Click Here to Go HomePage http://www.debian.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

اطلاعات عمومی

آیا شنیده بودید که موزیلا یک سوئیت است؟ این بدان معناست که مجموعه ای از کارها را توسط برنامه های درون خود انجام می دهد مانند ارسال نامه ی الکترونیکی یا تغییر صفحات وب یا جستجو در صفحات اینتر نت و کار با سرویس چت IRC که از آن جایی که این نرم افزار تمام این کارها را یک جا انجام می دهد به آن یک سوئیت می گویند مانند سوئیت OpenOffice که چند کاره است!!!

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

طبقه‌بندی: مقاله‌ی آموزشی

اخبار ارسال شده با این طبقه‌بندی به قرار زیر هستند.

<   123456789101112   >

 
مقاله‌ی آموزشی: تفاوت هسته‌های دبیان Sarge و Etch
1280 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

همان طور که می‌دانید آخرین نسخه‌ی پایدار توزیع Debian GNU/Linux نسخه‌ی ۳.۱ است که دبیان سارژ نام دارد. نسخه‌ی بعدی که در حال حاضر در حال تست است نسخه‌ی‌ Etch است. در نسخه‌ی جدید تغییراتی در نام گذاری و تنطیمات هسته وجود دارد که سایت Ducea این تغییرات را در مقاله‌ای نشان می‌دهد. نمونه‌های آورده شده مربوط به هسته‌ی i386/amd64 است.
۱.قبل از هر چیز تغیراتی که در نامگذاری هسته مشاده می‌شود:
در دبیان سارژ نام هسته با kernel-image نام‌گذاری شده است در حالی که در «اچ» این اسم به linux-image تغییر نموده است. این تغییر بزرگی نیست و شما می‌توانید در apt بجای kernel-image از linux-image استفاده کنید.
۲.خوب بگذارید سراغ نسخه‌ی هسته برویم. قبلا نسخه‌ی ۲.۶.۸ هسته‌ی لینوکس را در Etch دیده بودیم که در Sarge نیز موجود است. در حال حاضر جدیدترین نسخه‌ی هسته مورد استفاده در Etch نسخه‌ی ۲.۶.۱۷ است که ما در نسخه‌ی پایدار بعدی دبیان آن را خواهیم دید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای سریع گنو ایمکس
1175 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

با توجه به اهمیت و کاربرد ویرایشگرهای متن در سیستم عامل گنو/لینوکس و با توجه به محبوبیت ویرایشگر متن GNU Emacs که یکی از اولین ادیتورهای متن بوده و می‌توان گفت یکی از کاملترین ویرایشگرهای متن موجود در عرصه‌ی نرم افزار است. بر آن شدیم تا یک راهنمای سریع همراه برای این برنامه بنویسیم، این راهنمابه زبان فارسی است و در حقیقت یک Quick reference Card می باشد و با فرمت PDF قابل دریافت است. برای دریافت این PDF اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۵ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب Xen در دبیان سارژ
1019 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

بالاخره پس از مدت‌ها انتطار نسخه‌ی بک‌پورت ماشین مجازی Xen برای دبیان سارژ فراهم شد. Xen یک ماشین مجازی پایدار و ایمن است که برروی بستر لینوکس اجرا می‌شود. سایت Debian Administration در مقاله‌ای به بررسی نحوه‌ی نصب و راه‌اندازی این ماشین مجازی برروی دبیان سارژ پرداخته است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب Xen در Ubuntu
1136 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

سایت howtoforge.com مقاله‌ای درباره‌ی چگونگی نصب و راه‌اندازی ماشین Xen از طریق بسته‌های باینری در توزیع Ubuntu Dapper Drake منتشر کرده است. Ásgeir Bjarni Ingvarsson نویسنده‌ی این مقاله ابتدا به آماده سازی سیستم اشاره می‌کند و سپس به نصب و تنطیم Xen می‌پردازد Xen به شما امکان ایجاد یک سیستم عامل میهمان در سیستم را می‌‌هد و به این دلیل به Xen یک «ماشین مجازی» می‌گویند. توسط Xen می‌توانید برنامه‌های مختلف را در ماشین‌های مجازی مختلف اجرا کنید. این به شما امکانات مدیریتی و امنیتی مختلفی خواهد داد. این مقاله به بررسی حرفه‌ای نصب و راه اندازی Xen نمی‌پردازد اما برای کسانی که می‌خواهند نصبی بدون دردسر داشته باشند مقاله‌ای مناسب است. برای مطالعه‌ی این مقاله می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: Sebastian Saur درباره‌ی کدزنی در Kross می‌گوید
1024 بار مطالعه شده است
 
 

نویسنده‌ی Kross یعنی Sebastian Sauar درباره‌ی Kross می‌گوید.Kross که از نسخه‌ی ۱.۵ به بعد در Koffice قرار گرفت یک موتور اسکریپت‌نویسی است با پشتیبانی از بسیاری از زبان‌ّای اسکریپتی و برنامه نویسی است. اگر اهل اسکریپت‌نویسی هستید و کاربر KDE این مقاله را که از زبان نویسنده‌ی Kross است حتما بخوانید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: چند مقاله‌ی دیگر از IBM برای لینوکس
937 بار مطالعه شده است
 
 
IBM

شرکت IBM به تازگی تعدادی مقاله، راهنما و فایل برای دانلود برروی وب سایت DeveloperWorks منتشر کرده است. در این مقالات موضوعات فنی جالبی موجود است که در اصل به توسعه‌ی سیستم‌های به لینوکس و اوپن‌سورس مربوط است. برخی از این مقالات به ثبت‌نام مجانی در سایت IBM نیاز دارند. اعم این مقالات به شرح زیر می‌باشند:
بررسی قابلیت Scheduler در هسته‌ی نسخه‌ی ۲.۶ لینوکس ، نکاتی برای کپی یک فایل سیستم برروی یک سیستم یونیکس Live یا زنده، زبان‌هایی برای توسعه‌ی وب با قابلیت‌هایی بهتر از Java و صفحات JSP که به بررسی Ruby می‌پردازد، استفاده از Ajax و Dojo toolkit برای ایجاد کلاینت‌های SOA هر چه بهتر.
قابل توجه این که IBM در سایت DeveloperWorks مدت طولانی است که به نشر چنین مقالاتی می‌پردازند که به تازگی نشر مقالات لینوکس و مقالات مربوط به سیستم‌های اوپن سورس بیشتر و بیشتر شده است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از EncFS برای حفاطت از اطلاعات
1192 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

در حقیقت EncFS یک برنامه یا دستوری در خط فرمان است و یک فایل‌سیستم حقیقی نیست، این دستور برای ذخیره‌ی اطلاعات به صورت کدگذاری شده استفاده می‌شود. سایت Linux.com در مقاله‌ای به برسی چگ.نگی استفاده از این دستور پرداخته است، این مقاله برای کاربران متوسط نوشته شده است که در جستجوی ابزاری ساده و کارامد برای ذخیره و بازیابی اطلاعات به صورت کدگذاری شده هستند. در صورتی که مایل به خواندن این مقاله هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: ارتباط دور سریعتر با FreeNX
958 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

یکی از ابزارهای مفید برای اتصال به یک کامپیوتر راه دور استفاده از VNC یا Virtual Network Computing می‌باشد. اما در یک اتصال با شبکه‌ای با سرعت پایین از بازدهی این برنامه بسیار کاسته می‌شود. برنامه‌ی دیگری که برای مدیریت از راه دور ی سیستم می‌توان استفاده کرد FreeNX است، اما این برنامه پایداری و پاسخگویی بهتری نسبت به VNC دارد و همچنین نصب ساده‌تری دارد. برنامه‌ی FreeNX برنامه‌ای بر اساس NX Technology از شرکت ایتالیایی NoMachine است که برای کار بررروی شبکه‌های کند به خوبی طراحی شده است. NX از Secure Shell یا SSH برای ایجاد اتصالات و احراز هویت استفاده می‌کند که امنیت اتصال را دوچندان می‌کند.شرکت NoMachine سرورهای تجاری NX را تولید می‌کند و نسخه‌های رایگانی از سرویس‌گیرنده‌های NX را برای Windows وMac OS X و Linux منتشر کرده است. این شرکت کتابخانه‌ها و هسته‌ی این تکنولوژی را تحت مجوز آزاد GNU Generel Public Lisence یاGPL منتشر کرده است که این باعث شده تا دیگران نیز بتوانند نسخه‌های دلخواه خود را از این تکنولوژی ایجاد کنند. Marc Abramowitz در مقاله‌ای در سایت Linux.com به بررسی نحوه‌ی نصب و نیز استفاده از FreeNX پرداخته است.در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: تقسیم پنجره به چند قسمت در Vim
882 بار مطالعه شده است
 
 
Vim The Editor

شاید شما هم مانند بسیاری دیگر از کاربران لینوکس و یونیکس از برنامه‌ی VIM استفاده می‌کنید. این برنامه امکانات بسیاری دارد که کاربران از آن‌ها را استفاده نمی‌کنند. در حقیقت با صرف مدت زمانی کم می‌توانید یک کارایی خود را در استفاده از امکانات VIM افزایش دهید و در وقت خود صرفه جویی کنید. Zonker Brokmeier در مقاله‌ای در سایت Linux.com به بررسی یکی دیگر از قابلیت‌های VIM پرداخته است. این مقاله به نحوه‌ی تقسیم یک پنجره به چند زیر پنجره پرداخته است. در حقیقت اگر شما می‌خواهید چند فایل را همزمان ویرایش کنید و نیاز دارید همواره هر چند فایل را در یک پنجره ببینید می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید. برای خواندن متن کامل مقاله اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نه (۹) چیزی که درباره‌ی Nautilus باید دانست
954 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME

برنامه‌ی Nautilus علافه بر این که در لینوکس یک مدیر فایل یا FileManager هست، میزکار را ایجاد و مدیریت نیز می‌کند. در پشت این ظاهر شاده قابلیت‌های بسیاری نهفته است. نسخه‌ی نهایی ناتیلوس که 2.14.0 است امکاناتی دارد که می‌توانید در مقاله‌ای که در اینجا نوشته شده است بخوانید. این مقاله بر اساس نسخه‌ی ۵ فدوراکور نوشته شده است، اما مطالب آن در تمام ناتیولوس‌ها در هر توزیع لینوکس صدق می‌کند.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   123456789101112   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux