانند NASA، GNOME ، Sun Microsystems ، American OnLine (AOL) و بسیاری دیگر از گروه‌ها و شرکت‌ها از Drupal به عنوان محصوصلی آزاد و دارای امکانات فراوان برای مدیریت گروه‌ها استفاده می‌کنند. پشتیبانی از پایگاه‌های داده‌ی فراوان، پشتیبانی از مدل توسعه‌ی MVC و توسعه با سرعت بالا از جمله امکانات این CMS هستند. برای دریافت این CMS یا دریافت اطلاعات بیشتر به سایت رسمی در drupal.com مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: لینوکس 2.6.27 منتشر شد
8783 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی 2.6.27 از هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس منتشر شد. در این نسخه علاوه بر رفع BUG های پیشین، درایورهای جدیدی برای webcamها افزوده شدند تا پشتیبانی لینوکس از webcamها هرچه بهتر شود. همچنین در این نسخه از کرنل فایل سیستم جدیدی به نام UBIFS افزوده شده است که برای Storage های برپایه‌ی flash بهینه سازی شده است، flash-based storage ها مانند دیسک‌های Solid State Disk یا SSD است که این روزها در بازار لپ‌تاپ و سرور بسیار پرسروصدا است، در این فایل سیستم جدید بهینه‌سازی‌های بسیاری از جمله روش استفاده از Direct I/O ویا روش‌های جدیدی برای Hibernation اعمال شده است. پشتیبانی از کارت‌های شبکه‌ی بیسیم Intel سری 5000 و RTL8187B و ath9k برای Atheros AR5008 و AR9001 نیز به این نسخه از کرنل افزوده شده است. پشتیبانی برای الگوریتم RIPEMD افزوده شده است. (Hashing Algorithm) برای دریافت اطلاعات کامل از تغییرات این نسخه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید. برای دریافت این نسخه از کرنل نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


    12345678910111213141516172737475767778797107   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux