Click Here to Go HomePage http://www.osp.ir
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

دانسته هایتان را با دیگران تقسیم کنید!


اگر شما نکته ٬ ترفند ٬ غلط مصطلح یا کتاب مناسبی سراغ دارید که فکر می کنید بتوان در بخش "نکته ها و ترفند ها" گذاشته شود ٬ می توانید برای مدیران سایت ارسال کنید. در صورتی که مورد پسند قرار گیرد با نام شما در این بلاک (قسمت) نوشته خواهد شد.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
انتشار آزمایشی: نسخه‌ی اول GNOME 2.17 منتشر شد
873 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME

اولین نسخه از سری درحال توسعه‌ی GNOME 2.17 منتشر شد این نسخه که 2.17.1 است یک نسخه‌ی در حال توسعه می‌باشد و اولین نسخه از سری نسخه‌هایی است که به 2.18 منتهی خواهد شد. به گفته‌ی گنوم نسخه‌ی 2.18 در مارس سال ۲۰۰۷ منتشر خواهد شد. این نکته را باید ذکر کنم که نسخه‌هایی ه با عدد فرد منتشر می‌شوند نسخه‌های در حال توسعه هستند و پس از اتمام توسعه و رسیدن به مرحله‌ای مناسب برای انتشار عدد ذوج می‌شود و به عنوان نسخه‌ی پایدار منتشر می‌گردد. نسخه‌ی ناپایدار 2.17 نیز در مارس سال ۲۰۰۷ با شماره‌ی 2.18 منتشر خواهد شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید اینجا کلیک کنید. فراموش نکنید که این یک نسخه‌ی ناپایدار آزمایشی است و برای میزکار خود نباید از آن استفاده کنید مگر آنکه مایل به کمک و تست کردن این نسخه باشید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ پنجشنبه، ۲۷ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه‌ی جدید هسته‌ی لینوکس
914 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

آخرین Snapshot از هسته‌ی گنو/لینوکس با اسم Linux 2.6.19-rc2-git3 منتشر شد. برای اطلاع از وضعیت تغییرات می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت این اسنپ‌شات نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی هسته‌ی لینوکس نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ پنجشنبه، ۲۷ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: اولین شماره‌ی خبرنامه‌ی فارسی لینوکس
909 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

اولین شماره خبرنامه‌ی ماهانه کاربران ایرانی لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد منتشر شد. این خبرنامه یا New Letter شامل گزارشی از مهمترین رویدادها و اتفاقات دنیای لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد در یک ماه گذشته است. با توجه به لزوم اطلاع رسانی بیشتر در مورد فعالیتهای گروه‌ها و کاربران ایرانی، در شماره‌ی اول تاکید این خبرنامه نیز بر مرور و معرفی پروژه‌ها و فعالیتهای گروه‌ها، شرکت‌ها و کاربران ایرانی می‌باشد. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این خبر نامه می‌باشید می‌توانید ایــــــــــــنجا کلیک کنید. برای ارسال نظرات و پیشنهادات در باره‌ی این شماره علاوه بر بخش ارسال نظر می‌توانید در اینجا نیز نظر خود را قید کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۶ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: تفاوت هسته‌های دبیان Sarge و Etch
1280 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

همان طور که می‌دانید آخرین نسخه‌ی پایدار توزیع Debian GNU/Linux نسخه‌ی ۳.۱ است که دبیان سارژ نام دارد. نسخه‌ی بعدی که در حال حاضر در حال تست است نسخه‌ی‌ Etch است. در نسخه‌ی جدید تغییراتی در نام گذاری و تنطیمات هسته وجود دارد که سایت Ducea این تغییرات را در مقاله‌ای نشان می‌دهد. نمونه‌های آورده شده مربوط به هسته‌ی i386/amd64 است.
۱.قبل از هر چیز تغیراتی که در نامگذاری هسته مشاده می‌شود:
در دبیان سارژ نام هسته با kernel-image نام‌گذاری شده است در حالی که در «اچ» این اسم به linux-image تغییر نموده است. این تغییر بزرگی نیست و شما می‌توانید در apt بجای kernel-image از linux-image استفاده کنید.
۲.خوب بگذارید سراغ نسخه‌ی هسته برویم. قبلا نسخه‌ی ۲.۶.۸ هسته‌ی لینوکس را در Etch دیده بودیم که در Sarge نیز موجود است. در حال حاضر جدیدترین نسخه‌ی هسته مورد استفاده در Etch نسخه‌ی ۲.۶.۱۷ است که ما در نسخه‌ی پایدار بعدی دبیان آن را خواهیم دید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
سایت فارسی جدید
1177 بار مطالعه شده است
 
 
Open Source

روز قبل خبر از انتشار یک وب سایت جدید به زبان فارسی با محتوای لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد دریافت کردیم. از شنیدن این خبر بسیار خوشنودیم و برای مدیران اعضا و مخاطبان این سایت آرزوی موفقیت داریم. خبر دریافت شده را عینا بدون ویرایش برای شما می‌گذارم:
«سایت TuxForge یکی از اولین وب سایت های دایرکتوری نرم افزارهای بازمتن است که به زبان فارسی در شبکه شروع به فعالیت کرده است.
این سایت قصد دارد تا به معرفی و بررسی نرم افزارهای بازمتن بپردازد. و در حال حاضر برای توسعه و افزایش امکانات خود از هرگونه همکاری در زمینه های مرتبط با موضوع این سایت استقبال می کند.
همین!
آدرس صفحه خانگی: www.TuxForge.org »

  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ سه شنبه، ۱۸ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: یک مشابه iTunes مناسب برای لینوکس
971 بار مطالعه شده است
 
 
KDE Applications

سایت MadPenguin در یک برسی از iRiver می‌نویسد: «دیگر خسته شدم، اکنون سال‌هاست که علاقه‌ام را به استفاده از MP3 به عنوان فرمت پیش فرض موسیقی‌ام را به چیز دیگری تبدیل کنم ... هر چند این بسیار دشوار خواهد بود اگر شما یک iPod Nano یا Dell Pocket DJ داشته باشید. ... متاسفانه اپل از کاربران لینوکس پشتیبانی خوبی نکرده است، ... به نسخه‌ی لینوکسی iTunes نگاه کنید یا به پشتیبانی نشدن از فرمت OGG در iPodها. ...iRiver ابتدا برای پشتیبانی هر چه بهتر از OGG ایجاد شد تا کاربران بتوانند برروی دیوایس خود به راحتی از گوش دادن به OGG لذت ببرند. ...»
[ادامه‌ی این بررسی در سایت اصلی]


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۶ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: انتشار Linux 2.6.19.-rc1-git4
882 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

یک اسنپ‌شات جدید از هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس منتشر شد. این هسته که Linux 2.6.19.-rc1-git4 است، امروز منتشر شده. برای دریافت اطلاعات از تغییرات اعمال شده در این نسخه می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت سورس کد این نسخه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۶ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: مصاحبه با Milosz Derezynski
939 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

Milosz Derezynski توسعه دهنده‌ی BMPx است. BMPx یک نسخه‌ی از نو نوشته شده از Beep Media Payer است که بر پایه‌ی +GTK نوشته شده است.این برنامه با سرعت مطلوبی در حال توسعه است و هم اکنون نسخه‌ی 0.30 اون موجود است. این نسخه دیگر مانند BeepMediaPlayer یا XMMS فقط دارای شکلی مانند Winamp نیست و ظاهری شبیه به Rythmbox و iTunes گرفته است و از تم‌های SVG پشتیبانی می‌کند. سایت LinuxInterviews در مصاحبه با نویسنده‌ی BMPx از Milosz Derezynski می‌پرسد:
ادامه ....


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۴ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه‌ی 0.9.6 برنامه‌ی Rythmbox
931 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications


برنامه‌ی Rythmbox را می‌توان برنامه‌ی پیش فرض میزکار GNOME برای پخش موسیقی معرفی کرد. قابلیت‌های مختلف این برنامه آن را به یکی از برنامه‌های محبوب برای پخش موسیقی در میزکار گنوم تبدیل کرده است. دو روز پیش نسخه‌ی جدیدی از این برنامه منتشر شد که 0.9.6 نام دارد. در این نسخه پشتیبانی از ID3 Tagها بهبود یافته است. در حقیقت پشتیبانی از نوشتن ID3 Tagها در Ipodها در این نسخه به شکل بسیار بهتری اعمال شده است. پشتیبانی از Gnome-keyring برای ذخیره‌ی پسوردهای DAAP اضافه شده است. بسیاری مشکلات (باگ) برطرف شده است و بسیاری تغییرات دیگر که می‌توانید در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۴ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: Philip Rodrigues از دست‌اندر کاران KDE
875 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE در مصاحبه‌ای با Philip Rodrigues انجام داده، او که یکی از فعال‌ترین اعضای نویسنده‌ی مستندات KDE است گاهی نیز کد می‌زندو در برنامه نویسی‌ها کمک می‌کند. فیلیپ اهل آکسفورد انگلیس است و ۲۲ ساله، دانشجوی دکترای فیزیک و علاقه‌مند به Konqueror و KDE را بروی FreeBSD استفاده می‌کند! او از Emacs برای کارهایش استفاده می‌کند و دلیل آن را داشتن امکانات وسیع برای ویرایش DocBook و SGML/XML بیان می‌کند. برای آشنایی هرچه بیشتر با این همکار KDE می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۴ مهر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   11121222324252627282930313233343536373839404142434445464748495060708090100110   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux