Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید شنبه، ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

یک کتاب

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

موضوع: Debian

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

    123   >

 
نرم افزار: بازی Glest وارد چرخه دبیان شد
1373 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

پس از بیش از یکسال بازی Glest وارد چرخه‌ی دبیان شد. بازی جذاب Glest یک بازی سه بعدی استراتژیک با گرافیک خیره کننده است. این بازی برای سکوهای x86 و نیز سکوهای ۶۴بیتی AMD64 موجود است. برای دیدن تصاویری از این بازی می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت بازی نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. شایان ذکر است که این بازی تحت مجوز GNU/GPL منتشر شده است و یک نرم‌افزار آزاد به حساب می‌آید. Glest علاوه بر سیستم عامل‌ لینوکس قابل دریافت برای سیستم عامل ویندوز XP و ویندوز سری 2k نیز می‌باشد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۶ تیر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: مدیر فایل دو ستونی
1278 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

برنامه‌ی bsc یک مدیر فایل گرافیکی است که به شما امکان مدیریت فایل‌ها به صورت ستونی را ارائه می‌کند. (مانند برنامه‌ی midnight commander). با استفاده از این قابلیت می‌توانید فایل‌های خود را با سرعت بیشتری از یک مسیر به مسیر دوم منتقل یا کپی کنید. سایت «دبیان ادمین» در مقاله‌ای به نحوه‌ی نصب و استفاده از bsc پرداخته است. این راهنما شامل روش نصب ببروی دبیان و نیز تصاویری از برنامه در زمان کار است. برای مشاهده‌ی راهنما اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای نصب دبیان Etch
1801 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

همان طور که حتما در اخبار مطالعه کرده‌اید نسخه‌ی جدید دبیان گنو/لینوکس چند روز پیش منتشر شد. اگر شما هم از کاربران دبیان هستید و یا تصمیم گرفته‌اید از یک لنوکس پایدار برای کارهای خود استفاده کنید، اینک وقت کوچ به دبیان «اچ» است. کاربران دربیان سارژ نیز باید دقت کنند که دیگر وقت کوچ به دبیان اچ رسیده است. کاربران تازه‌کار، کاربرانی که با دبیان کمتر آشنا هستند و یا کاربرانی که تا کنون دبیان را نصب نکرده‌اند احتمالا متوجه خواهند شد که نصب دبیان سارژ با دیگر لینوکس‌ها چندا تفاوتی ندارد و اگر آسان‌تر نباشد دشوارتر نیست، اما با این حال بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند پیش از اقدام ابتدا کمی مقالات را ورق بزنند و این اخلاق بسیار نیکو و کارامد است. اگر شما هم از آن دسته ازکاربرانی هستید که می‌خواهند قبل از هر کار ابتدا مقالات را ورق بزنند، و تصمیم به نصب دبیان دارید می‌توانید از مقاله‌ی کاملی که سایت Howtoforge نوشته است استفاده کنید. این مقاله در این آدرس قابل دسترسی است. دقت کنید که این مقاله برای نصب حرفه‌ای دبیان اچ است، درست است که تمام مراجل بسیار ساده هستند اما اگر قصد نصب سرور ندارید بهتر است بخش‌های مربوط به سرویس دهنده‌ها را اجرا نکنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: لیدر جدید پروژه‌ی دبیان
1239 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

روز گذشته علاوه بر خبر بسیار مسرت‌بار انتشار Debian GNU/Linux 4.0 خبر دیگری نیز منتشر شد و آن انتخاب مدیر جدید پروژه‌ی دبیان است. همان‌طور که می‌دانید لیدر پیشین این پروژه Anthony Towns بود که طی رای گیری‌های جدید آقای Samuel Hacevar به عنوان «لیدر پروژه‌ی دبیان» انتخاب شدند. «لیدر پروژه‌ی دبیان» یا DPL دو وظیفه‌ی اصلی دارد. یکی داخلی یکی خارجی. وظیفه‌ی خارجی او معرفی و آشناسازی دیگران با پروژه‌ی دبیان از طریق برگزاری سمینار و .. است. وظیفه‌ی داخلی آن نیز تعریف اهداف و هماهنگ کردن سازکار داخلی پروژه ی‌دبیان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی DPL می‌توانید به صفحه‌ی رسمی آن در اینجا مراجعه کنید. و البته دیدن لیست مدیران سابق پروژه‌ی دبیان نیز خالی از لطف نیست.
اما Samuel Hocevar که مدیر جدید پروژه‌ی دبیان است،


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی جدید دبیان منتشر شد
1773 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

نسخه‌ی پایدار جدیدی از توزیع لینوکس Debian منتشر شد.(خبر انتشار) این نسخه که نسخه‌ی 4.0 است و با نام Etch شناخته می‌شود پس از ۲۱ ماه از انتشار نسخه‌ی پایدار قبلی یعنی Sarge منتشر شده است. Deian GNU/Linux یک سیستم عامل آزاد است که برای ۱۱ معماری پردازنده نوجود است و از میزکارهای KDE و GNOME و XFCE پشتیبانی می‌کند.همچنین از ابزارهای رمزنگاری مختلف، از FHS نسخه‌ی 2.3 و LSB نسخه‌ی 3.1 پشتیبانی می‌کند.
دبیان برای دامنه‌ی وسیعی از سخت افزارها آماده شده است. از کامپیوترهای دستی و PDAها تا سوپرکامپیوترها و تقریبا هر آنچه در این دامنه قرار دارد. شما می‌توانید دبیان را از طرق مختلفی نصب کنید. از CD و DVD تا USB flash Drive تا نصب از روی شبکه. برای مطالعه‌ی «نکات انتشار» می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی دبیان نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. نسخه‌ی حاضر ۲۱ عد CD می‌باشد که می‌توانید از اینجا دریافت کنید. و یا می‌توانیدهمین نسخه را به صورت DVD که شامل ۳ عدد DVD است را از اینجا دریافت کنید. البته این نسخه نیز مانند سایر نسخه‌ها از طریق Bittorent و Jidgo و نیز HTTP قابل دریافت است. روش دریافت پیشنهاد شده Bittorrent است تا ترافیک سرورها کاهش نیابد. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباه‌ی دریافت Debian می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: خدا حافط ویندوز مایکروسافت سلام لینوکس
1036 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

چند روز پیش Robert Millan در لیست پستی debian-boot خبر از راه اندازی یک پروژه‌ی جدید به نام Debian-Installer Loader یا DIL داد که از طریق آن می‌توانید لینوکس خود را از طریق Microsoft Windows نصب کنید. در این روش که از پروژه‌ی خواهر یعنی Ubuntu پیروی می‌کند، کاربرانی که قصد نصب دبیان را رروی سیستم خود درند می‌توانند با رفتن به سایت «خداحافط ویندوز» و دریافت یک فایل اجرایی (فایل exe) از آن اقدام به نصب دبیان گنو/لینوکس بکنند. این برنامه پس از بررسی سیستم شما از نظر سخت افزاری، یک فایل initrd.gz و نیز مدیر بوت Grub را در سیستم شما نصب می‌کند.
این روش برای کاربرانی مفید است که:
۱. برروی سیستم آن‌ها، سی‌دی درایو، درایو فلاپی، یواس‌بی وجود ندارد.
۲. کاربرانی که نمی‌توانند یک iso را بروی CD نصب کنند و یا با گزینه‌های BIOS نا آشنا هستند.

از طرفی سایت مربوطه به قدری ساده و خارج از پیچیدگی طراحی شده است که دیگر نصب لینوکس برای هر کاربری کاری بسیار ساده خواهد بود. برای رفتن به این سایت اینجا کلیک کنید. برای دیدن تصاویر برنامه اینجا و نیز برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
اگر هنوز از ویندوز استفاده می‌کنید و این خبر را از طریق ویندوز مطالعه می‌کنید، اینجا کلیک کنید و با ویندوز خداحافظی کنید   ;-)


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ سه شنبه، ۱۰ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب دبیان سارژ برروی یک لپ‌تاپ
959 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

سایت DesktopLinux در مقاله‌ای که Rick Lehrbaum آن را نوشته به آموزش نصب و راه اندازی یک میزکار با استفاده از توزیع دبیان ۴.۰ انجام داده. نسخه‌ی ناپایدار Debian که در حال حاضر Debian Etch نام دارد قرار بود در دسامبر ۲۰۰۶ یعنی ماهی که هم اکنون در آن هستیم منتشر شود اما هنور خبری از انتشار نهایی نشده است، البته این برای کاربرانی ثابت دبیان امری طبیعی است. Rick نیز از افرادی است که منتظر انتشار نسخه‌ی بعدی Debian یعنی Etch است و با دانلود نسخه‌ی ناپایدار این توزیع کمی خود را آرام می‌کند. او برای نصب دبیان از یک Laptop ساخت IBM مدل Thinkpad استفاده می‌کند که چندان هم جدید نیست، در زمان نصب نیر با گرفتن تصاویر مختلف از زمان نصب اقدام به نوشتن یک راهنما برای دیگرانی که علاقه مند به نصب و کار با Etch هستند می نماید. برای مطالعه‌ی این راهنما اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۵ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: تفاوت هسته‌های دبیان Sarge و Etch
1280 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

همان طور که می‌دانید آخرین نسخه‌ی پایدار توزیع Debian GNU/Linux نسخه‌ی ۳.۱ است که دبیان سارژ نام دارد. نسخه‌ی بعدی که در حال حاضر در حال تست است نسخه‌ی‌ Etch است. در نسخه‌ی جدید تغییراتی در نام گذاری و تنطیمات هسته وجود دارد که سایت Ducea این تغییرات را در مقاله‌ای نشان می‌دهد. نمونه‌های آورده شده مربوط به هسته‌ی i386/amd64 است.
۱.قبل از هر چیز تغیراتی که در نامگذاری هسته مشاده می‌شود:
در دبیان سارژ نام هسته با kernel-image نام‌گذاری شده است در حالی که در «اچ» این اسم به linux-image تغییر نموده است. این تغییر بزرگی نیست و شما می‌توانید در apt بجای kernel-image از linux-image استفاده کنید.
۲.خوب بگذارید سراغ نسخه‌ی هسته برویم. قبلا نسخه‌ی ۲.۶.۸ هسته‌ی لینوکس را در Etch دیده بودیم که در Sarge نیز موجود است. در حال حاضر جدیدترین نسخه‌ی هسته مورد استفاده در Etch نسخه‌ی ۲.۶.۱۷ است که ما در نسخه‌ی پایدار بعدی دبیان آن را خواهیم دید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: مصاحبه با لیدر پروژه‌ی دبیان
973 بار مطالعه شده است
 
 
Debian


Anthony Towns در ۱۷ آپریل ۲۰۰۶ (برابر با ۲۸ فروردین ۱۳۸۵) به عنوان DPL یا Debian Project Lider یا لیدر پروژه‌ی دبیان انتخاب شد. علاوه بر این او دبیر Linux Australia نیز است. Joe 'Zonker' Brockmeier از NewsForge مصاحبه‌ای با وی داشته که در سایت Linux.com منتشر شده است. در این مصاحبه Newsforge از برنامه‌های Towns برای سال آینده‌ی دبیان پرسیده و ....
متن کامل مصاحبه

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۳۱ فروردین ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: انتشار دومین به روز رسانی برای Debian Sarge
947 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

تیم پروژه‌ی دبیان دومین نسخه‌ی Reversion دبیان سارژ را منتشر کرد. نسخه‌های Debian Reversion در حقیقت مجموعه به روز رسانی‌های امنیتی مربوط به بسته‌‌های موجود در نسخه‌ی پایدار دبیان است. در این به روز رسانی هیچ بسته‌ی اضافه نمی‌شود و نیز هیچ بسته‌ای به نسخه‌ی بالاتر ارتقا پیدا نخواهد کرد، بلکه بسته‌های موجود در سیستم از نظر امنیتی به روز می‌شوند تا توزیعی پایدارتر و امن‌تر در اختیار کاربران باشد. این به روز رسانی برای نسخه‌ی پایدار حاضر یعنی Debian GNU/Linux 3.1 است که به نام Debian Sarge شناخته می‌شود.اغلب این به روز رسانی‌ها همان به روز رسانی‌هایی هستند که در security.debian.org استفاده می‌شده‌اند. برای به روز رسانی می‌توانید از طریق برنامه‌ی apt اقدام کنید. برای کسب اطلاعات دقیق درباره‌ی به روز رسانی‌های انجام شده «آگهی انتشار» را مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۳۱ فروردین ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


    123   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux