Click Here to Go HomePage http://www.lugir.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای اطلاعات بیشتر درباره ی سرور یک سایت از فرمان زیر استفاده می کنند!!

dig www.gnuiran.org

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
لینوکس؛ ارزان، انعطاف‌پذیر و پایا
999 بار مطالعه شده است
 
اخبار

آیا لینوکس در برابر یک سیستم عامل اختصاصی مانند ویندوز، گزینه بهتری برای تجارت و کار‌های اداری است؟ لینوکس طی سال‌های اخیر با ارتقاء قابل توجهی به یکی از رقیبان مهم مایکروسافت در بازار تبدیل شده است و امروزه در بخش‌های مهم اداری، سرور‌های وب، DNS، FTP، دیوار‌های آتش و نظارت بر شبکه‌ها و همچنین در نرم‌افزار‌های دسکتاپ به کار می‌رود. به علاوه، یکی از محصولات سرور لینوکس، مورد استفاده 80 درصد شرکت‌ها قرار داشته و علاقه به کاربرد آن در سیستم‌های رو‌میزی هم رو به رشد است. نفوذ سریع لینوکس به ادارات و سازمان‌های حکومتی بدون شک به کیفیت، امنیت و بهره‌وری بالای آن مربوط می‌شود.

سرویس اخبار خارجی ایتنا - ...این بدان معنا نیست که لینوکس از این آسیب‌پذیری‌ها در امان است، بلکه تفاوت آن با ویندوز در کشف و رفع سریع آسیب‌پذیری‌های موجود است. آسیب‌پذیری کد‌ها اجتناب‌ناپذیر بوده، اما در بسیاری از مواقع، جامعه لینوکس زود‌تر از آنکه کاربران متوجه خطری شوند، وصله مربوطه را ارائه کرده است.

علیرغم مسائل مطرح شده از جانب طرفین، هنگامی که برنامه‌های کاربردی لینوکس و ویندوز را به دقت مقایسه می‌کنیم، برتری‌های مایکروسافت تنها کمی (در صورت وجود) بیشتر از لینوکس است و لینوکس تقریباً به تمام توانایی‌های مایکروسافت دست یافته است.

اما چگونه می‌توان مطمئن بود که امنیت سیستم‌ها، پس از مهاجرت از یک سیستم عامل به سیستمی دیگر، دست‌نخورده باقی خواهد ماند؟

مایکروسافت در سال‌های گذشته با فجایعی چون Nimda، MyDoom و MS Blaster روبرو شد و تعداد بی‌شماری از کاربران و سازمان‌ها را دچار دردسر و میلیون‌ها دلار خسارت کرد و بالاخره وادار به انتشار بخشی از کد منبع مقدس خود شد.
این بدان معنی نیست که لینوکس از این آسیب‌پذیری‌ها در امان است، بلکه تفاوت آن با ویندوز در کشف و رفع سریع آسیب‌پذیری‌های موجود است. آسیب‌پذیری کد‌ها اجتناب‌ناپذیر بوده، اما در بسیاری از مواقع، جامعه لینوکس زود‌تر از آنکه کاربران متوجه خطری شوند، وصله مربوطه را ارائه کرده است.

جامعه لینوکس در مقایسه با فروشندگانی چون مایکروسافت، به کمک برنامه‌نویسان خود در سراسر جهان، از رفع بی‌اهمیت‌ترین شکاف امنیتی لینوکس هم چشم نمی‌پوشد. به همین دلیل زمان خرابی (downtime) سیستم‌های مبتنی بر ویندوز بیشتر بوده و عدم اجازه دسترسی به کد منبع ویندوز و رفع دیر‌هنگام شکاف‌ها و مشکلات، برنامه‌های حیاتی سازمان‌ها را بدون دفاع و غیرقابل پیش‌بینی رها می‌کند.
به علاوه، سیستمی چون لینوکس از طراحی انعطاف‌پذیری برخوردار بوده و زمان پاسخ آن به تکنولوژی‌های جدید بسیار کوتاه می‌باشد. انتشار مداوم به‌روز‌رسانی‌ها برای برنامه‌های کاربردی، کارایی لینوکس را افزایش می‌دهد.

سیستم‌های عاملی چون SunOS، OpenBSD و لینوکس –که از مشتقات یونیکس است– در یک چیز مشترک‌ هستند: پشتیبانی از POSIX که به نرم‌افزار‌های تجاری امکان می‌دهد بدون تغییر در کد اصلی در سکو‌های مختلف اجرا شوند.
یونیکس توسط محققان لابراتوار Bell و در زمانی ساخته شد که تکامل، بسیار بیشتر از بازگشت سریع سرمایه مطرح بوده است و لینوکس هم طبعاً از این قاعده پیروی می‌کند. اما جلب اعتماد به سیستم‌های عامل منبع-باز کمی مشکل است و یکی از نقاط ضعف لینوکس هم در عدم ارائه خدمات به کاربران نهایی است. هر چند که با گسترش مقبولیت آن، فروشندگان چاره‌ای جز پشتیبانی فنی و ارائه خدمات به مشتریان نخواهند داشت.


   
 
نوشته شده توسط: ali_pourian در تاریخ چهارشنبه، ۰۸ تیر ۱۳۸۴     
 


امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux