Click Here to Go HomePage http://www.linux-sevenler.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

 در محیط KDE هستید؟ می خواهید با Konqueror در گوگل جستجو کنید؟ مشکلی نیست اول دکمه های   ALT  و  F2   را بزنید ،‌ در پنجره ی باز شده تایپ کنید :

gg: your text_for_seach_in_google

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
مقاله‌ی آموزشی: مدیر فایل دو ستونی
1278 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

برنامه‌ی bsc یک مدیر فایل گرافیکی است که به شما امکان مدیریت فایل‌ها به صورت ستونی را ارائه می‌کند. (مانند برنامه‌ی midnight commander). با استفاده از این قابلیت می‌توانید فایل‌های خود را با سرعت بیشتری از یک مسیر به مسیر دوم منتقل یا کپی کنید. سایت «دبیان ادمین» در مقاله‌ای به نحوه‌ی نصب و استفاده از bsc پرداخته است. این راهنما شامل روش نصب ببروی دبیان و نیز تصاویری از برنامه در زمان کار است. برای مشاهده‌ی راهنما اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای IRC برای تازه‌کارها
7500 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

اگر شما درباره‌ی لینوکس یا سایر پروژه‌های اوپن سورس پرسشی داشته باشید، با کمی جستجو در انجمن‌های پرسش و پاسخ، لیست‌های پستی، جستجو در سایت Google می‌توانید پاسخ خود را بیابید، اما اگر واقعا می‌خواهید پاسختان را بلادرنگ و سریع بیابید، Internet Relay Chat یا IRC محلی است که شما باید به آن نگاهی بیاندازید. اگر تا کنون با IRC تجربه‌ای نداشته‌اید، در این مقاله به تمام آنچه که شما نیاز دارید خواهیم پرداخت.
بدون شک شما حتما با پیام‌رسان‌های فوری مانند AIM و MSNو Google Talk و Yahoo و سایر پیام‌رسان‌های فوری آشنا هستید. تفاوت عمده‌ی IRC با سایر سرویس‌های پیام رسان فوری دارد در این است که IRC برای گفتگوهای گروهی طراحی شده است و نه گفتگوهای دونفره مانند AOL یا MSN. از آن‌جایی که IRC برای گفتگوهای گروهی طراحی شده است برای پروژه‌های آزاد و منبع باز (FOSS) که می‌خواهند یک انجمن بلادرنگ یا زنده داشته باشند بسیار مناسب است.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: آیا واقعا به Sun Weblog Publisher نیاز داریم؟
1507 بار مطالعه شده است
 
 
OpenOffice.org

این روزها دیگر هر برنامه‌ای همراه با یک اکستنشن یا برنامه‌ی جانبی برای وبلاگ‌نویسی منتشر می‌شود. راهکار شرکت Sun Microsystems نیز برنامه‌ی Sun Weblog Publisher یا SWP است که به عنوان یک اسکستنشن یا برانامه‌ی جانبی برای OpenOffice.org و نیز StarOffice ارائه شده است. این برنامه با اضافه کردن گزینه‌های مختلف این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید از طریق برنامه‌ی OpenOffice.org Writer وبلاگتان را ویرایش کنید. برای نصب این برنامه نیاز به Java Runtime Environment همراه با StarOffice نسخه‌ی ۸ یا OpenOffice.org نسخه‌ی 2.0.4 خواهید داشت. SWP از سیستم‌های وبلاگ نویسی Blogger و Rollerو WordPress و Atom پشتیبانی می‌کند. در حقیقت هر سیستم وبلاگی که از MegaWeblog API پشتیبانی می‌کند با SWP سازگار است. برای نصب SWP کافیست در OpenOffice.org در منوی Tools به PAckage Manager بروید. ....
سایت Linux.com در مقاله‌ای به بررسی این ابزار شرکت Sun Microsystems که به قیمت ۱۰ دلار آمریکا در فروشگاه Sun قابل خرید است پرداخته. این برنامه برنامه‌ای آزاد نیست و آزادی کپی و تغییر را از کاربران گرفته و علاوه بر این می‌ةوان در EULA این برنامه ممنوعیت استفاده در نیروگاه‌های اتمی را نیز یافت!
برای مطالعه‌ی مقاله‌ی کامل اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از دیسک سخت اکسترنال برای پشتیبان‌گیری
1270 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

نقل از سایت اصلی: « در این مقاله به شما نشان خواهم داد که چطور از یک دیسک سخت اکسترنال USB به عنوان ابزاری برای پشتیبان‌گیری در میزکارکار خود استفاده کنید. من سیستم فایل پیش‌فرض یعنی FAT32 را حدف خواهم کرد و یک پارتیشن جدید همراه با سیستم فایل جدید ایجاد خواهم کرد، و به شما نشان خواهم داد تا چطور دیسک سخت و اطلاعات مهم خود را با یکدیگر همسان کنید»
همان‌زور که از پاراگراف اول این مقاله برمی‌آید مقاله‌ی حاضر درباره‌ی روش استفاده از یک دیسک سخت USB به عنوان ابزاری برای نگهداری نسخه‌های پشتیبان است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: هسته‌ی 2.6.21 لینوکس
1492 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی پایدار جدیدی هسته‌ی گنو/لینوکس منتشر شد. این نسخه ۲.۶.۲۱ شماره گذاری شده است و شامل تعدادی اصلاح و رفع نقص می‌باشد. برای دریافت سورس‌کد این نسخه از هسته‌ی لینوکس می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت وصله برای به روز کردن نسخه‌ی پیشین نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دیدن لیست تغییرات نیز اینجا کلیک کنید. برای اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید به سایت رسمی کرنل مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: هفت مرحله‌ی اول پس از نصب اوبونتو
1765 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

همان‌طور که حتما از طریق سایت‌های خبری مختلف مطلع شده‌اید، نسخه‌ی 7.04 توزیع محبوب Ubuntu منتشر شده است. این نسخه علاوه بر این که زیباتر شده، امکانات مختلف دیگری نیز به محیط کار افزوده است. سایت PCWorld.com در مقاله‌ای به بررسی ۷ کاری پرداخته است که شما پس از نصب Ubuntu 7.04 باید به آن‌ها بپردازید. این هفت مرحله شامل :
۱. تصحیح عملکرد دکمه‌ی Alt سمت راست
۲.تصحیح وضوح صفحه‌ی نمایش
۳.نصب Automatix برای نصب‌های بعدی
۴. نصب تمام Codecهای لازم
۵.راه اندازی میزکار سه بعدی (3D)
۶. راه اندازی Beryl و جلوه‌های ویژه‌ی آن
۷.کار ساده با مدیر بسته‌های اوبونتو
اگر از کاربران تازه‌:ار اوبونتو هستید و یا تجربه‌ی چندانی در کار با لینوکس ندارید و یا به دنبال مقاله‌ای هستید تا تمام آنچه در ابتدا نیاز دارید را یکجا گرد آوره باشد، حتما از این مقاله لدت خواهید برد.
برای مطالعه‌ی مقاله اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۰۴ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: شماره‌ی بیست و هشتم ایران‌تاکس منتشر شد
1253 بار مطالعه شده است
 
 
IranTux

شماره‌ی بیست و هشتم ماهنامه‌ی تخصصی «ایران‌تاکس» منتشر شد. مجله‌ی الکترونیکی «ایران‌تاکس» اینک بیش از دوسال و نیم است که در هر شماره با مقالات مختلف در حوزه‌ی نرم‌افزارهای آزاد و منبع باز و با محوریت گنو/لینوکس منتشر می‌شود. در شماره‌ی بیست و هشتم این مجله می‌خوانیم:
قسمت سوم مقاله‌ی لینوکس ویندوز نیست، این مقاله همان‌طور که حتما در شماره‌های پیشین مجله مطالعه کرده‌اید منبعیست بسیار جذاب برای کسانی که هنوز با تمام ابعاد لینوکس آشنا نشده‌آند و یا کسانی که به تازگی کار با لینوکس را آغاز نموده‌اند و مایلند تا با جنبه‌های مختلف لینوکس و تفاوت‌های نگرش یک کاربر لینوکس با کاربر سیستم‌های انحصاری مانند ویندوز آشنا بشوند.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: اوبونتوی آزاد در پیش است
1459 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

لیدر پروژه‌ی اوبونتو مارک شاتل ورث در آگهی نسخه‌ی 7.10 اوبونتو که با نام رمز 'The Gusty Gibbon' شناخته می‌شود اعلام نمود که The Gusty Gibbon بدون هر گونه برنامه‌ی غیر آزاد منتشر خواهد شد. این بدان معناست که دیگر راه‌اندازهای گرافیکی، تصاویر، اصوات و برنامه‌هایی که تحت مجوزهای آزاد تایید شده‌ی «بنیاد نرم‌افزارهای آزاد» نیستند، در نسخه‌ی 7.10 اوبونتو استفاده نخواهند شد. برای دیدن این آگهی می‌توانید اینجا کلیک کنید. در حقیقت این توزیع از این پس با همکاری gNewSense تولید خواهد شد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای نصب دبیان Etch
1801 بار مطالعه شده است
 
 
Debian

همان طور که حتما در اخبار مطالعه کرده‌اید نسخه‌ی جدید دبیان گنو/لینوکس چند روز پیش منتشر شد. اگر شما هم از کاربران دبیان هستید و یا تصمیم گرفته‌اید از یک لنوکس پایدار برای کارهای خود استفاده کنید، اینک وقت کوچ به دبیان «اچ» است. کاربران دربیان سارژ نیز باید دقت کنند که دیگر وقت کوچ به دبیان اچ رسیده است. کاربران تازه‌کار، کاربرانی که با دبیان کمتر آشنا هستند و یا کاربرانی که تا کنون دبیان را نصب نکرده‌اند احتمالا متوجه خواهند شد که نصب دبیان سارژ با دیگر لینوکس‌ها چندا تفاوتی ندارد و اگر آسان‌تر نباشد دشوارتر نیست، اما با این حال بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند پیش از اقدام ابتدا کمی مقالات را ورق بزنند و این اخلاق بسیار نیکو و کارامد است. اگر شما هم از آن دسته ازکاربرانی هستید که می‌خواهند قبل از هر کار ابتدا مقالات را ورق بزنند، و تصمیم به نصب دبیان دارید می‌توانید از مقاله‌ی کاملی که سایت Howtoforge نوشته است استفاده کنید. این مقاله در این آدرس قابل دسترسی است. دقت کنید که این مقاله برای نصب حرفه‌ای دبیان اچ است، درست است که تمام مراجل بسیار ساده هستند اما اگر قصد نصب سرور ندارید بهتر است بخش‌های مربوط به سرویس دهنده‌ها را اجرا نکنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: شیوه های دسترسی به پارتیشن های Ntfs در لینوکس
1585 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

نقل از سایت منتشر کننده:
«پارتیشن های Ntfs مدت ها برای کاربران لینوکس کابوس بود. چرا که با اندکی شانس می توانستند دسترسی فقط خواندنی را به داده های ان پارتیشن داشته باشند.برای تبادل فایل بین ویندوز و لینوکس، باید از Fat32 استفاده میشد که آن هم یعنی مشکلات و محدودیت های خاص خودش. اما با گذشت زمان، این موضوع هم حل شد و امروزه به راحتی خواندن میتوانید در پارتیشن های NTFS بنویسید. اما این که این موضوع چگونه و کمک چه برنامه هایی امکان پذیر شد، موضوع بحث این مقاله است.»

 
 
نوشته شده توسط: مهمان  در تاریخ شنبه، ۲۵ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   123456789101112131415161718192021222324252627282930313233435363738393103   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux