Click Here to Go HomePage http://www.lugir.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ 
نکته ها و ترفند ها

برای نمایش لیستی از دایرکتوری ها از ترکیب زیر استفاده کنید:

ls -l | grep ^d

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
خبرها: ISO با تصویب پیش نویس OOXML مخالفت کرد
1458 بار مطالعه شده است
 
 
Microsoft

سازمان جهانی استاندارد (ISO) در رای گیری صورت گرفته تا روز۱۱ شهریور نظر خود را درباره‌ی وضعیت پیش نویس استاندارد ISO/IEC DIS 29500 اعلام نمود. این پیش‌نویس بیش از پنج ماه پیش از سوی شرکت مایکروسافت با عنوان Office Open XML file format یا OOXML ارائه شد که از پنج ماه گذشته تا روز ۱۱ شهریور به رای گیری از سوی اعضای ISO گذاشته شد. روز گذشته نیز ISO در خبری اعلام نمود که به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد آرا، پیش نویس یادشده به استاندارد تبدیل نخواهد شد.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۴ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: خبرنامه‌ی ماهانه لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد - شماره ۱۰
1456 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

دهمین شماره خبرنامه‌ی ماهانه کاربران ایرانی لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد منتشر شد.جهت مطالعه شماره دهم و یا دریافت نسخه‌ی PDF این خبرنامه، اینجا و جهت اضافه نمودن اخبار مربوط به پروژه‌های خود برای درج در شماره آینده،اینجا و جهت ارائه پیشنهادات و انتقادات خود به این صفحه مراجعه نمایید. ضمنا این خبرنامه هر ماه برای کاربرانی که عضو لیست پستی خبرنامه می‌باشند ارسال می‌گردد. جهت عضویت در لیست پستی،اینجا را ببینید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: سایت اموزش کتابخانه گرافیکی GTK با ادرس GTK.ir افتتاح شد
2856 بار مطالعه شده است
 
 
GTK

سایت آموزش برنامه نویسی با کتابخانه گرافیکی GTK در آدرس GTK.ir افتتاح شد . در این سایت به معرفی این کتابخانه و نحوه استفاده از این کتابخانه‌ها در برنامه نویسی با زبان های C و ++C پرداخته شده. روند آموزش در سایت به شکل گام به گام همراه با تصاویر و نمونه‌های فراوان است. زبان اصلی سایت فارسی است و در حال حاضر حدود ۱۰ مقاله جهت آشنایی با GTK نوشته و در اختیار کاربران قرار داده شده است. علاوه بر این در قسمت دانلودهای سایت می‌توانید پاسخ تمریناتی را که در قسمت آموزش (مقالات) سایت مطرح شده بودند را دریافت نمایید. برای مطالعه‌ی مقالات و دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این سایت به صفحه اصلی آن در اینجا مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: لینوس تروالدز درباره‌ی آینده‌ی لینوکس صحبت می‌کند
1892 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

سایت ACP Mag مصاحبه‌ای با «لینوس تروالدز» آغازگر توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس ترتیب داده است، در این مصاحبه که از طریق ایمیل صورت گرفته «لینوس» با اشاره‌ای به گذشته‌ی لینوکس در رابطه با وضعیت کنونی و انتظاراتی که برای آینده می‌رود صحبت می‌کند، همچنین به پرسش‌هایی که در باب «بنیاد لینوکس» صورت گرفته است پاسخ می‌دهد و .... بسیاری پرسش‌های خواندنی دیگر را پاسخ می‌دهد. برای مطالعه‌ی این گزارش به صورت کامل اینجا کلیک کنید. (صفحه دوم، صفحه سوم)


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: مشکلات بسیار در OOXML
1625 بار مطالعه شده است
 
 
Microsoft

شرکت مایکروسافت مدتی پیش در یک ضرب‌العجل تصمیم گرفت تا فرمت نوپا و غیر استاندارد خود را فورا به استانداردی از سوی ISO تبدیل کند. (پیش نویس و درخواست استاندارد مذکور در اینجا درج شده است) اخبار مختلفی از این عمل مایکروسافت در سایت‌های ایرانی و غیر ایرانی منتشر شد و یک کمپین برای مخالفت عمومی با این استاندارد نیز راه اندازی شد و محلی برای گرد آوری مقالات و اخبار در این باره در آدرس www.noooxml.org راه اندازی شد. قرار است ISO در هفته آینده درباره‌ی تصویب یا رد این پیشنهاد تصمیم گیری کند. اما دلایل جامعه‌ی نرم‌افزارهای آزاد و اوپن سورس و دیگر مخالفان برای رد این پیشنهاد مایکروسافت چیست؟ وبلاگی به نام «OOXML is defective by design» راه اندازی شده است که در این وبلاگ می‌توانید دلایل فنی مختلفی را مشاهده کنید که به شرح مشکلات این فرمت پیشنهادی شرکت مایکروسافت می‌پردازد. از جمله این دلایل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


[متن کامل...] 'مشکلات بسیار در OOXML'   2673 کلمه در ادامه متن
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۷ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: سریع‌ترین پیشرفت در تولید گوشی موبایل هوشمند ازآن لینوکس
1910 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

سایت Celluar-Newas در خبری منتشر نموده است که بر اساس آمارهایی که موسسه‌ی ABI اعلام کرده است، سرعت پیشرفت استفاده از سیستم عامل لینوکس در گوشی‌های هوشمند در پنج‌سال آینده بیشتر از هر سیستم عامل دیگری خواهد بود. گوشی‌های تلفن هوشمند به گوشی‌های تلفنی اطلاق می‌شود که دارای سیستم عامل کامل ویا Firmwareای پیشرفته هستند و می‌توانند همزمان به عنوان یک گوشی تلفن همراه و نیز یک کامپیوتر جیبی استفاده شوند. ABI در گزارشی اعلام نموده است که سرعت توسعه و استفاده از گوشی‌های هوشمند لینوکسی سالانه 75 درصد افزایش خواهد یافت. بر اساس اعلام این شرکت در سال ۲۰۱۲ نزدیک به ۳۱ درصد گوشی‌های جهان از لینوکس استفاده خواند کرد که این میزان حدود ۳۳۱ میلیون گوشی خواهد بود.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۷ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: مرجع فارسی برای PCBSD راه اندازی شد
1714 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

سایت PCBSD.ir با عنوان «مرجع فارسی برای PCBSD» راه اندازی شد. در اخبار منتشر شده در سایت هدف از راه اندازی سایت، آموزش و ترویج این سیستم عامل بیان شده است. در آگهی راه اندازی این سایت می‌خوانیم:
«. اهداف این سایت ترویج مطالب و آموزش های گوناگون برای فراگیری این سیستم عامل و مسلط شدن به آن است [...] هر چند از نظر کاربری شاید تفاوت زیادی با سیستم عامل های Gnu/Linux نداشته باشد ، چون هر دو امکان دارد از یک نرم افزار ، از یک نوع میزکار و نرم افزار های مشترک دیگری استفاده نمایند


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۷ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه جدید هسته لینوکس منتشر شد
1556 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی پیاداری از هسته‌ی گنو/لینوکس به شماره‌ی 2.6.22.5 منتشر شد. نسخه‌ی 2.6.22.5 دوازده روز پس از انتشار نسخه‌ی پایدار قبلی یعنی 2.6.22.3 منتشر شده است. در صورتی که مایل به مطالعه لیست تغییرات این نسخه می‌باشید می‌توانید اینجا کلیک کنید. در صورتی که نسخه‌ی پایدار پیشین را دریافت و نصب کردید می‌توانید تغییرات جدید را از طریق Patchesاین وصله‌ها اعمال کنید. برای دریفت نسخه‌ی کامل این نسخه نیز می‌توانید ینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۷ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی جدید پارسیکس ارائه شد
1753 بار مطالعه شده است
 
 
Parsix

تیم توسعه پارسیکس گنو/لینوکس روز جمعه خبر از انتشار نسخه‌ی پایدار جدیدی از پارسیکس داد. این نسخه که Parsix GNU/Linux 0.90r1 شماره گذاری شده است، یک نسخه‌ی به روز رسانی شده است که از محیط میزکار گنوم نسخه ۲.۱۸.۳ و هسته‌ی لینوکس ۲.۶.۲۰.۱ همراه با وصله‌های مختلفی از جمله CK و Suspen2 ارائه شده است. علاوه بر این در نسخه‌ی 0.90r1 پشتیبانی از نوشتن برروی پارتیشن‌های NTFS به صورت پیش‌فرض فعال شده است، شناسایی سخت‌افزارها بهبود بسیاری یافته و برنامه‌ی نمایش فیلم و پخش موسیقی Totem با برنامه‌ی کاملا حرفه‌ای VLC جایگزین شده است.
خبر جدید دیگر این که همزمان با انشار نسخه‌ی 0.90r1 نسخه‌ی ۶۴ بیتی نیز ارائه شده است. در حقیقت از این پس دو نسخه‌ی ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی پارسیکس گنو/لینوکس به صورت موازی منتشر خواهند شد. نسخه‌ی ۶۴ بیتی برای سکوهای AMD 64 ویا X86-64 طراحی شده است. برای مطالعه‌ی نکات انتشار می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت نسخه‌ی ۳۲ بیتی می‌توانید اینجا کلیک کنید و برای دریافت اولین نسخه از سری ۶۴ بیتی نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای مشاهده‌ی آگهی انتشار می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از iPod در لینوکس
1787 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

p> صاحبان iPod و دوستداران این محصول می‌دانند که یکی از موفقیت‌های این ابزار به دلیل وجود برنامه‌ی جانبی به نام iTunes است. اما iTunes تنها برای سکوهای ویندوزی و مک او. اس. تن (Mac OS X) موجود است. اما ابزارهای مختل دیگری برای کاربران لینوکسی وجود دارد که می‌توانند از طریق آن‌ها به محتویات iPod دسترسی پیدا ککند، آلبوم‌های موسیقی خودشان را مرتب کنند، آلبوم‌های موجود برروی کامپیوتر و iPod خود را به روز و همسان کنند و .... از جمله این برنامه‌ها AmaroK برای محیط KDE و gtkpod برای میزکار GNOME هستند. سایت HoetoForge در یک مقاله‌ی مفصل به شرح نحوه‌ی استفاده از iPod به همراه gtkpod پرداخته است. برای مطالعه‌ی این مقاله می‌توانید اینجا کلیک کنید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۷ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   12345678910111213141516171819202122232425262737475767778797107   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux