Click Here to Go HomePage http://www.linux-sevenler.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید شنبه، ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای استفاده از حقوق کاربر ریشه ( root ) در کنسول کافیست تایپ کنید su و بعد از فشردن Enter کلمه ی عبور را وارد کنید!!!.

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

موضوع: مقاله آموزشی

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

<   12345678   >

 
مقاله‌ی آموزشی: راهنمای اتصال به اینترنت از طریق ایرانسل
5831 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

شرکت «ام‌تی‌ان ایرانسل» از اوایل اسفندماه سال گذشته اقدام به برپایی سرویس GPRS در شبکه‌ی خود نموده است. استفاده از GPRS می‌تواند به شما در برقراری ارتباط با اینترنت به صورت سیار بسیار یاری رسان باشد، یکی از مزایای این سرویس امکان استفاده از این اتصال همراه با لپ‌تاپ و یا PDA است. شما می‌توانید با استفاده از گوشی‌موبایل خود و این سرویس لینوکس خود را به اینترنت متصل کنید،‌فارق از این که در چه محلی قرار دارید.
وبلاگ Zoup.org در مقاله‌ای به بررسی روش اتصال به اینترنت در لینوکس از طریق خطوط «ام‌تی‌ان ایرانسل» پرداخته است. در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتر یا مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نسخه‌ی جدید مجله‌ی گنوم منتشر شد
975 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

نسخه‌ی جدیدی از مجله‌ی گنوم یا GNOME Journal منتشر شد. این مجله به صورت الکترونیکی منتشر می‌شود و می‌توایند از طریق این آدرس تمام شماره‌های آن را مطالعه کنید. در شماره‌ی مارس این مجله که به تازگی منتشر شده است، در مقاله‌ی اول با توسعه‌ی نرم‌افزارها در بستر +GTK آشنا می‌شوید. این مقاله برای کسانی که هنوز با +GTK کار نکرده‌اند ویا مایل به برنامه نویسی در لینوکس هستند و به دنبال نقطه‌ی آغازین می‌باشند، مناسب است. پس می‌توانید مصاحبه‌ای را که این مجله با Andress Nilsson و Jakub Steiner از پروژه‌ی Tango ترتیب داده است را مطالعه کنید. سپس اولین قسمت از سری مقالات با نام «شرکت‌های تولید کننده‌ی میزکار آزاد» و در نهایت نامه‌ای از سر دبیر .....
در صورتی که مایل به خواندن این مجله هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: تازه‌کارها: به برنامه‌ی ضد ویروس نیاز ندارید
990 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

یکی از پرسش‌هایی که بسیاری از کاربران تازه‌کار درباره‌ی لینوکس می‌پرسند، برنامه‌های ضد ویروس و ویروس‌های لینوکس هستند. در حقیقت بسیار پیش آمده که کاربران می‌پرسند از چه برنامه‌ی ضد ویروسی برای لینوکس باید استفاده کرد و یا چه ویروس‌هایی برای لینوکس نوشته شده و از کجا می‌توان لیست ویروس‌های نوشته شده برای لینوکس را یافت. بسیاری از مواقع زمانی که در پاسخ به آنها می‌گوییم «هیچ» این برخورد باعث می‌شود تا کاربران یا اعتماد خود را نسبت به دانش ما از دست بدهند و یا دچار سردر گمی بشوند. «Joe Barr» در مقاله‌ای به زبان انگلیسی این موضوع را بررسی می‌کند و در حقیقت به این پرسش که چرا در لینوکس به برنامه‌های ضد ویروس نیاز نداریم می‌پردازد. در صورتی که مایل به خواندن مقاله‌ی وی هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۷ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: ابزارهایی برای رفع اشکال سیستم
949 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

گاهی بعضی کارها در سیستم شما به درستی روندشان را دنبال نمی‌کنند، از زمانی سخن می‌گویم که سیستم دچار مشکل می‌شود. شما می‌توانید از طریق ازارهای بسیار زیادی که همراه سیستم عاملتان هستند به تشخیص و رفع این عیب‌ها بپردازید. سایت Linux.com به بررسی تعدادی از سلاح‌هایی که می‌توانید علیه این مشکلات در سیستمتان استفاده کنید می‌پردازد. در این مقاله که از سری مقالات CLI Magic یا جادوی خط فرمان است، نویسنده‌ی مقاله به بررسی تعدادی از دستورات لینوکس مانند top و lsof و ltrace و Strace می‌پردازد.
برای مطالعه‌ی مقاله‌ی کامل اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۰۵ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: جعبه ابزار مدیر سیستم
993 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

سایت Linux.com مدت‌هاست مقالاتی تحت عنوان "My sysadmin toolbox" می‌نویسد، هدف این مقالات آشنا کردن مدیران سیستم و نیز کاربران پیشرفته‌ی سیستم عامل لینوکس با ابزارهای مفید موجود برای سیستم است. در جدیدترین مقاله از این سری Leslie P. Polzer شما را با چند ابزار سیستمی مفید آشنا می‌سازد. در این رشته مقالات روش استفاده از ابزارها به صورت موضوعی برررسی می‌شود و هدف از این مقالات نوشتن روش کار با ابزارها به صورت تفضیلی نمی‌باشد. در این مقاله شما با Zsh به عنوان یک مفسر خط فرمان (جایگزینی برای Bash) آشنا می‌شوید، سپس با ابزار fmt و نیز نسخه‌ی پیشرفته‌ی fmt یعنی par آشنا می‌شوید. ابزار cat ابزاری به ظاهر بسیار ساده است اما هرگز قدرت این ابزارها در کاربردهای مختلف روزانه دست کم نگیرید، linux.com نیز با نوشتن نکته‌ای جدید درباره‌ی این ابزار به قاله‌ی خود ادامه می‌دهد و سپس بلافاصله به بررسی برنامه‌ی مدیریت پست الکترونیکی Muttngکه نسخه‌ی بهینه‌ شده‌ای از mutt است می‌پردازد و برخی از مزایای استفاده از این ابزار را برای کاربران خاطرنشان می‌کند، مرورگر وب Dillo موضوع بعدی است، مرورگر وبی با حجم ۴۰۰ کیلوبایت که به شما امکان کار با فایل‌های HTML را ارائه می‌کند. حالا نوبت یک تذکر امنیتی است، این تذکر مهم OpenSSH جایگزین مفید telnet و rlogin است. در ادامه نویسنده‌ی مقاله با نوشتن نکاتی درباره‌ی vim و grep و pgrep و تعدادی دیگر از ابزارهای خط فرمان، انعطاف‌پذیری و امکانات بسیار مفید خط فرمان و ابزارهای خط فرمانی را یادآوری می‌کند.
در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله می‌باشید می‌توانید به سایت Linux.com مراجعه کنید ویا مستقیما اینجــا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۹ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: سمینار آشنایی با گنو/لینوکس برگزار شد
1064 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵ گروه کاربران گنو/لینوکس تهران (تهران لاگ) با همکاری فرهنگسرای فن آوری اطلاعات سمیناری در زمینه‌ی آشنایی با گنو/لینوکس در محل فرهنگسرای IT برگزار کرد. مباحث مطروحه در این سمینار عبارت بودند از: ۱- تاریخچه‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس۲- آشنایی مقدماتی با امکانات گنو/لینوکس۳- محیط‌های گرافیکی در گنو/لینوکس۴- معرفی توزیع پارسیکس گنو/لینوکس.هدف از برگزاری این سمینار به ترتیب بدین شرح بودند:آشنایی جامعه‌ی IT و کاربران کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس، مفاهیم نرم‌افزارهای آزاد، آشنایی با امکاناتی که این سیستم عامل در اختیار کاربران و قرار می‌دهد،معرفی محیط‌های گرافیکی لینوکس برای آشنایی هر چه بیشتر کاربران و در حقیقت از بین بردن دید اشتباه کاربرانی که به اشتباه کار با لینوکس را دشوار می‌پندارند و در نهایت معرفی یک توزیع لینوکس پارسیکس گنو/لینوکس برای آشنایی هر چه بیشتر شرکت کنندگان با امکانات عملی لینوکس.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۲ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
اخبار داخلی سایت: برنامه نویسی با C در سیستم عامل گنو
1008 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

چند ماه پیش یکی از دوستان مقاله‌ای به نام «آموزش لهجه گنو سی و کامپایلر gcc» برای چاپ در گنو ایران.ارگ ارسال نمود. پس از آن با مشورت و راهنمایی ایشان و مقداری تدوین و بررسی و تکمیل این مقاله روز گذشته با عنوان «برنامه نویسی با C در سیستم عامل گنو» منتشر شد. قبل از هر چیز از آقای «مهدی رسولی» نویسنده‌ی این مقاله‌ی کامل کمال تشکر را داریم و به ایشان خسته نباشید می‌گوییم. اما این مقاله همان طور که از نام آن هویداست، درباره‌ی برنامه نویسی به زبان C و آن هم در سیستم عامل GNU/Linux و سایر سیستم‌های GNUای است. البته این مطالب را می‌توانید در سایر Unixها مانند FreeBSD نیز به راحتی استفاده کنید. در مقدمه‌ی این مقاله می‌خوانیم :


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۴ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: مدیریت محتوای آموزشی از طریق Moodle
1484 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

سامانه‌ی مدیریت محتوای آموزشی یا سیستم مدیریت محتوای کلاس‌های درس، امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حال بکار گیری هستند. سیستم‌های مدیریت محتوای آموزشی در حقیقت سامانه‌هایی هستند برای مدارس، آموزشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و هر مرکز آموزشی حتی آموزگاران و اساتید ومدرسین برای ایجاد یک سیستم آموزش اینترنتی. فراهم آوردن محتوای آموزشی، برگزاری امتحانات، گفتگو و .... همه از امکاناتی هستند که در چنین سیستم‌هایی ارائه می‌شوند. این سیستم‌ها نیز نوعی سامانه‌ی مدیریت محتوا یا CMS هستند که با هدف آموزش و آموزش‌پذیری تهیه می‌شوند. اما یکی از مشکلات چنین سیستم‌هایی قیمت‌های بسیار بالای آن‌هاست. سیستم‌های تجاری مانند Blackboard یا WebCT با داشتن قیمت بالا باعث می‌شوند تا مدارس یا موسسات آموزشی در کشورهای در حال توسعه امکان استفاده از تکنولوژی‌های روز را از دست بدهند.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از پارتیشن‌های NTFS در لینوکس
958 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

به طور معمول کاربران گنو/لینوکس تنها می‌توانند پارتیشن‌های NTFS ویندوز را بخوانند و نمی‌توانند بررروی آن چیزی بنویسند. در همین اثنا ntfs-3g وارد دنیای گنو/لینوکس شد. ntfs-3g یک درایور آزاد برای کار با درایوهای NTFS در لینوکس است که خواندن و نوشتن را پشتیبانی می‌کند. سایت howtoforge.net در مقاله‌ای به چگونگی کار با این ابزار برروی توزیع Ubuntu پرداخته است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این راهنما هستید اینجا کلیک کنید.
قابل توجه کاربران پارسیکس گنو/لینوکس که این درایور به صورت پیش فرض در نسخه‌ی 0.85 نصب شده است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۱ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: قدم به قدرم با لینوکس
894 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

در آستانه‌ی سال جدید میلادی هستیم، سال ۲۰۰۷ و اغلب کشورها تعطیلاتی برای این دوره دارند، از طرفی مقاله نویسنان نیز در این چند روز پایان سال بی کار ننشسته‌اند، سایت Desktoplinux.com مقاله‌ای کوتاه برای کسانی که هنوز با لینوکس کار نکرده‌اند و می‌خواهند در سال جدید کار با لینوکس را آغاز کنند نوشته است. اگر می‌خواهید در سال جدید میزکار لینوکسی بی دردسر و بدون مشکلات امنیتی داشته باشید که کارهای شما را به درستی انجام بدهد، ولین کار شما در این سال یافتن یک توزیع لینوکس برای تازه‌کاران است.
ادامه


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۰۷ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   12345678   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux