Click Here to Go HomePage http://www.debian.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

یک کتاب

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:4
مجموع:مجموع:4
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
خبرها: نوروزتان مبارک
1254 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

بهاری نو فرارسید، آغازی دوباره، سالی نو و نوروزی دیگر. گنوایران.ارگ نیز به نوبه‌ی خود فرارسیدن سال نو و نوروزی دیگر را به تمام ایرانیان به ویژه کاربران سایت در سراسر دنیا تبریک می‌گوید.امیدواریم که در سال نو در سایه‌ی پشتکار و تلاش به آنچه آرزو دارید برسید و سالی سرشار از موفقیت و شادی در پیش رو داشته باشید. ما نیز با فرارسیدن بهاری نو با الهام از طبیعت تصمیم به تغییر ظاهر سایت گرفتیم، امیدواریم که ظاهر جدید سایت برایتان جذاب باشد. صد البته این تغییرات نه فقط در ظاهر سایت بلکه در تمام سایت اعمال خواهد شد، در اصل تصمیم گرفتیم تا این نو سازی را از ظاهر سایت آغاز کنیم. در سال جدید نیز گنوایران.ارگ مانند سال‌های پیشین با جدیدترین اخبار و مقالات دنیای نرم‌افزارهای آزاد و لینوکس تلاش خواهد کرد تا همواره در کنارتان باشد. امیدواریم که شما نیز با نظرات و پیشنهادهای خود ما را در هر چه بهتر شدن سایتی که برای شما فعالیت می‌کند یاری نمایید.
در پایان ضمن تبریک مجدید سال نو لازم به خاطر نشان نمودن است که در صورتی که مایل به استفاده از ظاهر پیشین سایت می‌باشید می‌توانید در قسمت تنطیمات کاربری در بخش «انتخاب جلوه‌ی سایت» جلوه‌ی پیشین سایت را انتخاب نمایید.
همواره شاد و پیروز باشید
گنوایران.ارگ


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: انتشار jDesktop
1035 بار مطالعه شده است
 
 
PHP

آیا تا به حال به داشتن تقویم روز برروی میزکارتان فکر کرده‌اید؟ منظور میزکار کامپیوترتان است. اگر مایل هستید تا تقویم ماهانه برروی میزکارتان باشد می‌توانید از برنامه‌ی jDesktop استفاده کنید. برنامه‌ی jDesktop یک برنامه‌ی کم حجم است که تقویم ماهانه‌ی هجری شمسی را برروی پشت‌زمینه‌ی میزکار قرار می‌دهد. موتور اصلی این برنامه با زبان برنامه نویسی PHP و نیز قسمت مدیریت آن توسط Python نوشته شده است. در صورتی که مایل به دیدن تصویری از آنچه این برنامه تقدیمتان می‌کند هستید، می‌توانید اینجا کلیک کنید.
اگر مایل به دریافت jDesktop می‌باشید کافیست برای دریافت سورس کد اینجا کلیک کنید. برای دریافت بسته‌ی دبیانی نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. بسته‌ی دبیانی قابل نصب برروی Parsix GNU/Linu و نیز سایر توزیع‌های برپایه‌ی دبیان مانند Ubuntu می‌باشد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۰۱ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: تغییرات جدید در سایت هزار دستان
1101 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

بسیاری از کاربران لینوکس در ایران با ویکی سایت هزاردستان آشنا هستند. به تازگی با خبر شدیم که این سایت نیز صفحه‌ی اول خود را تغییر داده و در حقیقت کاربری سایت را بسیار ساده‌تر نموده است.
نقل از هزاردستان: « صفحه اول ویکی هزاردستان برای بالاتر رفتن قابلیت دسترسی کاربران به منابع ویکی و کاربر پسندتر بودن،تغییر کرد. این تغییرات و صفحات جدید اضافه شده،مبنا و اولویتهای کاری ویکی هزاردستان در سال ۱۳۸۶ خواهند بود.امیدواریم با مشارکت بیشتر کاربران بتوانیم مستندات خوبی برای کاربران تازه‌وارد و حرفه‌ای در ویکی گردآوری نماییم.
ضمنا ویکی هزاردستان آمادگی دارد تا با subdomain ها و قالب های مجزا،فضای ویکی(به صورت رایگان) در اختیار پروژه‌های بازمتن قرار دهد. امکان تامین فضای ویکی با دامنه‌های مستقل و با قیمت بسیار مناسب نیز وجود دارد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۰۱ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
تقویم جلالی برای لینوکس و یونیکس
1497 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

یکی از نارسایی‌های بومی‌سازی محیطهای یونیکس/لینوکس و همچنین محیط گرافیکی GNOME نبود تقویم جلالی برای کاربران ایرانی است. بیش از چهار سال پیش آرش بیژن‌زاده تقویم جلالی برای محیط گرافیکی KDE را نوشت که در پی پروژه فارسی‌سازی KDE انجام گرفته بود و امروز نیز در این محیط گرافیکی قابل استفاده است.
پس از آن در پروژه معروف به لینوکس فارسی یا نام جدید آن «طرح ملی نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز» هم دو پروژه با نامهای «تقویم رسمی ایران» و «پروژه طراحی و پیاده سازی یک معماری و API چند تقویمی» اجرا شده اما در این مورد کاربران ایرانی نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز اثری از نتایج این دو پروژه در کاربردهای روزانه خود ندیده‌اند.

 
 
نوشته شده توسط: blix  در تاریخ سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: Planet خانواده گنو/لینوکس ایران
969 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

استفاده از Planetها یکی از راه های جلوگیری از اتلاف وقت برای مشاهده وبلاگ‌هایی با موضوع مشترک همواره مورد توجه علاقه‌مندان به وبلاگ بوده. دسته بندی وبلاگ‌هایی با موضوع مشترک و قرار دادن تمام پست‌ها در یک پلانت به شما امکان مطالعه‌ی تمام وبلاگ‌ها از طریق یک آدرس را می‌دهد. شما می‌توانید آخرین به روز رسانی‌های وبلاگ‌های لیست شده را در یک پلانت مطالعه کنید. به تازگی یک پلانت ایرانی هم راه اندازی شده است. وبلاگ‌های لیست شده در این پلانت شامل وبلاگ کاربران و نیز توسعه دهندگان لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد در ایران است.در صورتی که از کاربران یا توسعه دهندگان لینوکس و یا نرم‌افزارهای آزاد در ایران هستید می‌توانید وبلاگ خود را به این لیست اضافه کنید و به جمع اعضای این پلانت بپیوندید. در صورتی که مایل به اضافه کردن وبلاگ خود به این پلانت دارید می‌توانید اینجا کلیک کنید.
برای دیدن صفحه‌ی اصلی پلانت اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: gnudownload  در تاریخ دوشنبه، ۲۸ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: پایه‌گذار اوبونتو در بنیاد لینوکس
936 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

مارک شاتل‌ورث بنیان‌گذار توزیع محبوب اوبونتو در وبلاگ شخصی‌اش خبر از قبول کردن دعوت «بنیاد لینوکس» برای عضویت در هیئت مدیره‌ی این بنیاد داد.
بنیاد لینوکس در ژانویه‌ی سال ۲۰۰۷ از طرف دو گروه OSDL و FSG راه اندازی شد. (حدد سه ماه پیش) دو گروه Open Source Development Labs و Free Standard Group که به عنوان نهادهای عام‌المنفعه شناخته می‌شوند در یک همکاری با متحد کردن نیروهای انسانی و دانش کار با هدف استاندارسازی لینوکس شروع به کار کرد. مارک شاتل‌ورث بر این عقیده است که این گروه می‌تواند به شروع خوبی برای این هدف منتهی شود. مارک می‌نویسد: «من بسیار تحت تاثیر نتایج کارهایی قرار گرفتم که بنیاد لینوکس به تازگی آغاز نموده است.»
برای مطالعه‌ی خبر کامل اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: کارایی اوبونتو یا فدوراکور؟
1044 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

کدام سریع‌تر است، فدوراکور یا اوبونتو؟ سایت Phoronix که مدت‌هاست به مقایسه‌ی محصولات نرم‌افزاری مختلف با هم می‌پردازد این بار اقدام به مقایسه‌ی Ubuntu و fedoraCore دو توزیع مشهور لینوکس با یکدیگر نموده است. در این آزمایش توجه به سرعت در بازی‌ها و نیز در فعالیت‌های روزانه‌ی میزکاری بوده است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقایسه هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: نسخه‌ی جدید هسته برای پارسیکس
1175 بار مطالعه شده است
 
 
Parsix

همزمان با انتشار نسخه‌ی جدیدی از هسته‌ی لینوکس، پروژه‌ی Parsix نیز نسخه‌ی جدیدی از هسته‌ی سیستمش را منتشر کرد. نسخه‌ی جدید هسته‌ی پارسیکس بر اساس هسته‌ی 2.6.20.1 می‌باشد. در این هسته از Suspend2 نسخه‌ی 2.2.9.9 استفاده شده، تعداد زیادی بهینه سازی برای پشتیبانی سخت‌افزارها انجام گرفته شده. پشتیبانی از دیسک‌های سخت SATA بسیار بهبود پیدا کرده است و سرعت اعمال Hibernation و نیز بازیابی از این حالت بسیار بهبود پیدا کرده است.
برای دریافت این نسخه از هسته‌، کاربران پارسیکس می‌توانند به سادگی دو دستور زیر را در خط فرمان اجرا کنند:

$ wget http://parsix.org/files/kernels/2.6.20-parsix-4/list
$ wget -i list

برای اطلاع از نحوه‌ی نصب و نیز آگهی انتشار می‌توانید به اینجا بروید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه‌ی جدید هسته‌ی لینوکس منتشر شد
1617 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی پایدار جدیدی از هسته‌ی گنو/لینوکس منتشر شد. این نسخه که 2.6.20.3 شماره‌گذاری شده است آخرین نسخه‌ی پایدار هسته‌ی لینوکس است. در این نسخه تعدادی رفع مشکل برای درایورهای USB-to-Serial اضافه شده است. علاوه بر این وصله‌هایی برای رفع مشکل در چیپ‌ست‌های bcm43 ارائه شده است. تعدادی رفع اشکال برای ماژول‌های شبکه و سازوکارهای شبکه نیز اعمال شده است. برای دیدن لیست کامل تغییرات اینجا کلیک کنید.
برای دریافت سورس کد این نسخه از هسته نیز می توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی نسخه‌های مختلف هسته می‌توانید به سایت رسمی آن در kernel.org مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: OpenVista منتشر شد
1022 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

اگر با دیدن تیتر مقاله به این فکر افتاده‌اید که نسخه‌ی آزادی از ویندوز Vista منتشر شده و یا عده‌ای نسخه‌ی آزاد آن را نوشته‌اند در اشتباهید. OpenVista نام تجاری یک برنامه‌ی اوپن سورس محصول شرکت Medsphere است. در حقیقت Open به دلیل نوشته شدن این برنامه با #C و #GTK در بستر Mono است. برنامه‌ی OpenVista یک «سامانه‌ی اطلاعات کلینیک» یا CIS است. این برنامه برای راهبری سیستم EHR یا سیستم ثبت رخداد‌های سلامتی VistA نوشته شده است. و VistA خود یک EHR محصول دپارتمان پزشکان ایالات متحده است. هدف اصلی OpenVista جایگزین کردن سرویس گیرنده‌های تحت Delphi و Win32ای بود که سابقا برای کاربا EHRها استفاده می‌شد. این برنامه برروی سکوهای لینوکسی، ویندوزی و هر سکوی دیگری که Mono نصب می‌شود قابل استفاده است.
شاید OpenVista ویندوزی آزاد یا باز نیست، اما برنامه‌ای قدرتمند است که نمایانگر گسترش لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد تا به صنعت پزشکی است. یکی از دیگر مزایای این برنامه نمایش قدرت Mono است، برخی بر این تصور هستند که برنامه‌های ازاد یا بسترهای آزاد مانند Mono برای فعالیت‌های بزرگ تجاری و یا علمی تامطمئن هستند، حال آنکه چنین پروژه‌هایی در سطوح علمی بالا و یا در سطح تجارت‌های بزرگ نمایان‌گر قدرت بسترهای آزاد برای انجام پروژه‌های تتجاری یا علمی سطح بالا است.
در صورتی که مایل به آشنایی بیشتر با این برنامه می‌باشید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   11112131415161718192021222324252627282930313233343536465666768696106   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux