Click Here to Go HomePage http://www.osp.ir
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید شنبه، ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای ساخت یک دیسک بوت :

mkbootdisk –device /dev/fd0 'uname -r'

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

طبقه‌بندی: نرم افزار

اخبار ارسال شده با این طبقه‌بندی به قرار زیر هستند.

    1234567891011121314   >

 
نرم افزار: دومین نسخه‌ی بتای Amarok 2 منتشر شد
9017 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

گروه توسعه‌ی Amarok در یک آگهی خبر از انتشار دومین نسخه‌ی بتای Amarok 2 دادند، از عمده تغییرات این نسخه می‌توان به جایگزین کردن SQlite با MySQL-embeded اشاره کرد، استفاده از MySQL-embeded به Amarok این امکان را می‌دهد تا از سرعت MySQL برای انجام‌کارها استفاده کند و انتظار می‌رود جستجوی موسیقی در این نسخه از Amarok سرعت بیشتری داشته باشد. علاوه بر این استفاده از سرویس LibriVox برای جستجوی Lyric ها دوباره به Amarok افزوده شده است. همچنین پشتیبانی از Lyricwiki نیز افزوده شده و تعداد بسیار زبادی bug نیز از میان برداشته شده‌اند. برای مشاهده‌ ی لیست کامل Bugfix و امکانات افزوده شده می‌توانید به آگهی انتشار مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۲ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: معرفی برنامه‌ی e-mail reminder
1637 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME

برنامه‌ی ایمیل reminder یک برنامه‌ی ساده است که یک آگاه کننده یا یک reminder برای شما به آدر پست الکترونیکتان ارسال می‌کند. این برنامه یک cronjob تعریف می‌کند و روزانه کارهای تعریف شده (سالروز تولد، اتفاقات ماهانه یا هفتگی و قرارهای ملاقات مهم) را برایتان پست می‌کند. برنامه با حجم حدود ۵۰ کیلوبایت است و در مخازن دبیان، اوبونتو و پارسیکس گنو/لینوکس وجود دارد و تحت مجوز آزاد GNU/GPL منتشر می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا مشاهده تصاویر برنامه به سایت رسمی آن مراجعه فرمایید، همچنین می‌توانید برای نصب برنامه از apt یا aptitude نیز استفاده کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۱ مرداد ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: دانلود با سرعت بالا از طریق aria2c
2215 بار مطالعه شده است
 
 
Software

اگر تعداد زیادی دانلود روزانه دارید و اهل خط فرمان نیز هستید، ابزار aria2 یکی از ابزارهای مفید برای شماست. این ابزار بسیار شبیه به مدیر دانلودهای محتلف موجود در سیستم عامل‌های دیگر است، از جمله قابلیت‌های این ابزار پشتیبانی از BitTorrent و HTTP و FTP است، همچنین یم‌توانید تعداد زیادی فایل را از سرورهای متلف و یا یک فایل را از سرورهای مختلف دریافت کنید، حتی می‌توانید از طریق این ابزار یک فایل را از طریق پروتوکل‌های مختلف مانند HTTP یا FTP یا BitTorrent دریافت کنید، فایل‌هایی را که از طریق دریافت BitTorrent خراب شده‌اند را نیز می‌ةوانید با این ابزار دریافت و تصحیح کنید. برای دریافت برنامه و یا دریافت اطلاعات بیشتر می ةوانید به سایت اصلی برنامه مراجعه کنید. aria2c یک برنامه‌ی آزاد است و تحت مجوز GPL منتشر شده است. همچنین در سایت اصلی لینک دریافت رابط گرافیکی این برنامه نیز وجود دارد. این برنامه در مخازن دبیان موجود است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۱ مرداد ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: تغییر نام دسته‌ای فایل‌ها
2087 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

برنامه‌ی GPRename یک برنامه برای محیط گرافیکی است که توسط GTK2-Perl نوشته شده است و برای تغییر نام فایل‌ها و دایرکتوری‌ها در مقیاس بالا نوشته شده است. محیط میزکار KDE و نیز مدیر فایل Thunar که متعلق به xcfe است از برنامه‌های ویژه‌ای برخوردار هستند که برای تغییر نام دسته‌ای فایل‌ها و دایرکتوری‌ها استفاده می‌شود، اما در میزکار GNOME به صورت رسمی برنامه‌ای برای این کار وجود ندارد، اما می‌توانید از GPRename برای این کار استفاده کنید، همچنین GPRename با اضافه کردن Action در فایل Nautilus این انکان را به شما می‌ٔهد که از طریق Nautilus به کر تغییر نام دسته‌ای فایل‌ها بپردازید.از جمله امکانات این برنامه امکان تغییر حروف بزرگ یا کوچک به یکدیگر، حذف کردن فضاهای خالی در اسامی و تغییر ترتیبدار فایل‌ها و دایرکتوری‌ها است. برای دریافت این برنامه می‌توانید اینجا کلیک کنید، برای دیدن تصاویر برنامه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. همچنین این برنامه در مخازن debian و ubuntu و بسیاری توزیع‌های دیگر نیز به صورت باینری قابل دریافت است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: sonata کلاینتی برای پخش موسیقی
2407 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

برنامه‌ی Sonata یک برنامه‌ی پخش موسیقس است که با زبان Python و برای محیط گرافیکی نوشته شده است. بزرگترین ویژگی این برنامه این است که Sonata یک کلاینت یا سرویس گیرنده برای MPD است. MPD یا Music Player deamon یک سرویس دهنده یا دایمن است که موسیقی را به صورت پشت صحنه پخش می‌کند و شما می‌توایندز با هر کلاسنتی به آن متصل شودی، حتی اگر سرور و کلاینت در دو سیستم متفاوت باشند. از قابلیت‌های Sonata می‌توان به آلبوم‌های remote و locat که به صورت اتوماتیک ایجاد می‌شوند، دریافت خودکار اشعار (لیریک‌های) موسیقی در حال پخش، پشتیبانی از تغییر در tagهای برنامه، پشتیبانی از خط فرمان برای کنترل برنامه، پشتیبانی از ۱۸ زبان دنیا، پشتیبانی از صفحه‌کلیدهای مولتی مدیا و .... نام برد. برای آشنایی بیشتر با برنامه به صفحه‌ی وب آن مراجعه کنید. برای مشاهه تصاویر برنامه به اینجا و برای دریافت برنامه نیز به اینجا مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه جدید تقویم جلالی
1735 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

نسخه‌ی پایدار جدیدی از تقویم جلالی منتشر شد این نسخه که ۱.۶.۵ می‌باشد همراه با به‌روزسانی‌های کد اصلی و نیز لیست تعطیلات، وقایع و اسامی روزهای سال ۱۳۸۷ منتشر شده است. تقویم جلالی یک Applet برای میزکار GNOME است که پس از نصب تاریخ شمسی و وقایع روز را نمایش می‌دهد. همچنین می‌توانید وقایع خاص مانند سالروز تولد، ازدواج، یا هر واقعه‌ی شخصی دیگری را به آن بیافزایید. نمایش تاریخ میلادی همراه با تاریخ شمسی یکی دیگر از امکانات برنامه می‌باشد. این برنامه تحت مجوز GNU/GPL نسخه‌ی ۳ منتشر شده است. برای دریافت آخرین نسخه‌ی پیادار می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای گزارش اشکال نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر نیز به صفحه‌ی اصلی این پروژه در وب مراجعه کنید. (صفحه فارسی)


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۳ فروردین ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: یک موتور ویکی جدید تحت agpl3
1838 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

موتور ویکی که سایت wikidot.com بر اساس آن است از سوی شرکت Wikidot Inc تحت مجوز AGPL3 منتشر شد. این شرکت هر دو نسخه‌ی ۱ و ۲ را تحت این مجوز منتشر کرده است که این سایت در حال حاضر بر پایه‌ی نسخه یک است و نسخه‌ی دو نیز در حال انتشار است. این بدان معناست که با دریافت این محصول و بر اساس ضوابط AGPL3 می‌توانید Wikidot.com خودتان را راه بیاندازید. برای مشاهده‌ی آگهی این انتشار می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: آشنایی با Mercurial
1762 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

برنامه‌ی Mercurial یک مدیر سورس کد - مدیر نسخه غیر متمرکز است. (Distributed Source Control Management System) پروژه‌های بسیاری از این برنامه برای مدیریت سورس کد و توسعه نرم‌افزارهایشان استفاده می‌کنند. این برنامه از شیوه‌ی Distributed یا peer-to-peer استفاده می‌کند که در مقابل روش Centralized یا Client Server است که CVS یا Subversion از آن استفاده می‌کنند. طبق اظهار توسعه دهندگان این برنامه برای استفاده‌های شخصی و نیز استفاده برای توسعه به صورت تیمی بسیار مناسب است و هم اکنون در سطح تجاری بزرگ نیز از آن استفاده می‌شود.
نصب و راه اندازی آن بسیار ساده است و بسیاری از توزیع‌های پیشرفته مانند Debian یا Gentoo بسته‌های از پیش کامپایل شده برای این برنامه را در مخازنشان دارند و می‌توانید از مخازن یا فایل‌های باینری برای نصب اقدام کنید. برای استفاده از Mercurial در خط فرمان می‌توانید از دستور hg استفاده کنید. (hg نماد جیوه در جدول مندلیف است) سایت Linux.com در مقاله‌ای کوتاه به نحوه‌ی راه اندازی مخازن و استفاده از این ابزار در لینوکس پرداخته است. در صورتی که مایل به آشنایی با این ابزار هستید و یا در حال حاضر از یک مدیر سورس کد مرکزی استفاده می‌کنید و می‌خواهید از مزایای یک مدیر سیستم غیر متمرکز بهره ببرید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۵ آذر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نصب LAMP بوسیله TASKEL
1803 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

این راهنما به شرح روش نصب LAMP یا Linux - Apache - MySQL - PHP پرداخته است. توزیع مورد استفاده در این راهنما Ubuntu Desktop است. این راهنما برای تمام توزیع‌های لینوکسی بر پایه‌ی دبیان مانند پارسیکس، اوبونتو، کنوپکس و ... قابل استفاده است. LAMP یکی از بسترهای محبوب برای توسعه نرم‌افزارهای تحت وب است که در سال‌های اخیر به دلیل سرعت در توسعه، سادگی کار و بازدهی مناسب مورد توجه بسیار قرار گرفته است. روش‌های مختلفی برای نصب و راه اندازی LAMP وجود دارد که در این مقاله با یکی از آنها آشنا می‌شویم.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۴ آذر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: دیدن فایل‌های CHM در لینوکس
1871 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

فرمت CHM یا compiled HTML فرمت انحصاری شرکت مایکروسافت برای فایل‌های Help یا راهنمای ویندوز مایکروسافت است که در سال‌ ۱۹۹۷ منتشر شد. پس از آن این فرمت علاوه بر راهنما‌های ویندوز برای ایجاد کتاب‌های الکترونیکی نیز استفاده می‌شود. برنامه‌های آزاد مختلفی در لینوکس برای نمایش این فایبل‌ها موجود است که می‌توان به Xchm یا gnochm یا kchmviewver اشاره کرد. سایت Ubuntu Geek در مقاله‌ای به بررسی برنامه‌های نمایش CHM در لینوکس پرداخته است، در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۷ آبان ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


    1234567891011121314   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux