Click Here to Go HomePage http://www.vyatta.com/download/index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ 
نظر بدهید

کدام مرورگر وب؟

[ نتایج | نظرخواهی ها ]

آرا: 1938
نظرات: 1

نکته ها و ترفند ها

برای ساخت یک دیسک بوت :

mkbootdisk –device /dev/fd0 'uname -r'

--

جستجو در سایت

جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:954
جدیدترین:جدیدترین:
parvizs
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:33
مجموع:مجموع:33
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی
نویسنده پیام
میهمان
ارسالارسال شده: پنجشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۴
مهمان

شما را بخدا بگید حاصل این همه اخباری که قسمتی ازش رو ترجمه میکنید و اینجا و اونجا میذارید؛ چیه؟ چه فایده ای برای توسعه ی لینوکس تو این مرز و بوم داره؟ که مثلا چی؟ بنازیم به کردار دیگرون و بعدش هم حتما میگید: ما جهانی فکر میکنیم!! ما و اونا نداره!!!!
نه برادر عزیز، بین ما و اونا خیلی فرقهاست که شما هم از قرار معلوم سعی در کم کردنش ندارین...
خدا عاقبت همه مون رو بخیر کنه

پاسخ با متن بازگشت به بالا
Adminحاضر نیست
ارسالارسال شده: پنجشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۴
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده: سه شنبه، ۰۳ شهریور ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 36

وضعیت: حاضر نیست
دوست عزیز شما چی پیشنهاد می‌کنید؟
منتظر پیشنهادات شما برای بهتر شدن وضعیت لینوکس تو ایران هستیم و مشتاقانه قبول می‌کنیم. Razz
موفق باشید.

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی نمایش سایت وب ارسال کننده  
Navidحاضر نیست
ارسالارسال شده: جمعه، ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۴
مدیر سایت
مدیر سایت

‌ارسال‌ها: 743

انسان موجودی هست کنجکاو و علاقه مند برای کشف اسرار اطراف خود و از طرف دیگه موجودی هست که دوست داره بدونه اطرافش چه می گذره ، حاصل چنین حسی شبکه‌های بزرگ خبری هستند ... یا همون حسی که وقتی اخبار از تلویزیون پخش می‌شه در انسان به وجود میاد و انسان رو ای تلویزیون یا رادیو می‌نشونه ....
ما هم برای این که علاقه‌مند به لینوکس و برنامه‌های آزاد هستیم تصمیم گرفتیم تا اخبار مربوط به این زمینه رو در سایتی در حد ممکن برای کاربران فارسی زبان گرد آوری کنیم، و حاصل چنین شد ...
اما چون بین ما و اروپایی‌ها یا غیر ایرانی‌ها فاصله‌ی علمی زیادی وجود داره دلیل نخواهد شد که ما از اخبار اون‌ها مطلع نشیم، در حقیقت همین اخبار بوده که به شما اطلاع داده که ما از اون‌ها عقب‌تر هستیم ، شاید با دونستن این که ما عقب‌تر هستیم کسی کاری کرد و شاید ه همه دست روی دست گذاشتیم تا با دیدن خبرهای بعدی بفهمیم شکاف بین ما داره بیشتر می‌شه ....

در نهایت منظورتون و از این که فرمودید شما هم نقشی در کم کردنش ندارید رو دقیقا متوجه نشدم، البته برداشتی شخصی ازمفهومش دارماما اگر بتونید بیشتر بگید که ما چه نقشی داشتیم و منظورتون چیه ممنون می‌شم.

$Nəvid$
In a world without any fences or walls,
Who needs gates or windows ?

MyWork | MYLinux | MyHost

آخرین ویرایش توسط Navid در چهارشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۴; به تعداد 1 بار ویرایش شده است

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی  
مهمان
ارسالارسال شده: شنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۴

Admin نوشته:
دوست عزیز شما چی پیشنهاد می‌کنید؟
منتظر پیشنهادات شما برای بهتر شدن وضعیت لینوکس تو ایران هستیم و مشتاقانه قبول می‌کنیم. Razz
موفق باشید.

بهتره پیش از بحث درباره وضعیت لینوکس در ایران و راه های ممکن در جهت توسعه ی اون؛ به فکر وضعیت این سایت باشیم تا شاید از این رخوت بی اندازه بیرون بیاد و جون بگیره... باور کنید که دیگه یقین کرده بودم که اینجا از یاد رفته... با این طرز و شیوه میخواید به توسعه ی لینوکس کمک کنید؟
من ممکنه تو خیابون جواب سلام یکی رو هم ندم! اونجا فقط منم!! و اونکس که بمن ایراد میگیره یک نفر بیشتر نیست. اما وقتی داری مینویسی و در اینجا هم مینویسی، باید بدونی که چند نفر نوشته ی تو رو میخوانند و وقتی نمی نویسی هم باید بدونی که چند نفر بعد از مراجعه به اینجا، مایوس برمیگردند...
پس اول باید مطمئن بشیم که میخوایم در راه لینوکس قدمی برداریم، اونوقت بگیم این قدم چطور بایست ورداشته بشه...

اما درباره توضیحات آقای نوید: با ازرخاهی فراوون عرظ کنم که از نوشته ی ایشون بعلط اشکالاط طایپی چیزی دصتگیرم نشد!

لطفا وقتی برای خودت خواستی بنویسی هرطور خواستی تایپ کن اما وقتی میای و برای 208 نفر (آمار اعضاء سایته) مینویسی، دقت کن آقای محترم!!!
تنها در اون صورت هست که فکر میکنم برای من نوعی ارزش قائلی! (اونقدر که بخاطر این ارزش دقتی بیش از اندازه ی معمول بخرج میدی) و پاسخ توضیحات شما رو هم خواهم داد.

Abbasحاضر نیست
مدیر سایت
مدیر سایت

‌ارسال‌ها: 381
موقعیت: HOME=/Iran/.Karaj$
عزیزم شما اگر راه حل داری و کار بهتری میتونی انجام بدی، لطفا به جای طفره رفتن پیشنهاد بده.
شما درست میگی، تو مدت این ۲-۳ ماه به خاطر مشکلاتی که برای من و نوید به وجود اومده بود نمی تونستیم زیاد فعالیت کنیم. اما از این به بعد به این صورت نخواهد بود.
پس اگر واقعا چیزی تو ذهنت هست که خیلی می تونه حاصل داشته باشه لطفا مطرح کن و نگران وضعیت سایت نباش. در ضمن اگر باز هم نگران وضعیت این سایت بودی و فکر می کنی که نمیشه اینجا مطرح کرد، برو تو سایت تکنوتاکس که خیلی زنده هست مطرح کن. مهم اینه که ایده های شما عملی بشه و به وضعیت لینوکس تو تو این مرز و بوم سر و سامان داده بشه! من اگر ایده‌های خوبی تو ذهنم بود که می‌تونست وضعیت لینوکس تو ایران رو خیلی بهبود بده، به خدا دریغ نمی‌کردم ولی حالا که شما می‌تونی، اگر این کار رو انجام ندی به این مرز و بوم خیانت کردی عزیزم.
موفق و موید باشید

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی نمایش سایت وب ارسال کننده  
مهمان

طفره رفتن!!!؟؟؟ شاید منظورتان تعلل باشد آقای عزیز؟
انگار من و شما اتفاق نظر نداریم که پیشرفت لینوکس در این مرز و بوم در حال حاضر به شدت و تقریبا بطور کامل و ابسته به کارایی و کیفیت همین سایتهاست که ظاهرا شما و تکنوتاکس جزء برترین هاشون هستید!! اگر در این موضوع و اونچه که دغدغه ماست ارتباطی نمی بینید که هرگونه بحثی بیفایده است...
با این شیوه پاسخ دادن شما که حاکی از کم حوصلگی نیز هست از همین الان جواب پیشنهاداتم روشنه! خواهی نوشت: ما هم اینها رو میدونیم و در دست اقدام داریم.

بامید روزی که گوشهامون و چشمهامون به اون اندازه از حق که برای زبانمون قائلیم ، برسند

Abbasحاضر نیست
ارسالارسال شده: یكشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۴
مدیر سایت
مدیر سایت

نه جانم٬ منطور من همون طفره رفتن هست. اما میشه تعلل رو هم بهش اضافه کرد.
من نگرانی شما رو درک می‌کنم و می‌دونم دغدغه‌ی شما به خاطر پیشرفت لینوکس هست. و به خاطر همین گفتم که می‌تونی اینجا یا تکنوتاکس یا هر جا که دوست داری پیشنهاداتت رو مطرح کنی و اگر نکنی به جامعه لینوکس ایران خیانت کردی.
شما به اشتباه در مورد من پیش‌داوری می‌کنی و از طرف من جواب میدی. بجای اینکه از طرف من جواب بدی٬ پیشنهاداتت رو مطرح کن عزیزم. من حتما همشون رو بررسی می‌کنم و اگر در توانم باشه به کار می‌گیرم.
در ضمن خونسردی خودت رو هم حفظ کن و با آرامش بشین و پیشنهاداتت رو بنویس و برای ما بفرست. بی‌صبرانه منتظر هستم.
اگر هم دوست داری می‌تونی یه قرار ملاقات بگذاریم تا اونجا مطرح کنی. (البته اگر تو استان تهران باشی و برات مقدور باشه.)
موفق و موید باشید.

مهمان

Abbas نوشته:
نه جانم٬ منطور من همون طفره رفتن هست. اما میشه تعلل رو هم بهش اضافه کرد.
من نگرانی شما رو درک می‌کنم و می‌دونم دغدغه‌ی شما به خاطر پیشرفت لینوکس هست. و به خاطر همین گفتم که می‌تونی اینجا یا تکنوتاکس یا هر جا که دوست داری پیشنهاداتت رو مطرح کنی و اگر نکنی به جامعه لینوکس ایران خیانت کردی.
شما به اشتباه در مورد من پیش‌داوری می‌کنی و از طرف من جواب میدی. بجای اینکه از طرف من جواب بدی٬ پیشنهاداتت رو مطرح کن عزیزم. من حتما همشون رو بررسی می‌کنم و اگر در توانم باشه به کار می‌گیرم.
در ضمن خونسردی خودت رو هم حفظ کن و با آرامش بشین و پیشنهاداتت رو بنویس و برای ما بفرست. بی‌صبرانه منتظر هستم.
اگر هم دوست داری می‌تونی یه قرار ملاقات بگذاریم تا اونجا مطرح کنی. (البته اگر تو استان تهران باشی و برات مقدور باشه.)
موفق و موید باشید.

بله حق با شماست! در باره ی شما پیشداوری کردم!! و گمون کرده بودم که شاید بشه با کسی که همت کرده و زحمت راه انداختن چنین سایتی رو به خودش داده به سنجیدگی سخن گفت و از قلم و زبانش پاسخ سنجیده شنید و خواند ...
اما پر واضحه که از زخمی چرکین رنج میبری و همین باعث شده تا نیش سخنت رو با اندک تکدری به تن مخاطب فرو کنی. و در کسوت معلم کسی رو که نمیشناسی به آرامشی دعوت کنی که - مطمئن باش!!!- پابرجاست و اشاره تو به اون چیزی جز زخم زبانی نیست که اونهم معلوم نیست ناشی از چیست؟؟ شاید هم همین واژه ی مدیر سایت دچار این توهمت کرده که علی آباد هم شهریست و جایی اون بالا برای خودت متصور شدی و چنین نگاه عاقل اندر سفیهی مولود چنین سادلوحیه؟ نمیدونم! اهمیتی هم نداره که بخوام زحمت دونستنش رو - با سوال کردن از خودت- به خودم بدم.
با چنین کودکی -و حتی بی ادبی- که از خودت بخرج دادی، بحث تمام شد!
شما بمانید و همون ارسال نخست

Abbasحاضر نیست
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
عزیزم خوبه که لااقل خودت فهمیدی پیش‌داوری کردی. مطمئن باش من هیچ زخمی ندارم و این تو هستی که رنج می‌بری چون که بدون هیچ دلیل و مدرکی اومدی یه سری حرف‌های بی پایه و اساس زدی و حالا که مشخض شده هیچ علتی برای گفته‌هات نداشتی و هیچ پیشنهاد و راه‌کاری هم نداری٬ عصبانی شدی و همه چیز رو به دید منفی نگاه می‌کنی.
تنها علت اینکه مدام بحث رو به بیراهه می‌کشی همینه که هیچ هدفی از شروع کردن این بحث نداشتی پسر/خانم خوب! به جای اینکه این همه انرژیت رو اینجا هدر بدی٬ برو و به وضعیت لینوکس تو این مرز و بوم کمک کن.
در ضمن هر کس این متن و این پست رو بخونه متوجه میشه که چه کسی بی‌احترامی کرده. اگر برات زحمت نیست پست دومت رو بخون تا بفهمی بی‌احترامی یعنی چی؟

mkargarحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۴
ناظر سایت
ناظر سایت

عضو شده: جمعه، ۱۷ مهر ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 25

میهمان نوشته:
شما را بخدا بگید حاصل این همه اخباری که قسمتی ازش رو ترجمه میکنید و اینجا و اونجا میذارید؛ چیه؟ چه فایده ای برای توسعه ی لینوکس تو این مرز و بوم داره؟ که مثلا چی؟ بنازیم به کردار دیگرون و بعدش هم حتما میگید: ما جهانی فکر میکنیم!! ما و اونا نداره!!!!
نه برادر عزیز، بین ما و اونا خیلی فرقهاست که شما هم از قرار معلوم سعی در کم کردنش ندارین...
خدا عاقبت همه مون رو بخیر کنه

اگر به لينوکس و بازمتن علاقه داشته باشيد نمیذاريد حتي يکی از اين خبرها از ديدتون پنهان بمونه..بايد از مدیران سايت تلاش کرد که زحمت ترجمه اخبارها را ميکشندSmileممکنه اين اخبارها فقط به درد ''شما'' نخوره..!

يک سوال:پس اين همه سايت که خبر رسانی ميکنند به چه درد ميخوره؟يعنی همه اينها بايد از بين بروند؟

Bravo Linux...

نمایش ارسالها از قبلی:     
رفتن به:  
تمام زمانها مطابق GMT + 3.5 ساعت هستند
ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی
امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا

برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید

وضعیت انجمن ها
آخرین ارسال
رفتن به ارسالJob opportunities in Malaysia(0)
 بوسیله rmgtech

رفتن به ارسالrecover journal(1)
 بوسیله dark-sun

رفتن به ارسالدرخواست همکاری برا...(0)
 بوسیله majidzirak

رفتن به ارسالآموزش نرم افزار بلن...(1)
 بوسیله bisarzamin

رفتن به ارسالمشکل با مودم adsl ! خی...(3)
 بوسیله farshid009

رفتن به ارسالوصل شدن به اینترنت ...(0)
 بوسیله ali_maleksabet

رفتن به ارسالساخت فونت در سيستم ...(0)
 بوسیله hadi

رفتن به ارسالبنویسم گنولینوکس ب...(0)
 بوسیله c30tehran

[دستیابی به انجمن]

Category انجمن های عمومی
  Category نرم افزار
  Category gnubie
  Category سخت افزار
  Category گوناگون
  Category از آب و هوا
  Category برنامه نویسی
  Category فونت فارسی آزاد
  Category کسب و کار بازمتن
Category انجمن های گنو ایران.ارگ
  Category اطلاعیه ها و اخبار سایت

The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.

GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux