Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

اطلاعات عمومی

آیا می دانید K3B از کجا آمده؟ به گفته ی نویسنده ی این برنامه سه تا B مخفف Burn Baby Burn می باشد و K به دلیل استفاده ی این برنامه در محیط KDE است!

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
خبرها: ۲۰ اکستنش باید، ۱۰ اکستنشن نباید!
1241 بار مطالعه شده است
 
 
Firefox

سایت ComputerWorld در مقاله‌ای به بررسی ۲۰ اکستنشنی پرداخته بود که باید در فایرفاکس نصب شوند. اکستنشن‌ها تکه برنامه‌هایی هستند که می‌توانید در فایرفاکس نصب کنید و به فایرفاکس قابلیت‌های مختلف جدیدی اضافه می‌کنند. استفاده از اکستنشن‌ها و در حقیقت قابلیت اضافه کردن اکستنشن‌ها به فایرفاکس یکی از دلایلی است که این مرورگر را بسیار محبوب ساخته است. سایت Computer World نیز در مقاله‌ای به بررسی این اکستنشن‌ها پرداخته است. این بررسی در دو مقاله به چاپ رسیده است، یکی درباره‌ی آن‌هایی که قوی‌تر هستند و باید نصب شوند و دیگری رباره‌ی آن‌هایی است که نباید نصب شوند. اگر مایل به آشنایی با بیست اکستنشنی هستید که بهتر است برروی فایرفاکس خود داشته باشید، می توانید اینجا کلیک کنید. پس از این که با بیست اکستنشن قدرتمندتر فایرفاکس آشنا شدید حال نوبن آن است که ضعف‌های این سیستم را نیز بشناسید، می‌توانید اینجا کلیک کنید و با ۱۰ اکستنشنی آشنا شوید که نصب آن‌ها هر چندمفید است اما ممکن است بهره‌وری و بازدهی مرورگرتان را بکاهد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: نصب اینترنت اکسپلورر در لینوکس
1848 بار مطالعه شده است
 
 
Microsoft

این راهنما به شما کمک می‌کند تا سه نسخه‌ی متفاوت از برنامه‌ی Inter Explorer را برروی Ubuntu نسخه‌های Feisty Fawn و Edgy Eft و Dapper Drake نصب کنید. البته این راهنما فقط مخصوص اوبونتو نمی‌باشد و شما می‌توانید این راهنما را برای استفاده در سایر توزیع‌های لینوکس به خصوص توزیع‌های برپایه‌ی دبیان استفاده کنید.
این راهنما برای افرادی مانند توسعه دهندگان برنامه‌های تحت وب یا Web Programmers مناسب است، برنامه نویسان وبی که از لینوکس استفاده می‌کنند اما می‌خواهند صفحات خود را تحت Internet Explorer نیز آزمایش کنند. دقت کنید که برنامه‌ی Internet Explorer یک برنامه‌ی غیر آزاد است، بنابراین تا زمانی که مجبور نشده‌اید از آن استفاده نکنید. علاوه بر این در صورتی که مجوز معتبر برای استفاده از ویندوز ندارید استفاده از اینترنت اکسپلورر نیز کاری غیر قانونی است. علاوه بر این می‌توانید صفحات خود را تحت مرورگر firefox یا Konqueror آزمایش و منتشر کنید و از کاربران بخواهید که از چنین برنامه‌های آزادی استفاده کنند. ... مطالعه‌ی کامل مقاله


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه‌ی جدیدی هسته‌ی لینوکس
1565 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی پایدار جدیدی از هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس منتشر شد. این نسخه 2.6.20.7 شماره گذاری شده است و آخرین نسخه‌ی پایدار سری 2.6.20 لینوکس در حال حاضر است.برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی تغییرات این نسخه می‌توانید لیست تغییرات را در اینجا مطالعه کنید. برای دریافت وصله‌ی مربوط به این نسخه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت سورس کد کامل این نسخه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. همواره برای دریافت آخرین اخبار از هسته‌ی لینوکس می‌توانید به سایت رسمی هسته یعنی Kernel.org مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: پروژه‌ی Gaim تغییر نام داد
1147 بار مطالعه شده است
 
 
Gaim

پروژه‌ی Gaim که با هدف ایجاد یک سرویس گیرنده برای سرویس‌های پیام رسان فوری استفاده می‌شود، روز گذشته طی خبری تغیر نام پروژه را اعلام کرد. از این پس در عوض Gaim این برنامه با نام Pidgin IM شناخته می‌شود. دلیل این تغییر نام در حقیقت مشکلاتی است که شرکت AOL با توجه به ثبت رسمی نام AIM برای Gaim این نام ایجاد کرده است. همچنین کتابخانه‌ی libgaim از این پس با نام libpurple و نیز gaim-text با نام Finch شناخته خواهند شد. سایت جدید Pidgin IM نیز از طریق آدرس pidgin.im قابل دسترسی است. (Pidgin را «پیجن» تلفط می‌کنند)


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: لیدر جدید پروژه‌ی دبیان
1239 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

روز گذشته علاوه بر خبر بسیار مسرت‌بار انتشار Debian GNU/Linux 4.0 خبر دیگری نیز منتشر شد و آن انتخاب مدیر جدید پروژه‌ی دبیان است. همان‌طور که می‌دانید لیدر پیشین این پروژه Anthony Towns بود که طی رای گیری‌های جدید آقای Samuel Hacevar به عنوان «لیدر پروژه‌ی دبیان» انتخاب شدند. «لیدر پروژه‌ی دبیان» یا DPL دو وظیفه‌ی اصلی دارد. یکی داخلی یکی خارجی. وظیفه‌ی خارجی او معرفی و آشناسازی دیگران با پروژه‌ی دبیان از طریق برگزاری سمینار و .. است. وظیفه‌ی داخلی آن نیز تعریف اهداف و هماهنگ کردن سازکار داخلی پروژه ی‌دبیان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی DPL می‌توانید به صفحه‌ی رسمی آن در اینجا مراجعه کنید. و البته دیدن لیست مدیران سابق پروژه‌ی دبیان نیز خالی از لطف نیست.
اما Samuel Hocevar که مدیر جدید پروژه‌ی دبیان است،


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی جدید دبیان منتشر شد
1773 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

نسخه‌ی پایدار جدیدی از توزیع لینوکس Debian منتشر شد.(خبر انتشار) این نسخه که نسخه‌ی 4.0 است و با نام Etch شناخته می‌شود پس از ۲۱ ماه از انتشار نسخه‌ی پایدار قبلی یعنی Sarge منتشر شده است. Deian GNU/Linux یک سیستم عامل آزاد است که برای ۱۱ معماری پردازنده نوجود است و از میزکارهای KDE و GNOME و XFCE پشتیبانی می‌کند.همچنین از ابزارهای رمزنگاری مختلف، از FHS نسخه‌ی 2.3 و LSB نسخه‌ی 3.1 پشتیبانی می‌کند.
دبیان برای دامنه‌ی وسیعی از سخت افزارها آماده شده است. از کامپیوترهای دستی و PDAها تا سوپرکامپیوترها و تقریبا هر آنچه در این دامنه قرار دارد. شما می‌توانید دبیان را از طرق مختلفی نصب کنید. از CD و DVD تا USB flash Drive تا نصب از روی شبکه. برای مطالعه‌ی «نکات انتشار» می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی دبیان نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. نسخه‌ی حاضر ۲۱ عد CD می‌باشد که می‌توانید از اینجا دریافت کنید. و یا می‌توانیدهمین نسخه را به صورت DVD که شامل ۳ عدد DVD است را از اینجا دریافت کنید. البته این نسخه نیز مانند سایر نسخه‌ها از طریق Bittorent و Jidgo و نیز HTTP قابل دریافت است. روش دریافت پیشنهاد شده Bittorrent است تا ترافیک سرورها کاهش نیابد. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباه‌ی دریافت Debian می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: Dell می‌فروشد، Google تبلیغ می‌کند!
1719 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

چند روز پیش خبرهایی از پشتیبانی‌های جدید Dell از میزکارهای لینوکسی منتشر شد. هر چند Dell تنها شرکتی نیست که چنین سخت افزارهایی را بفروشد اما این روزها شرکت Dell در بازار فروش میزکارهای لینوکسی بسیار فعال شده است. امروز Steven Nicholas در مقاله‌ای که در سایت «لینوکس دسکتاپ» منتشر نمود، تعدادی از تبلیغ‌های گوگل را به کاربران معرفی نمود که میزکارهای لینوکسی شرکت Dell را تبلیغ می‌کنند. شرکت Del پیش از این نیز «ایستگاه‌های کاری لینوکسی» را که به صورت پیش فرض RedHat Enterprise برروی آن‌ها نصب شده بود را می‌فروخت. البته همین شرکت سخت‌آفزارهایی را بدون نصب سیستم عامل و با هارد دیسک خالی نیز ارائه می‌کند که برای کاربران لینوکسی مفید هستند. سرعت پیشرفت لینوکس در زمینه‌های مختلف از سرویس‌دهنده‌ها، تا ایستگاه‌های بازی، به قدری سرعت گرفته است که اینک برای شرکت‌های تجاری تولید‌کننده‌ی سخت‌افزار نیز به بازاری بزرگ و قابل توجه تبدیل شده است. آنچه مهم است پشتیبانی مناسب و موثر برای کاربران لینوکس است که کمتر شرکتی در این زمینه فعال است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی Galeon
1051 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

هرچند مرورگر وب فایرفاکس یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای وب برروی اغلب توزیع‌های لینوکس است، اما نباید فراموش کرد که در دنیال نرم‌افزارهای آزاد تعداد زیادی انتخاب برای انجام فعالیت‌ها موجود است. از جمله این حقوق انتخاب می‌توان مرورگرهای بسیار را نام برد. یکی از مرورگرهای وب بسیار سریع و سبک که برای میزکار GNOME بهینه سازی شده است مرورگر وب Galeon می‌باشد. سایت MadPanguin در یک بررسی کوتاه نگاهی به این برنامه می‌اندازد. این بررسی هرچند کوتاه اما جامعه و کاربردی است. در صورتی که به دنبال مرورگر وبی سریع و با بهره‌وری بالا هستید و نیازی به قابلیت‌های بسیار زیاد یا پیچیدگی در کاربری ندارید می‌توانید بررسی مرورگر وب Galeon را در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست اندرکاران KDE: آلبرت آستالز سید
1604 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behind KDE هر دوهقته با یکی از دست اندرکاران پروژه‌ی KDE مصاحبه می‌کند. برای مصاحبه‌ی جدید People Behinde KDE به اسپانیا می‌رود. به سراغ یکی از توسعه دهندگان KPDF. Albert Astals Cid بیست و پنج ساله، اهل اسپانیا و توسعه دهنده‌ی KPDF است. از زمان مندریک ۷ با لینوکس آشا شده و در حال حاضر بیش از سه سال است که در پروژه‌هایی مانند KDPF و KGeography در حال فعالیت و توسعه‌ی میزکار KDE است. زمان بسیاری را جهت توسعه‌ی KDE صرف می‌کند و عاشق Kubuntu است، از میان ریچارد استالمن و لینوس تروالدز، لینوس رو انتخاب می‌کند و ...
در صورتی که مایل هستید تا با دست‌اندر کاران KDE و در حقیقت با کسانی که گنو/لینوکس را توسعه می‌دهند آشتا بشوید می‌توانید این مصاحبه را در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه‌ی جدید Parcelle
997 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

یکی از قابلیت‌هایی که در میزکار GNOME موجود نیست، برنامه‌ی CliapBoard Watcher است. برنامه‌های ClipBoard Watcher وظیفه‌ی ذخیره‌ی تاریخچه‌ی Clipboard را بر عهده دارند. در محیط KDE این برنامه به صورت توکار در خود میزکار موجود است. اگر کاربر GNOME هستید و چنین برنامه‌ای مورد نیازتان است، نگران نباشید. برنامه‌های مختلفی برای میزکار گنوم نوشته شده‌ اند که این قابلت را پشتیبانی می‌کنند. برای نمونه Glipper یا Parcelle. امروز نسخه‌ی جدیدی از Parcelle منتشر شد. این برنامه که با PyGTK نوشته شده است، تاریخچه‌ی کاملی از آنچه شما وارد ClipBoard می‌کنید را ذخیره می‌کند. شما می‌توانید مجددا به این برنامه مراجعه کنید و آنچه را که ساعت‌ها پیش کپی کرده بودید به سادگی به ClipBoard منتقل کنید. این برنامه با حجم بسیار پایین چند کیلوبایتی قابل دریافت و نصب می‌باشد. پس از نصب یک Icon به Notification Area در GNOME Panel اضافه می‌شود که به شما امکان استفاده از این برنامه را می‌دهد.
از جمله امکانات این برنامه قابلیت ذخیره‌ی تمام تایخچه‌ی ClipBoard، امکان مرتب کردن محتوایت تاریخچه، امکان تغییر محتویات و نیز گزینه‌ای برای اجرای خودکار زمان بالا آمدن سیستم است. برای دریافت آخرین نسخه‌ی این برنامه کافیست دستور "svn co http://xyhthyx.googlecode.com/svn/trunk/parcelle parcelle" را در کنسول وارد کنید. توجه داشته باشید که پیش از این باید برنامه‌ی Subversion برروی سیستمتان نصب شده باشد. برای نصب نیز کافیست دستور "python setup.py install" را در کنسول وارد کنید.(کاربر root) برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این برنامه نیز می‌توانید به سایت رسمی مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   1111213141516171819202122232425262728293031323334445464748494104   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux