Click Here to Go HomePage http://www.debian.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید جمعه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

دانسته هایتان را با دیگران تقسیم کنید!


اگر شما نکته ٬ ترفند ٬ غلط مصطلح یا کتاب مناسبی سراغ دارید که فکر می کنید بتوان در بخش "نکته ها و ترفند ها" گذاشته شود ٬ می توانید برای مدیران سایت ارسال کنید. در صورتی که مورد پسند قرار گیرد با نام شما در این بلاک (قسمت) نوشته خواهد شد.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
یک بررسی: بررسی Xandros نسخه‌ی ۴
912 بار مطالعه شده است
 
 
XandrOS

سایت Linux.com در مقاله‌ای به بررسی توزیع Xandros Desktop 4.0 می‌پردازد. در این بررسی که نویسنده‌ی آن "Nathan Willis" است می‌خوانیم: « Xandros Desktop Linux 4.0 که به تازگی منتشر شده است یکی از معدود توزیع‌های پولی لینوکس است که در بازار کاربران باقی مانده. نسخه‌ی خانگی آن به قیمت ۴۰ دلار و نسخه‌ی پرمیوم آن به قسمت ۸۰ دلار قابل خریدن است. شما بابت این خرج بزرگی که می‌کنید چه چیزی به دست می‌آورید؟ نگاهی بیاندازیم ..... » این بررسی به ساختار این توزیع که توزیعی دبیان بیس است می‌پردازد، سپس به بررسی برنامه ّای کاربردی موجود در آن می‌پردازد سپس به پشتیبانی و امنیت این توزیع نگاهی می‌کند و در نهایت نظر نویسنده. در صورتی که مایل به خواندن این مقاله هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: Sebastian Saur درباره‌ی کدزنی در Kross می‌گوید
1024 بار مطالعه شده است
 
 

نویسنده‌ی Kross یعنی Sebastian Sauar درباره‌ی Kross می‌گوید.Kross که از نسخه‌ی ۱.۵ به بعد در Koffice قرار گرفت یک موتور اسکریپت‌نویسی است با پشتیبانی از بسیاری از زبان‌ّای اسکریپتی و برنامه نویسی است. اگر اهل اسکریپت‌نویسی هستید و کاربر KDE این مقاله را که از زبان نویسنده‌ی Kross است حتما بخوانید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: چند مقاله‌ی دیگر از IBM برای لینوکس
937 بار مطالعه شده است
 
 
IBM

شرکت IBM به تازگی تعدادی مقاله، راهنما و فایل برای دانلود برروی وب سایت DeveloperWorks منتشر کرده است. در این مقالات موضوعات فنی جالبی موجود است که در اصل به توسعه‌ی سیستم‌های به لینوکس و اوپن‌سورس مربوط است. برخی از این مقالات به ثبت‌نام مجانی در سایت IBM نیاز دارند. اعم این مقالات به شرح زیر می‌باشند:
بررسی قابلیت Scheduler در هسته‌ی نسخه‌ی ۲.۶ لینوکس ، نکاتی برای کپی یک فایل سیستم برروی یک سیستم یونیکس Live یا زنده، زبان‌هایی برای توسعه‌ی وب با قابلیت‌هایی بهتر از Java و صفحات JSP که به بررسی Ruby می‌پردازد، استفاده از Ajax و Dojo toolkit برای ایجاد کلاینت‌های SOA هر چه بهتر.
قابل توجه این که IBM در سایت DeveloperWorks مدت طولانی است که به نشر چنین مقالاتی می‌پردازند که به تازگی نشر مقالات لینوکس و مقالات مربوط به سیستم‌های اوپن سورس بیشتر و بیشتر شده است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: GNUCash نسخه‌ی ۲
1036 بار مطالعه شده است
 
 

از این پس پشتیبانی لینوکس از برنامه‌های حسابداری شخصی و تجارت‌های کوچک (Small Business) بهتر و ساده‌تر خواهد شد.در نسخه‌ی جدید تغییرات فراوانی انجام گرفته و می‌توان گفت نصبت به نسخه‌ی پیشین به کل دگرگون شده است.این نسخه‌ی دگر گون شده از برنامه‌ی حسابداری آزاد و رایگان GnuCash که نسخه‌ی 2.0.0 نام گرفته است بر اساس تکنولوژی State-of-the-art که یک تکنولوژی در طراحی رابط گرافیکی بوسیله‌ی GTK است استوار است.توسعه دهندگان تمام تلاش خود را انجام داده‌اند تا این نسخه کاملا براساس HIG یا Human Interface Guidlineهای گنوم باشد و پشتیبانی راسخی از آن انجام دهد. تغییرات عمده‌ی این نسخه عبارتند از:
پشتیبانی از OFX Direct Coonet که امکان دریافت و داخل کردن وضعیت حساب‌ها را از طریق اینترنت فراهم می‌کند.
قابلیت "Hide Account" برای نگهداری و بازبینی هرچه بهتر حساب‌های جاری در کاربرگ‌ها
قابلیت محاسبه‌ی «حساب‌درآمد» بر اساس اطلاعات حساب شما در GnuCash
پشتیبانی از بازه‌ی زمانی برای حساب‌ها
فرمت فایل اطلاعات توسط کاراکترهای بین‌المللی توسعه یافته.
راهنمای GnuCash دیگر با راهنمای اصلی گنوم یعنی "Yelp" کاملا تلفیق شده است.
توسعه دهندگان می‌گویند:« این تغییرات و دیگر تغیییرات کار کردن با GnuCash را برای هر کاربر تازه‌کاری ساده‌تر می‌کند .... این برنامه با توجه به آزاد و رایگان بودن و کوچش به GTK2 به عنوان یک برنامه برپایه‌ی تکنولوژی روز شناخته می‌شود.». از آنجایی که هدف برنامه‌های لینوکس و هر برنامه‌ی آزاد دیگری جایگزین شدن برای برنامه‌های مثل در سیستم انحصاری است، این برنامه نیز می‌تواند جایگزین برنامه‌های انحصاری حسابداری باشد، مانند OpenOffice.org و Gimp برنامه‌ی GnuCash نیز قدرت برقراری ارتباط با برنامه‌های بسیار دیگری را دارد. درحال حاضر GnuCash قدرت واردکردن و کار با برنامه‌هایی مانند Microsoft Mony وQuicken را دارد و می‌تواند فایل‌های QIF و QFX را باز کنت.
این برنامه برای سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس و BSD* و Solaris و Mac OSX نسخه‌های متفاوت قابل نصب دارد که می‌توانید از اینجا دیافت کنید. سایت رسمی نیز در اینجا قرار دارد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: AbiWord نسخه‌ی 2.4.5
877 بار مطالعه شده است
 
 
AbiWord

نسخه‌ی 2.4.5 پردازنده‌ی متن AbiWord منتشر شد. این نسخه که یک نسخه‌ی رفع اشکال به شمار می‌آید تغییرات عمده‌ای در فیلترهای مخصوص وارد کردن و خارج کردن داشته و بسیاری تغییرات دیگر که حاصل کار از سوی Google Summer of Code است.برخی تغییرات 2.4.4 به 2.4.5 به شرح زیر هستند:
فیلترهای DocBook به کل از ابتدا نوشته شده‌اند
مشکل امنیتی گزارش شده توسط شخصی از بیرون پروژه حل شد.
ناپایداری‌هایی که برروی معماری x86_64 دیده می‌شد برطرف شدند.
و ... برای خواندن لیست کامل تغییرات می‌توانید اینجا کلیک کنید. در ضمن به تمام کاربران پیشنهاد شده تا به نسخه‌ی جدید به روزرسانی نمایند.
‫‏‎دانلود برنامه    |    سایت رسمی برنامه


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار آزمایشی: Xfce نسخه‌ی 4.4 بتای 2
901 بار مطالعه شده است
 
 
XFCE

نسخه‌ی بیتای ۲ میزکار سبک و سریع Xfce منتشر شد. این میزکار بر پایه‌ی کتابخانه‌های GTK نوشته شده است و برای سیستم عامل‌های Unix-like قابل دسترسی است. نسخه‌ی ۴ام این میزکار کاملا از ابتدا و براساس GTK2 نوشته شد. این میزکار تماما با استانداردهای Freedesktop.org سازگاری دارد و بر اساس فلسفه‌ی قابل استفاده بودن از دوباره‌ی یونیکس نوشته شده است. برای نصب این میز کار به GTK+ 2.6 یا بالاتر و libxml2 و vte 0.11.11 نیاز خواهید داشت. نسخه‌ی جدید یک Archive Manager جدید و Mousepad و Thunar جدید دارد. البته تعدادی مشکل (باگ) نیز برطرف شده است. برای نصب می‌توانید سورس کد این برنامه را گرفته و بر اساس دستور العمل نصب کنید و یا می‌توانید از طریق برنامه‌ی نصاب خودکار یا Auto Installer این کار را انجام بدهید.
نصاب خودکار    |    سورس کد    |   سایت رسمی


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۰ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: اسنپ‌شات جدید از لینوکس 2.6.18
856 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی جدید هسته‌ی لینوکس به نام "Linux 2.6.18-rc1-git4" منتشر شد.سورس کد این اسنپ‌شات جدید را می‌توانید از اینجا دریافت کنید. برای اطلاع از لیست تغییرات نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۰ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: K-3D نسخه‌ی 0.5.14.0
915 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

نسخه‌ی 0.5.14.0 برنامه‌ی K-3D منتشر شد. برنامه‌ی K-3D یک برنامه سه بعدی برای مدلسازی و متحرکسازی بر اساس استاندارهای صنعتی و برپایه‌ی RenderMan است. این برنامه‌ی آزاد برای پلتفورم‌های لینوکس و Posix و win32 نیز قابل استفاده است و به شدت شی‌گراست و برای هنرمندان و متحرک‌سازان حرفه‌ای طراحی شده است. این برنامه یک راهنمای آموزش به صورت اینتراکتیو یا دوسویه دارد که کاربران تازه‌کار را به سرعت با محیط برنامه آشنا می‌کند. این برنامه براساس کتابخانه‌های +GTK نوشته شده است.(علی رغم اسمش که با K آغاز شده است) و برای نصب آن به GTK+ 1.2 و نیز ++libsigc و gcc 3یا بالاتر نیاز دارید. برای دریافت سورس کد ۷.۵ مگابایتی این برنامه اینجا کلیک کنید. برای دیدن تصاویری از برنامه درحال کار اینجا و برای رفتن به صفحه‌ی اصلی آن اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۰ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: لیست مقالات فارسی
1063 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

با توجه به کثرت مقالات لینوکس به زبان فارسی و پراکندگی این مقالات در سایت‌های مختلف و برای دسترسی هرچه سریع‌تر و ساده‌تر کاربران لینوکس به این مقالات برآن شدیم تا لیستی از مقالات فارسی موجود بر روی وب را گردآوری و با توجه به موضوع دسته بندی کنیم، تا دسترسی کاربران فارسی زبان به این مقالات هرچه ساده‌تر و سریع‌تر باشد. در حال حاضر لیستی در این آدرس آماده شده است که شامل مقالات موجود در سایت‌های ایران‌تاکس، تکنوتاکس و گنوایران.ارگ می‌باشد. صد البته این لیست کامل مقالات فارسی موجود نمی‌باشد و امیدواریم مدیران سایت‌های فارسی با ما همکاری نمایند تا فهرستی هرچه کاملتر از مقالات فارسی تهیه نماییم. مقالاتی که در این فهرست موجود هستند بجز چند مورد خاص همه تحت مجوز GNU/FDL هستند. در حال حاضر دسته‌بندی مقالات ۱۷ رده‌بندی و حدود ۲۷۰ مقاله را شامل است. امیدواریم دوستانی که تصمیم به نوشتن مقاله در ضمینه‌ی لینوکس می‌گیرند حتما این لیست را بررسی نمایند تا از نوشته شدن مقالات تکراری جلوگیری شود و در عوض نوشتن مقاله‌ای تکراری وقت خود را برای نوشتن مقاله‌ای جدید صرف نمایند.
برای دیدن این لیست کلیک کنید.


باتشکر گنوایران.ارگ


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۷ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: XChat نسخه‌ی 2.6.4
1000 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

نسخه‌ی 2.6.4 برنامه‌ی xChat منتشر شد، این برنامه یک یک کلاینت یا سرویس‌گیرنده‌ی گرافیکی برای IRC می‌باشد که از کتابخانه‌های +GTK استفاده می‌کند. برای نصب این نسخه از برنامه باید نسخه‌ی 2.6 یا بالاتر کتابخانه‌های +GTK و Perl را در سیستم خود داشته باشید. در این نسخه تعدادی ترجمه به این برنامه اضافه شده است، مشکل باز کردن آدرس‌ها در خط فرمان از طریق xchat -a --url=abc برطرف شده است، پشتیبانی از GTKSpell برای استفاده از غلط‌یابت امالیی اضافه شده است. قدرت گزارش خطاهایی که در هنگام اتصال از طریق Socks proxy بوجود می‌آیند بیشتر شده، مشکلاتی که در Socks5 زمان استفاده در سیستم‌های 64bit وجود داشت برطرف شده‌اند.پشتیبانی از Microsoft ISA Proxy فعال شده است، دسترسی و روش استفاده از حافظه بهبود یافته، از این پس در صورتی که SHIFT را نگه دارید می‌توانید Timestampها را نیز کپی کنید.این برنامه یک برنامه‌ی آزاد تحت مجوز GNU/GPL است، در صورتی که مایل به دریافت این نسخه‌ی جدی هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دیدن لیست کامل تغییرات این نسخه اینجا و برای دیدن تصاویر این برنامه نیز اینجا را کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۱ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   111213132333435363738394041424344454647484950515253545565758595105   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux