Click Here to Go HomePage https://addons.mozilla.org/firefox/3667/
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید جمعه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

جابجا کردن فایل های مخفی در لینوکس
درلینوکس هر فایلی که در ابتدای نام آن یک ". “ باشد مخفیست و برای جابجا کردن آنها باید از روش کمی متفاوت استفاده کرد. برای جابجا کردن تمام فایل های مخفی یک شاخه از دستور زیر استفاده کنید:

mv -a .[A-z]* /path/to/place_for_move

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

موضوع: مقاله آموزشی

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

<   12345678   >

 
یک بررسی: بررسی مدیران فایل در لینوکس
805 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

مدیر فایل یا File Manager یکی از بخش‌های اساسی هر میزکار گرافیکی است، وظیفه‌ی مدیر فایل همان طور که از نامش پیداست مدیریت فایل‌هاست. مدیریت در اینجا به معنی منتقل کردن، کپی کردن، نام گذاری، نشانه گذاری، باز کردن با برنامه‌ی مربوطه، و سایر فعالیت‌هایی است که شما بررروی یک فایل انجام می‌دهید. امورزه تعداد زیادی مدیر فایل گرافیکی برای لینوکس موجود هستند، مانند Konqueror مدیر فایل پیش فرض میزکار KDE و Nautilus مدیر فایل پیش فرض میزکار GNOME. البته برخی از این مدیران فایل کارهایی بیشتر از مدیریت فایل‌ها می‌کنند، برای نمونه مرور صفحات اینترنتی وب یا مدیریت Bookmarkها. سایت Linux.com در مقاله‌ای خواندنی به بررسی این مدیران فایل یا File Managers پرداخته است که خواندن آن را به کسانی که از میزکار گرافیکی استفاده می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم. برای مطالعه می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ جمعه، ۰۱ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راه اندازی یک Bridge شبکه در لینوکس
1693 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

یکی از ابزارهای بسیار ساده و کارا «د برای ایجاد شبکه‌های مجازی ایمین یا VPNها ابزار Open-VPN است که به صورت آزاد (و البته اوپن سورس) منتشر می‌شود. این ابزار بر اساس SSL یا Secure Socket Layer بنا نهاده شده است و به صورت چند پلتفورمه یا Cross-Platform قابل استفاده است. به زبان ساده‌تر در پلتفورم‌های مختلفی قابل استفاده است. سایت Linux.com در مقاله‌ای نگاهی به نحوه‌ی استفاده از این برنامه انداخته است. اگر تا کنون از OpenVPN استفاده نکرده‌اید این مقاله می‌تواند شروع خوبی برای ایمین کردن شبکه‌ی شما با استفاده از ابزارهای اوپن‌سورس باشد. برای مطالعه‌ی مقاله به زبان انگلیسی اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ پنجشنبه، ۰۲ آذر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای سریع گنو ایمکس
1175 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

با توجه به اهمیت و کاربرد ویرایشگرهای متن در سیستم عامل گنو/لینوکس و با توجه به محبوبیت ویرایشگر متن GNU Emacs که یکی از اولین ادیتورهای متن بوده و می‌توان گفت یکی از کاملترین ویرایشگرهای متن موجود در عرصه‌ی نرم افزار است. بر آن شدیم تا یک راهنمای سریع همراه برای این برنامه بنویسیم، این راهنمابه زبان فارسی است و در حقیقت یک Quick reference Card می باشد و با فرمت PDF قابل دریافت است. برای دریافت این PDF اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۵ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب Xen در دبیان سارژ
1019 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

بالاخره پس از مدت‌ها انتطار نسخه‌ی بک‌پورت ماشین مجازی Xen برای دبیان سارژ فراهم شد. Xen یک ماشین مجازی پایدار و ایمن است که برروی بستر لینوکس اجرا می‌شود. سایت Debian Administration در مقاله‌ای به بررسی نحوه‌ی نصب و راه‌اندازی این ماشین مجازی برروی دبیان سارژ پرداخته است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: نگاهی به نسخه‌ی جدید CUPS
870 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

می‌دانید که یک ماه پیش نسخه‌ی جدیدی از CUPS منتشر شد. CUPS یا Common Unix Printing System یک سرویس برای مدیریت امور چاپ و چاپگرهاست. نسخه‌ی جدید یعنی ۱.۲ توسعه‌های فراوانی یافته در حقیقت ۹۰ قابلیت آن توسعه یافته است. Carla Schroder در Enterprise Networking Panet از امکانات جدید و قابلیت‌های CUPs می‌گوید. برای مطالعه‌ی این مقاله‌ی کوتاه و جالب اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از EncFS برای حفاطت از اطلاعات
1192 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

در حقیقت EncFS یک برنامه یا دستوری در خط فرمان است و یک فایل‌سیستم حقیقی نیست، این دستور برای ذخیره‌ی اطلاعات به صورت کدگذاری شده استفاده می‌شود. سایت Linux.com در مقاله‌ای به برسی چگ.نگی استفاده از این دستور پرداخته است، این مقاله برای کاربران متوسط نوشته شده است که در جستجوی ابزاری ساده و کارامد برای ذخیره و بازیابی اطلاعات به صورت کدگذاری شده هستند. در صورتی که مایل به خواندن این مقاله هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: ارتباط دور سریعتر با FreeNX
958 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

یکی از ابزارهای مفید برای اتصال به یک کامپیوتر راه دور استفاده از VNC یا Virtual Network Computing می‌باشد. اما در یک اتصال با شبکه‌ای با سرعت پایین از بازدهی این برنامه بسیار کاسته می‌شود. برنامه‌ی دیگری که برای مدیریت از راه دور ی سیستم می‌توان استفاده کرد FreeNX است، اما این برنامه پایداری و پاسخگویی بهتری نسبت به VNC دارد و همچنین نصب ساده‌تری دارد. برنامه‌ی FreeNX برنامه‌ای بر اساس NX Technology از شرکت ایتالیایی NoMachine است که برای کار بررروی شبکه‌های کند به خوبی طراحی شده است. NX از Secure Shell یا SSH برای ایجاد اتصالات و احراز هویت استفاده می‌کند که امنیت اتصال را دوچندان می‌کند.شرکت NoMachine سرورهای تجاری NX را تولید می‌کند و نسخه‌های رایگانی از سرویس‌گیرنده‌های NX را برای Windows وMac OS X و Linux منتشر کرده است. این شرکت کتابخانه‌ها و هسته‌ی این تکنولوژی را تحت مجوز آزاد GNU Generel Public Lisence یاGPL منتشر کرده است که این باعث شده تا دیگران نیز بتوانند نسخه‌های دلخواه خود را از این تکنولوژی ایجاد کنند. Marc Abramowitz در مقاله‌ای در سایت Linux.com به بررسی نحوه‌ی نصب و نیز استفاده از FreeNX پرداخته است.در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: استفاده از A better CD encoder
878 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

برنامه‌ی A better CD encoder یک برنامه‌ برای تبدیل دیسک‌های صوتی به mp3 و ogg vorbiesو دیگر فرمت‌های صوتی است. واسط ‌های گرافیکی مختلفی برای این برنامه موجود هستند مانند cdparanoia و cdda2wav که trackهای دیسک صوتی را به فایل‌های صوتی برروی دیسک سخت شما تبدیل می‌کنند. در حقیقت برنامه‌ی A better CD encoder یا abcde یک اسکریپت برای Bourne Shell یا BASH می‌باشد. سایت Linux.com در مقاله‌ای به بررسی نحوه‌ی استفاده از این برنامه و نیز استفاده از آن برای دریافت کارایی هرچه بیشتر انجام داده است. درصورتی که از این نوع برنامه‌ها استفاده می‌کنید می‌توانید این مقاله را از اینجا بخوانید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: میز کار من ArchLinux
950 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

از زمان کار من با دبیان ۱.۳ به یک کاربر سخت‌جان لینوکس تبدیل شده‌ام. من تعداد زیادی توزیع مبتنی بر RPM مانند RedHat و Mandrake و SuSE را تست کردم سپس به تست کردن Gentoo و Ubuntu پرداختم، اما نتوانستم توزیع مورد نظرم را پیدا کنم تا زمانی که ArchLinux را تست کردم.
برای مطالعه‌ی ادامه‌ی این بررسی درباره‌ی ArchLinux که در Linux.com منتشر شده است اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: ۱۰ ابزار برای مدیران سیستم
853 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

Vadia Bodgan در مقاله‌ای به بررسی ۱۰ ابزاری که از آن‌ها بسیار استفاده می‌کند پر داخته است. Vadia Bogdan خود مدیر سیستم‌‌‌های Linux و FreeBSD است. او به بررسی ابزارهای GNUCreen و FUSE و GBDE و Mandatory Access Control و Pkg_cutleaves و Birthday و Figaro's Password Manager و Graphviz و Wmweather و Portaudit پرداخته است. این مقاله در سایت Linux.com منتشر شده است و برای خواندن آن می‌ةوانید اینجا را کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   12345678   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux