Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

امروز چندم ماه است؟ برای این که بدانید کافیست در خط فرمان تایپ کنید date و اگر به یک تقویم کامل تر نیاز دارید در کنسول خود تایپ کنید:

cal 2004

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
نرم افزار: نسخه جدید Ubuntu Tweak منتشر شد
1541 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

ابزار Ubuntu Tweak برای روان‌سازی پیکره‌بندی و تنطیم سیستم میزکاراوبونتو طراحی شده است. این ابزار با در اختیار قرار دادن رابط‌های مختلفی برای تطنیمات این کار را بسیار ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کند. این پروژه امروز انتشار نسخه‌ی 0.1.4 خود را اعلام نمود. برای دریافت بسته‌ی deb برای سکوی i386 اینجا و برای دریافت بسته‌ی deb برای سکوی AMD64 اینجا کلیک کنید. برای دیدن تصاویر این برنامه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۱ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه پایدار جدیدی از کرنل منتشر شد
1551 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی ۲.۶.۲۲.۷ از هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس منتشر شد. این در حالی است که نسخه‌ی پیادار قبلی یعنی ۲.۶.۲۲.۶ کمتر از سی روز گذشته منتشر شده بود. این نسخه شامل تنها یک رفع نقص امنیتی برای سکوی x86_64 است. (CVE-2007-4573) برای دریافت نسخه‌ی پایدار جدید اینجا کلیک کنید. در صورتی که از نسخه‌ی پیشین یعنی ۲.۶.۲۲.۶ استفاده می‌کنید می‌ةوانید از این وصله برای به روز رسانی استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی هسته‌ی لینوکس به سایت Kernel.org مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۱ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: نسخه جدید GNOME در OpenSuSE
1500 بار مطالعه شده است
 
 
SuSE

سایت رسمی OpenSuSE در یک مصاحبه به بررسی وضعیت میزکار گنوم در آخرین نسخه‌ی OpenSuSE یعنی openSuSE 10.3 می‌پردازد. آخرین نسخه‌ی پایدار منتشر شده از میزکار GNOME نسخه‌ی 2.20 است که در openSuSE 10.3 نیز از همین نسخه استفاده خواهد شد. در این مصاحبه JP Rosevear درباره‌ی Banshee و F-Spot و بسیاری موضوعات دیگر مانند GTK+ YaST صحت می‌کند. JP Rosevear خود یکی از برنامه‌»ویسان و توسعه‌دهندگان میزکار GNOME از سال ۱۹۹۹ یا ۱۳۷۸ است که پیش از این یکی از مسئولین نگهداری از Evolution و بوده و هم اکنون نیز در شرکت Novell مشغول به کار برروی توسعه میزکار است؛ وی در ای مقاله به بررسی میزکار گنوم در نسخه‌ی جدید اوپن زوزه می‌پردازد، بنابراین ممکن است برخی از امکاناتی که در این مصاحبه با آن آشنا می‌شوید مختص openSuSE باشند و در گنوم ارائه شده از سوری gnome.org و یا دیگر توزیع‌های لینوکس موجود نباشند. برای مطالعه‌ی این مصاحبه‌ی کوتاه و جذاب می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۱ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه جدید Gajim
1720 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

نسخه‌ی جدیدی از برنامه‌ی Gajim منتشر شد. برنامه‌ی Gajim یک برنامه Jabber Client یا سرویس گیرنده Jabber است که نسخه‌های جدید آن امکان استفاده از IRC را نیز فراهم می‌کنند. این برنامه که با PyGTK نوشته شده است یکی از برنامه‌های بسیار سبک و کاربرپسند است که امروز نسخه‌ی جدید آن به شماره‌ی 0.11.2 منتشر شد. از جمله امکانات Gajim می‌توان پشتیبانی از GPG و TLS برای رمزگاری، پشتیبانی از زبان‌های مختلف و رابط گرافیکی به زبان‌های مختلف و پشتیبانی از گروه‌بندی لیست دوستان، استفاده از کاربرگ یا Tab برای گفگوهای مختلف و پشتیبانی از کنسول برای XML را نام برد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این‌بازه می‌توانید به سایت اصلی در اینجا مراجعه کنید. برای دریافت این برنامه نیز می‌توانید به بخش دانلود‌های سایت اصلی مراجعه کنید. برای نصب Gajim باید Python و +GTK و PyGTK برروی سیستم شما نصب شده باشند. همچنین برای دیدن تصاویر این برنامه نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۱ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست‌اندرکاران KDE
1583 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE در مصاحبه‌ی جدید خود با چند تن از دانشجویانی که در Google Summer of Code 2007 مشغول برنامه نویسی برای KDE هستند مصاحبه می‌کند. در این مصاحبه با Leo Franchi از تگزاس آشنا می‌شویم که به برنامه نویسی برای Amarok مشغول است همچنین با uan González Aguilera آشنا می‌شویم که مشغول به نوشتن قطعات لازم برای پشتیبانی از Bluetooth در میزکار KDE است، Andrew Manson که مشغول نوشتن پشتیبانی از GPS برای Marble است و درنهایت با Marcus Hanwell آشنا می‌شویم که مشغول تهیه‌ی «ویرایشگر مولکول سه بعدی» برای Kalzium است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مصاحبه هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۳۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: میزکار KDE برروی Nokia N800
1277 بار مطالعه شده است
 
 
KDE Applications

نوکیا N800 و مدل پیشین آن N770 به عنوان Internet Tablet یا کامپیوترهای کوچک مخصوص استفاده با هدف اینترنب شناخته شده‌اند. این ابزارها به صورت پیش فرض همراه با لینوکس ارائه می‌شوند و در حقیقت از پلتفورم Maemo استفاده می‌کنند. Mamemo نیز براساس GTK بنا نهاده شده است و این باعث شده تا بسیاری از کاربران علاقه‌مند به میزکار KDE و برنامه‌های KDE از دسترسی به برنامه‌های موردنظرشان محروم شوند. در این میان یکی از کاربران علاقه‌مند به میزکار KDE در مقاله‌ای به نحوه‌ی نصب محیط میزکار KDE برای این ابزار‌ها پرداخته است. برای مطالعه این مقاله اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۳۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: دریافت نتایج حرفه‌ای با GIMP
1267 بار مطالعه شده است
 
 
GIMP

گیمپ (GIMP) برنامه‌ی ویرایش تصاویر است که برای لینوکس نوشته شد و اینک برای ویندوز نیز در دسترس است. برنامه گیمپ با کتابخانه‌های GTK نوشته شد و یکی از اولین برنامه‌های ویرایش تصویر در لینوکس است. قابلیت‌های مختلف گیمپ در سال‌های اخیر بسیار توسعه یافته و کربری آن بسیار ساده‌تر و بهینه‌تر شده است. سایت ZDNet در مقاله‌ای به بررسی اجمالی گیمپ می‌پردازد، در این بررسی قابلیت‌های مهم گیمپ به ترتیب مورد نقد بررسی کننده قرار می‌گیرند. برای مطالعه‌ی این مقاله اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۳۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی ۲.۳ مجموعه دفتری OpenOffice.org منتشر شد
2001 بار مطالعه شده است
 
 
OpenOffice.org

نسخه‌ی پایدار جدیدی از مجموعه برنامه‌های دفتری OpenOffice.org منتشر شد. این نسخه به شماره‌ی ۲.۳ شامل تعداد قابل توجهی تغییرات و بهینه‌سازی‌هاست. برای مشاهده‌ی لیست کامل این تغییرات می‌توانید به «لیست تغییرات» نسخه ۲.۳ مراجعه کنید. محیط کاربری نسخه جدید نیز به زبان‌های مختلفی از جمله فارسی ترجمه شده است که می‌توانید لیست کامل این زبان‌ها را در اینجا مشاهده فرمایید. برای دریافت نسخه جدید نیز می‌توانید به «قسمت دانلود‌ها» مراجعه کنید.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: فایرفاکس بیش از ۴۰۶ میلیون دانلود
1400 بار مطالعه شده است
 
 
Firefox

روز جمعه رقم دانلود مرورگر وب فایرفاکس از ۴۰۰ میلیون گذشت. مرورگر وب فایرفاکس از محصولات بنیاد موزیلا است که به صورت آزاد و تحت مجوز Mozilla MPL منتشر می‌شود. این برنامه رایگان می‌باشد و دارای قابلیت‌های بسیاری از جمله امنیت بالا، قدرت پردازش صفحات بیشتر در زمان بسیار پایین، سرعت دریافت صفحات بالا، مدیریت حافظه بهینه سازی شده و تعداد زیادی «افزونه» یا Extension است. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحه‌ی رسمی موزیلا فایرفاکس در اینجا مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: روز آزادی نرم‌افزار مبارک
1572 بار مطالعه شده است
 
 
GNU

امروز بیست و چهارم شهریور مصادف با ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۷ و روز «آزادی نرم‌افزار» است. گنوایران.ارگ نیز به نوبه‌ی خود این روز را به دوستداران نرم‌افزارهای آزاد تبریک می‌گوید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت اصلی این روزجهانی به آدرس www.softwarefreedomday.org مراجعه کنید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ جمعه، ۲۳ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   123456789101112131415161718192021222324252636465666768696106   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux