Click Here to Go HomePage https://addons.mozilla.org/firefox/3667/
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

غلط های مصطلح
نام محیط GNOME را شنیده اید؟ آیا می دانید این محیط را "گنوم -genom-" تلفظ می کنند؟ در واقع G را باید "گ" تلفظ کرد نه "جی" یا "ج".

-- ناشناس

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
یک بررسی: بررسی فدوار ۷
1456 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

نسخه‌ی هفتم توزیع محبوب فدورا هفته‌ی گذشته با کمی تاخیر و بسیاری قابلیت‌های جدید منتشر شد. در این نسخه قابلیت‌هایی مانند دیسک زنده یا به روزرسانی‌های مختلف وجود دارد. سایت Linux.com نیز در مقاله‌ای به بررسی این نسخه پرداخته است. منتقد این نسخه Zonker نوسنده‌ی مشهور Linux.com است. وی در این بررسی به نقاط ضعف و قدرت این توزیع می‌پردازد و در مقاله‌ای مفصل سعی می‌کند تا تمام جوانب این توزیع را بررسی کند. در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتری دراره‌ی نسخه‌ی جدید Fedora هستید خواندن این مقاله را به شما توصیه می‌کنیم.
برای مطالعه‌ی مقاله اینجا کلیک کنید


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۸ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: کاهش سود SCO مالک یونیکس
1699 بار مطالعه شده است
 
 
SCO

شرکت SCO در حال حاضر مالک UNIX است، هرچند نام تجاری UNIX در حال حاضر متعلق به این شرکت نیست اما یونیکسی که سال‌ها در AT&T وNovell برروی آن کار شد، در حال حاضر در اختیار این شرکت است. بسیاری از کاربران لینوکس می‌دانند که SCO سال‌هاست در حال اقامه‌ی دعوا عله شرکت‌های مختلفی است که از لینوکس استفاده می‌کنند و یا محصولات لینوکسی تولید می‌کنند،‌ شرکت‌هایی مانند IBM و RedHat و حتی شرکت‌های بزرگ غیر IT مانند Daimler Crysler (ضاحب مارک تجاری بنز و جیپ).


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۸ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: مهاجرت ۱۲هزار میزکار در بانک FNB
1579 بار مطالعه شده است
 
 
Novell

بانک FNB آفرقای جنوبی در گزارشی اعلام کرد که ۱۲هزار میزکار خود را مجهز به سیستم عامل لینوکس نموده است. این مهاجرت در حقیقت بزرگترین مهاجرت به لینوکس در آفریقای جنوبی است. با آنکه انتظار می‌رفت میزکارهای این بانک را اوبونتو که توزیع لینوکس محبوب در آفریقای جنوبی است تامین کنند،‌اما پروژه‌ی مهاجرت به میزکار لینوکس به عهده‌ی شعبه‌ی آفریقای جنوبی شرکت ناول بوده است. البته هنوز نانک FNB اطلاعات بیشتری در این زمینه به روزنامه‌ها و دیگر رسانه‌ها نداده است.
منبع خبر


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۸ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: شماره‌ی یست و نهم ایران‌تاکس منتشر شد
1554 بار مطالعه شده است
 
 
IranTux

شماره‌ی بیست و نهم ماهنامه‌ی تخصصی « ایران‌تاکس» منتشر شد. مجله‌ی الکترونیکی ایران‌تاکس با تمرکز در حوزه‌ی نرم‌افزارهای آزاد و منبع باز ماه‌هاست که در حال انتشار است. در این شماره می‌خوانیم:
راهنمای کنترل وسایل الکتریکی خانگی
کلیسای جامع و بازار - قسمت پنجم
نگاهی به ابعاد فنی دبیان اچ
کار با evdev
پروژه گنو - قسمت چهارم
لینوکس ویندوز نیست - قسمت چهارم
شبکه های محلی بی‌سیم (Wi-Fi ) در لینوکس


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: ارسال نامه‌های امضا شده از طریق جی‌میل
1673 بار مطالعه شده است
 
 
Firefox

سال‌های بسیاری است که جامعه کاربران یونیکس و نرم‌افزارهای آزاد برای تبادل نامه‌های ایمن از ابزاری به نام GPG یا نسخه‌ی غیر آزاد محدود PGP استفاده می‌کنند. GPG ابزاری مبتنی بر روش کلید عمومی PKI برای رمزنگاری نمودن نامه‌های الکترونیکی و نیز امضا نمودن نامه‌ها به صورت دیجیتالی است. اگر با این برنامه آشنایی ندارید می‌توانید مقاله‌ی فارسی‎« کار با GPG » را که در همین سایت منتشر شده است در قسمت مقالات سایت مطالعه نمایید.
بسیار پیش می‌آید که از سیستم خود استفاده نمی‌کنید، برای نمونه محل کار هستید یا کافی‌نت یا خانه‌ی دوستان و به این سبب به برنامه‌ی مدیریت ایمیل خود دسترسی ندارید و برای کار با ایمیل‌ها مجبورید از مرورگرهای وب مانند Firefox و Konqueror استفاده نمایید. یکی از سرویس دهنده‌های پست الکترونیکی تحت وب GMail است که از خدمات شرکت Google Inc به حساب می‌آید. FireGPG برای حل مشکل امضا کردن یا رمزنگاری نمودن نامه‌های الکترونیکی تحت وب منتشر شده است.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی ۲۲ گنو ایمکس منتشر شد
1712 بار مطالعه شده است
 
 
GNU

پس از ۶ سال نسخه‌ی شماره‌ی ۲۲ ویرایشگر متن GNU Emacs منتشر شد. ویرایشگر متن GNU Emacs اولین برنامه‌ی آزادی است که تحت مجوز آزاد GNU/GPL نوشته شد و در اصل برنامه‌ی آغازین پروژه‌ی GNU بود. بسیاری از کاربران GNU Emacs در آن زمان هنوز به دنیا نیامده بودند ;-) توسعه‌ی این شاهکار برنامه نویسی ادامه یافت و امروز نسخه‌ی ۲۲ام این برنامه برای دریافت آماده است. ریچارد استالمن نویسنده‌ی اصلی GNU Emacs روز گدشته با منتشر کردن یک آگهی در لیست پستی Emacs خبر انتشار نهایی نسخه‌ی 22 را منتشر کرد. برای مطالعه‌ی آگهی انتشار اینجا کلیک کنید.
برای دریافت نسخه‌ی جدید می‌توانید به FTP سایت GNU در اینجا مراجعه کنید.برای ارسال گزارش‌های خطا نیز می‌توانید از M-x report-emacs-bug استفاده کنید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی جدید Scribus با امکانات جدید
1745 بار مطالعه شده است
 
 
Scribus DTP

پس از یکسال توسعه بالاخره تیم برنامه نویسیان Scribus نسخه‌ی ۱.۳.۴ این برنامه را منتشر کرد. در این نسخه TLE یا Text Layout Engine به صورت کامل از ابتدا نوشته شده است و پشتیبانی از TIFF و نیز PSD بسیار بهبود یافته و نیز قسمت پیش‌نمایش بسیار کارامدتر شده است.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۱ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب ruby on Rail برروی دبیان
1479 بار مطالعه شده است
 
 
Ruby On Rails

این روزها زبان Ruby بیش از پیش به عنوان یک زبان Scripting محبوب می‌شود. به خصوص با آمدن FrameWorkهای مختلف از جمله Ruby on Rails این زبان برای برنامه نویسی‌های تحت وب بسیار شهرت یافته است. پشتیبانی از برنامه نویسی شی‌گرا با قابلیت‌های بسیار زباد Ruby را به زبانی برای کارهای تجاری و تولید نرم‌افزارهای سریع تبدیل کرده. سایت HowtoForge نیز در یک مقاله به تفضیل روش نصب و راه اندازی Ruby و نیز Ruby on Rail را بررسی می‌کند. در این مقاله Ruby on Rail برروی سروری Debianای نصب می‌شود حال آنگه این مقاله قابل استفاد برای تمام توزیع‌های گنو/لینوکس می‌باشد. برای مطالعه‌ی این مقاله‌ی انگلیسی در دو صفحه اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۱ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: جابجایی ایمن فایل‌ها با SFTP
1502 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

یکی از وش‌های بسیار محبوب و پرکاربرد جابجایی فایل‌ها بین سرور و کامپیوتر‌های کلاینت استفاده از پروتوکل جابجایی فایل‌ها یا FTP است.اما FTP به دلیل این که اطلاعات تشخیص هویت را به صورت غیر رمز برای سرور می‌فرستد به عنوان راه حلی ایمن برای تبادل فایل‌ها تلقی نمی‌شود. راه حل ایمن دیگر استفاده از Scure Copy یا SCP و یا نمونه‌ی بسیار کارامدتر آن SFTP یا SSH File Transfer Protocol است که برای جابجایی فایل‌ها از SSH استفاده می‌کند. شما می‌توانید از راه‌کارها به عنوان جایگزینی ایمن برای FTP استفاده کنید. پروتوکل SSH یک تونل ایمن رمزنگاری شده بین دو کامپیوتر ایجاد می‌کند و SFTP از این تونل برای تبادل اطلاعات بهره می‌گیرد. سایت Linux.com در مقاله‌ای روش استفاده از ابزار sftp و نیز روش راه‌اندازی یک سرویس دهنده‌ی sftp را آموزش داده است. برای مطالعه‌ی این مقاله‌ی کوتاه و کاربردی می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۱ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: دیسک هما ۷/۰۴/۱ نسخه چندرسانه‌ای برای اوبونتو ۷/۰۴
1764 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

اولین نسخه از سری جدید دیسکهای هما مخصوص اوبونتو ۷/۰۴ منتشر شد.دیسک هما با هدف بروز رسانی و نصب آسانتر بسته‌های نرم‌افزاری اضافی،بر روی توزیع اوبونتو،مخصوص کاربرانی که سرعت دسترسی اینترنت پایین دارند و یا تخصص کافی در نصب و پیکربندی بسته‌ها و برخی قسمتهای سیستمی ندارند،منتشر می‌شود. به کمک دیسک هما و با استفاده از رابط گرافیکی آن می‌توانید بسته‌های نرم‌افزاری پرکاربردی که همراه اوبونتو نیستند را نصب نموده و یا تنظیمات خاصی را انجام دهید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   12345678910111213141516171819202122232425262728293031415161718191101   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux