Click Here to Go HomePage http://www.lugir.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

دانسته هایتان را با دیگران تقسیم کنید!


اگر شما نکته ٬ ترفند ٬ غلط مصطلح یا کتاب مناسبی سراغ دارید که فکر می کنید بتوان در بخش "نکته ها و ترفند ها" گذاشته شود ٬ می توانید برای مدیران سایت ارسال کنید. در صورتی که مورد پسند قرار گیرد با نام شما در این بلاک (قسمت) نوشته خواهد شد.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
انتشار هسته: نسخه‌ی پایدار جدید لینوس
1538 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی پایدار جدیدی از هسته‌ی لینوکس منتشر شد. این نسخه که 2.6.20.6 است شال تغییرات بسیاری می‌باشد که می‌توانید از اینجا مشاهده کنید. (لیست تغییرات)
برای دریافت این نسخه نیز می‌توانید اینجا کلک کنید. در صورتی که از نسخه‌ی قبل هسته استفاده می‌کنید می‌توانید با استفاده از این وصله نسخه‌ی هسته‌ی لینوکس خود را توسعه دهید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۸ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: ادغام دو پروژه‌ی Compiz و Beryl
950 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

بالاخره پس از ماه‌ها توسعه و تلاش، مدیران دور پروژه‌ی Beryl و نیز Compiz درباره‌ی همکاری با یکدیگر به توافق رسدند. پروژه‌های Compiz (کامپیز) و نیز Beryl (برل) دو پروژه‌ی بسیار موفق در تولید میزکارهای سه بعدی برای GNU/ Linux هستند. در صورتی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی این ادغام هستید می‌توانید به سایت DesktopLinux و یا مستقیما به این آدرس مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۷ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: OSI از دروپال استفاده می‌کند
867 بار مطالعه شده است
 
 
Open Source

بسیاری از شما حتما با سایت رسمی «اوپن سورس» آشنا هستید. این سایت که در OpenSource.org قابل دسترسی می‌باشد، از سال ۱۹۹۸ به طور رسمی در حال مدیریت فعالیت‌های اوپن‌سورس می‌باشد. از جمله معرفی مجوزهای جدید، معرفی مجوزهای تایید شده، اخبار و .... اگر از کاربران اوپن سورس هستید به احتمال بسیار زیاد این سایت را پیش از این مشاهده کرده‌اید. اینک این سایت با محتوایی مستحکمتر و با استفاده از سیستم مدیریت محتوای Drupal فعالیت خود را ادامه می‌دهد. مسئول فعلی OSI آقای Danese Cooper با اعلام این خبر اضافه کرد که Micheal Tiemann و نیز Eric S. Reymond نیز در این سایت جدید به نوشتن وقایع روزانه (Blogging) خواهند پرداخت. برای دیدن سایت جدید به همان آدرس قبلی یعنی Opensource.org مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۷ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی کامپیوتر رومیزی Acre
1487 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

این روزها خرید سیستم‌های سازگار با لینوکس بسیار ساده‌تر از گذشته شده، ارائه‌ی درایورهای سخت‌افزاری از سوی شرکت‌های تولید کننده‌ی سخت افزارها، ارائه‌ی سیستم‌های مخصوص لینوکس و یا لپ‌تاپ‌هایی با لینوکس از پیش نصب شده، همه و همه دلایلی هستند که باعث شده تا دیگر خرید کامیپورتر با پشتیبانی لینوکس به دغذغه‌ای بزرگ تبدیل نگردد.
سایت Linux.com در مقاله‌ی جدید خود به بررسی یکی از همین سخت‌افزارها پرداخته اشت. این سخت‌افزار کامپیوتر رومیزی Acer مدل Aspire AST180-UD400B می‌باشد. نویسنده‌ی مقاله پس از خرید کامپیوتر ویندوز آن را حذف و شروع به نصب Ubuntu می‌نماید. برخی سخت افزارهای سیستم به درستی شناسایی نمی‌شوند اما ....
ادامه‌ی مقاله


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۷ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: مک، پی‌سی، لینوکس!
915 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

بسیاری از شما احتمالا تیزرهای تبلیغاتی Mac در مقابل PC را که شرکت Apple تدارک دیده بود را مشاهده کردید. اگر این طور نیست می‌توانید این تیزرها را از اینجا دریافت کنید.(فرمت فایل‌ها QuickTime است)
شرکت ناول نیز تعدادی تیزر تبلیغاتی کوتاه با همان موضوع اما این بار با نام «PC در مقابل Mac در مقال Linux» طراحی کرده است. در صورتی که مایل به دیدن این تیزرها می‌باشید می‌توانید به اینجا مراجعه کنید. فایل‌های ویدئو با فرمت‌های Mpeg و نیز فرمت آزاد OGG Theora قابل دریافت و مشاهده هستند.(حجم هر فایل در حدود ۳تا۴ مگابایت می‌باشد)


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: خبرنامه‌ی ماهانه، شماره ششم
908 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

شماره‌ی ششم «خبرنامه‌ی ماهانه‌ی کاربران لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد» منتشر شد. این خبرنامه شامل آخرین اخبار ماهانه از دنیای لینوکس و نیز نرم‌افزارهای آزاد می‌باشد. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این شماره از خبر نامه‌هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید. نیز نسخه‌ی PDF این خبرنامه از این آدرس قابل دریافت است.
این خبرنامه با کمک کاربران گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد در ایران منتشر می‌شود، شما هم می‌توانید به عنوان کاربران این عرصه در رشد و بهبود این خبرنامه کمک کنید، چه با نوشتن در شماره‌ی آینده در اینجا و چه با ارائه پیشنهادات و انتقادات خود در این صفحه. علاوه بر این می‌توانید هر ماه این «خبرنامه» را در صندوق پست الکترونیک خود داشته باشید. در صورتی که مایل به دریافت این خبرنامه در صندوق پست الکترونیک خود می‌باشید می‌توانید عضو «لیست پستی» خبرنامه شوید. برای عضویت کافیست به این آدرس مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: اوپن سورس در CeBIT 2007
925 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

همان طور که احتمالا در اخبار شنیده‌اید یا خوانده‌اید در هفته‌های گذشته نمایشگاه سالانه‌ی CeBIT برگذار شد، این نمایشگاه در خقیقت یکی از مهمترین وقایع سالانه‌ی صنعت کامیپوتر و فن‌آوری اطلاعات است که از سال ۱۹۷۰ در محل همیشگی خود در شهر «هانوفر» آلمان برگزار می‌شود. سال‌هاست که شرکت‌های عرضه کننده‌ی محصولات اوپن‌سورس نیز در این نمایشگاه گردهم می‌آیند و محصولات به روز خود را به عرصه‌ی نمایش می‌گذارند. امسال نیز مانند همان سال‌ها بود.
سایت Linux.com نیز در یک خبر کوتاه وضعیت شرکت کنندگان دنیای اوپن سورس در نمایشگاه امسال را بررسی می‌کند. در این مقاله می‌خوانیم: «سال‌هاست شرکت‌هایی که در زمینه‌ی اوپن سورس فعالند در Linux Park در سالن ۵ گرد هم می‌آیند و امسال نیز مستثنی نبود، ... ، امسال آقای Klaus Knopper (صحبت Knoppix) دیگر دیسک‌های مجانی کناپیکس را پخش نمی‌کرد بلکه همراه با مجله‌ی "C't Magazine" آلمان آخرین نسخه‌ی کناپیکس یعنی ۵.۲ ارائه می‌شد. در این نسخه به Virtualization بسیار توجه شده است و کناپیکس اولین توزیع لینوکس است که از نسخه‌ی آزاد VirtualBox استفاده می‌کند. در این نسخه همچنین Qemu همراه شتابدهنده‌اش KQemu ارائه شده است، Xen و VServerو OpneVZ نیز موجودند ....» برای مطالعه‌ی کامل این خبر کوتاه اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: Beryl نسخه‌ی 0.2.1 برای اوبونتویی‌ها
918 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

چند روز پیش خبر از اضافه شدن آخرین نسخه‌ی Beryl در مخازن Ubuntu منتشر شد. کاربران Feisty می‌توانند با فعال کردن مخازن Universe در etc/apt-sources.list/ و یا رفتن به System ->Administration -> Software Source با فعال کردن این مخزن و زدن دستور sudo apt-get install beryl به سادگی به Beryl دسترسی پیدا کنند. برای دسترسی به تنطیمات کافیست beryl-manager را اجرا کنید و تنظیمات دلخواهتان را در آن اعمال کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه‌ی پایدار جدیدی لینوکس
1546 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

پنجم فروردین تیم توسعه‌ی هسته‌ی گنو/لینوکس نسخه‌ی جدیدی از هسته‌ی سیستم را منتشر نمودند. این نسخه که 2.6.20.4 است در کمتر از ۱۰ روز از نسخه‌ی پایدار قبل منتشر شده است و شامل تعدادی رفع عیب می‌باشد، رفع مشکلات اغلب به راه‌اندازهای سخت افزاری مربوط هستند از رفع مشکلات برای پردازنده‌های خانواده‌ی SPARC64 تا رفع مشکل IrDA و البته تعدادی بهینه سازی در ساختار پروتوکل‌ها نیز انجام شده مانند بهبودهایی در IPv6 و .... برای مشاهده‌ی تمام تغییرات اینجا کلیک کنید. برای دریافت سورس کد نسخه‌ی جدید نیز اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید به سایت رسمی کرنل در این آدرس مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای اتصال به اینترنت از طریق ایرانسل
5831 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

شرکت «ام‌تی‌ان ایرانسل» از اوایل اسفندماه سال گذشته اقدام به برپایی سرویس GPRS در شبکه‌ی خود نموده است. استفاده از GPRS می‌تواند به شما در برقراری ارتباط با اینترنت به صورت سیار بسیار یاری رسان باشد، یکی از مزایای این سرویس امکان استفاده از این اتصال همراه با لپ‌تاپ و یا PDA است. شما می‌توانید با استفاده از گوشی‌موبایل خود و این سرویس لینوکس خود را به اینترنت متصل کنید،‌فارق از این که در چه محلی قرار دارید.
وبلاگ Zoup.org در مقاله‌ای به بررسی روش اتصال به اینترنت در لینوکس از طریق خطوط «ام‌تی‌ان ایرانسل» پرداخته است. در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتر یا مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   111121314151617181920212223242526272829303132333435455565758595105   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux