Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

دانسته هایتان را با دیگران تقسیم کنید!


اگر شما نکته ٬ ترفند ٬ غلط مصطلح یا کتاب مناسبی سراغ دارید که فکر می کنید بتوان در بخش "نکته ها و ترفند ها" گذاشته شود ٬ می توانید برای مدیران سایت ارسال کنید. در صورتی که مورد پسند قرار گیرد با نام شما در این بلاک (قسمت) نوشته خواهد شد.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

طبقه‌بندی: یک بررسی

اخبار ارسال شده با این طبقه‌بندی به قرار زیر هستند.

<   1234567891011121314   >

 
یک بررسی: دامن اسمال لینوکس به 3.2رسید
1005 بار مطالعه شده است
 
 
Damn Small Linux

‏ Damn Small Linux یا DSL یک دیسک زنده بر پایه‌ی دبیان گنو / لینوکس است، با حجمی بسیار پایین و قابلیت‌هایی بسیار وسوسه برانگیز، این دیسک زنده تنها ۴۹.۷ مگابایت حجم دارد و نسخه‌ی اخیر آن v3.2 از کرنل 2.4.26 استفاده می‌کند. این دیسک کوچک از محیط گرافیکی Fluxbox برای نمایش پنجره‌ها و دسکتاپ استفاده می‌کند که این موضوع به DSL قدرت نصب شدن بر روی سخت‌افزارهای قدیمی، مانند Pentium Pro با 32MB حافظه را می‌بخشد. این دیسک زنده امکان اجرا از روی USB Flash Drive یا CD را نیز دارد و به دلیل حجم پایین آن می‌توانید آن را برروی یک Mini CD یا Bussiness Cardکپی کنید. حتی می‌توانید آن را برروی دیسک سخت خود نصب کنید. DSL برنامه‌های مختلفی برای چت، تنظیم شبکه، برنامه‌ی پخش موسیقی، برنامه‌های دفتری و برنامه‌های مختلف برای کار با اینترنت را دارست. حتی به امکانات پیشرفته‌تر مانند سرور وب یا سرور SSH و FTP نیز مجهز است. سایت LinusDesktop در یک بررسی کوتاه نسخه‌ی 3.2 دامن اسمال لینوکس را به چالش کشیده. برای مطالعه‌ی این بررسی اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۰۷ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: گوشی‌های موبایل جدید همراه با +GTK و GNOME
1497 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

این روزها خبر ارائه‌ی گوشی جدید نوکیا یعنی N800 در اغلب مجامع لینوکسی مورد بحث است، یک گوشی برای کار با اینترنت که مجهز به Debian و GNOME و +GTK است. این محصول Nokia از فریم‌ورکی به نام Maemo Environment استفاده می‌کند که شرکت Nokia آن را توسعه می‌دهد. پیش از این نیز شرکت Noki در مدل 770 خود از لینوکس و این پلتفورم استفاده کرده بود. شما می‌توانید همراه با این پلتفرم از نرم‌افزارهای مختلفی که برای Maemo در حال توسعه هستند استفاده کنید. به نظر می‌رسد سایر تولیدکنندگان بازار نیز در حال روی آوردن به این سکو هستند. سایت LinuxDevices.com در مقاله‌ی به بررسی Neo1973 می‌پردازد که بسیاری از قابلیت‌های مطرح شده برای iPhone شرکت Apple را داراست، در حقیقت می‌توان این موبایل را رقیبی برای Apple iPhone به حساب آورد. در عین حال از سوی FIC یک آگهی از طریق ایمیل منتشر شده است که این موضوع را کمی فنی‌تر مورد بررسی قرار می‌دهد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۵ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی FreeNAS
1464 بار مطالعه شده است
 
 
FreeBSD

ایا تا به حال به فکر راه اندازی یک NAS افتاده‌اید؟ یا یک فایل سرور مرکزی برای محل کارتان؟ شاید برای کسانی که با لینوکس و یونیکس آشنا نیستند راه اندازی چنین سروری کمی دشوار باشد. FreeNAS با هدف ساده‌تر کردن این کار ارائه شده است. FreeNAS یک سیستم عامل برپایه‌ی FreeBSD است که تحت مجوز آزاد BSD منتشر می‌شود و هدف آن ساده‌تر کردن روند راه اندازی یک NAS می‌باشد. FreeNAS با در اختیار گذاشتن اشتراک فایل‌های با ویندوز از طریق SAMBA و CIFS و فراهم کردن پروتوکل‌های دسترسی به فایل سرور مانند FTP یا NFS و Rsync، فراهم آوردن Authentication یا احراز هویت و نیز پشتیبانی از Software RAID راه اندازی یک سرور فایل حرفه‌ای را به کاری بسیار ساده تبدیل کرده است. یکی از مزایای FreeNAS روش تنطیم و پیکره بندی سرور است، شما برای تنظیم سرور نیازی به دانشتن دستورات فراوان FreeBSD ندارید، کافیست FreeNAS را نصب کنید و از طریق یک مرورگر اینترنت یا Web Browser مانند Firefox به پانل مدیریت بروید و شروع به کار کنید. محیطی ساده و قابل فهم در پیش روی شما خواهد بود. دیگر مزیت FreeNAS حجم 32 MB آن است که باعث می‌شود شما بتوانید آن را برروی یک USB key یا یک Compact Flash قدیمی نصب کنید! سایت Linux.com به مناسبت انتشار جدید FreeNAS مقاله‌ای کوتاه ولی خواندنی درباره‌ی FreeNAS نوشته. در صورت تمایل می‌توانید این بررسی را اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۴ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی Knoppix 5.1.1
1113 بار مطالعه شده است
 
 
Knoppix

سایت Linux.com در بررسی جدید خود به بررسی Knoppix 5.1.1 می‌پردازد. Dmitri popov نویشنده‌ی این بررسی می‌نویسد:
«در سال جدید نسخه‌ی تازه‌ای از دیسک زنده‌ی Knoppix منتشر شد. علاوه بر به روز شدن برنامه‌های کاربردی یکی از تغییرات عمده در Knoppix 5.1.1 استفاده از میزکار Beryl 3-D به همراه Emerald Theming engine می‌باشد. هرچند که پشتیبانی از Beryl همچنان آزمایشی است، برای فعال کردن پشتیبانی از این موضوع کافیست در زمان بوت از knoppix desktop=beryl استفاده کنید. (به این کدها Cheat Code گفته می‌شود که در زمان بوت استفاده می‌شوند-م) »
بررسی کننده این توزیع را برروی یک Acer Travel Mate 243 با کارت گرافیک Intel 82855 GM آزمایش می‌کند و از نتایج کار بسیار رازی است. برای مطالعه‌ی این بررسی می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۳۰ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی Deli Linux
1148 بار مطالعه شده است
 
 
Deli

سایت Linux.com در بررسی جدید خود به سراغ Deli Linux می‌رود. این تووزیع سبک آلمانی برای کسانی که سخت افزار قدیمی دارند بسیار مفید است. شما می‌توانید این توزیع را برروی سک کامپیوتر 486 نصب کنید. حتی با ۴ مگابایت حافظه‌ی RAM Deli Linux کار می‌کند. در این بررسی سایت Linux.com به بررسی ماهیت توزیع سپس نصب آن برروی سیستم پرداخته و در نهایت با بررسی محیط کار Deli Linux به بررسی خود خاتمه داده است. این بررسی در ۸ پاراگراف و کوتاه است، اما آنچه که لازم است را بیان می‌کند. در صورتی که یک سیستم قدیمی دارید که فکر می‌کنید این روزها کاربردی ندارد حتما این مقاله را مطالعه کنید. برای مطالعه‌ی مقاله نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: دیسک زنده‌ی فدوراکور
1049 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

جامعه‌ی فدورا اولین نسخه‌ی رسمی از دیسک زنده‌ی فدورا را ماه پیش بر اساس Fedora Core 6 منتشر کردند. سایت Linux.com نیز در یک بررسی که روز قبل آن را منتشر کرده است به کنکاش این توزیع می‌رود:
« دیسک زنده ه صورت یک ISO به حجم ۶۸۴ مگابایت و فقط برای i386 منتشر شده است. فایل سیستم فشرده سازی شده حدود ۲.۳ گیگابایت را در CD جای داده است» و سپس به بررسی قابلیت‌ها امکانات و کمبودهای این دسک زنده می‌پردازد. در صورتی که مایل به خواندن این مقاله هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۶ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی مدیران فایل در لینوکس
805 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

مدیر فایل یا File Manager یکی از بخش‌های اساسی هر میزکار گرافیکی است، وظیفه‌ی مدیر فایل همان طور که از نامش پیداست مدیریت فایل‌هاست. مدیریت در اینجا به معنی منتقل کردن، کپی کردن، نام گذاری، نشانه گذاری، باز کردن با برنامه‌ی مربوطه، و سایر فعالیت‌هایی است که شما بررروی یک فایل انجام می‌دهید. امورزه تعداد زیادی مدیر فایل گرافیکی برای لینوکس موجود هستند، مانند Konqueror مدیر فایل پیش فرض میزکار KDE و Nautilus مدیر فایل پیش فرض میزکار GNOME. البته برخی از این مدیران فایل کارهایی بیشتر از مدیریت فایل‌ها می‌کنند، برای نمونه مرور صفحات اینترنتی وب یا مدیریت Bookmarkها. سایت Linux.com در مقاله‌ای خواندنی به بررسی این مدیران فایل یا File Managers پرداخته است که خواندن آن را به کسانی که از میزکار گرافیکی استفاده می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم. برای مطالعه می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ جمعه، ۰۱ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: نگاهی به تاندربرد نسخه‌ی ۲
822 بار مطالعه شده است
 
 
Thunderbird

پس از ماه‌ها توسعه و کار برروی برنامه‌ی Thunderbird بالاخره بنیاد موزیلا یا Mozilla Foundation اولین بتای نسخه‌ی ۲ آن را هفته‌ی گذشته منتشر کرد. Joe Zonker از نویسندگان Linux.com نیز در مقاله‌ای در سایت Linux.com به بررسی این برنامه پرداخته است. اگر تا کنون نام Thunderbird را نشنیده‌اید لازم به ذکر است که این برنامه یک Email-Client یا برنامه‌ی دریافت و ارسال و مدیریت نامه‌های الکترونیکی برای لینوکس است که به صورت اوپن سورس در حال توسعه می‌باشد و می‌توانید نسخه‌های آن را برای لینوکس یا ویندوز دریافت نمایید. در نسخه‌ی جدید امکاناتی برای نشانه گذاری یا Tagging و نیز پشتیبانی بسیار بهتر برای اضافات یا Extentionها فراهم شده است. پیدا کردن هرزنامه‌ها یا Spamها کامل‌تر شده و Alert یا اعلام برای نامه‌های جدید با روش‌های مختلفی قابل اجراست. در صورتی که مایل به خواندن این بررسی هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ جمعه، ۰۱ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: آشنایی با برنامه‌ی BasKet
955 بار مطالعه شده است
 
 
KDE Applications

برنامه‌ایست برای مرتب سازی و دسته بندی هر آنچه در سیستم خود دارید! این برنامه برای میز کار KDE نوشته شده است و بارها گفته‌ام اگر روزی از KDE استفاده کنم دلیل اولش PAM آن و دلیل دومم BasKet است. این برنامه با مرتب سازی فایل‌های صوتی، تصاویر، فایل‌های متنی، فایل‌های ویدئویی، PDFها و .... تمام میزکار شما را به صورت یکپارچه در می‌اورد، تا جایی که دیگر نیاز به استفاده از ابزارهای جستجو مانند Beagle یا find برای یافتن نخواهید داشت ;-) امروز در سایت Linux.com مقاله‌ای با عنوان BasKet منتشر شد که مقاله‌ای کامل و خواندنیست. نویسنده‌ی مقاله یعنی Zonker به معرفی برنامه و قابلیت‌های مختلف آن پرداخته است که به شما پیشنها می‌کنم در صورتی که به چنین برنامه‌هایی علاقه‌«ند هستید حتما این مقاله را مطالعه کنید. برای مطالعه کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ پنجشنبه، ۰۲ آذر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: GNUCash بررسی
866 بار مطالعه شده است
 
 
Gnumeric

برنامه‌ی GnuCash یک برنامه‌ی حسابرداری برای شرکت‌های کوچک است. (Small Busieness) که امکانات بسیار مفیدی برای کاربران فراهم می‌کند. امکان استفاده از حساب‌های دوبل، محسابه‌ی حساب بازمانده‌ به صورت ساده و بسیاری امکانات دیگر. سایت Linux.com در یک بررسی به امکانات مختلف این برنامه پرداخته است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید می‌توانید آن از اینجا بخوانید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۶ آبان ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   1234567891011121314   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux